Profil uživatele

Fr2709

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (84)
Michal Novák: 13 % (66)
Pavla Haflantová: 13 % (25)
Helena Grégrová: 14 % (109)
Iva Bryndová: 14 % (17)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 > >>

(zadáno: 7.9.2012)
Jedním slovem - úžasné !
(zadáno: 30.12.2014)
Snad se podobných počinů dočkáme na Vinohradech častěji. Oba hlavní protagonisté byli výborní ( zejména p. Dvořák ). Určitě stojí za návštěvu.
(zadáno: 30.8.2019)
Divadelní zážitek. Rovnocenná náhrada za Teremina, který už měl derniéru! A více snad ani není zapotřebí dodávat.
(zadáno: 5.11.2011)
Kéž by takových her bylo více.....
(zadáno: 5.11.2011)
Co více si přát!
(zadáno: 5.11.2011)
Prostě skvělé a to od námětu až po herecké výkony.
(zadáno: 5.11.2011)
(zadáno: 5.11.2011)
(zadáno: 30.12.2011)
Kéž by takových inscenací bylo více!
(zadáno: 7.5.2012)
pan Trojan výborný, ostatní se mu blížili a pan Novotný ho možná i místy předčil, roste v něm opravdu jevištní hvězda..prostě jako celek vynikající představení, které stojí za vidění vícekrát.
(zadáno: 25.5.2012)
Výborný výkon p. Vlasáka a ani ostatní za ním příliš nezaostávali. Modernější pojetí vůbec nebylo na závadu. Určitě stojí za vidění.
(zadáno: 3.6.2012)
Divadelní zážitek. Více asi zbytečné psát.
(zadáno: 3.6.2012)
Nádherný zážitek,člověk je vtažen do děje a zapomene, že je v divadle. Nikdy bych nevěřil, že inscenace může být lepší než film.
(zadáno: 7.9.2012)
Prostě Dejvické divadlo nezklame !
(zadáno: 7.9.2012)
Vynikající herecké výkony !
(zadáno: 21.9.2012)
Tři a půl hodiny utekly jako voda.Víc snad netřeba říkat.
(zadáno: 25.2.2013)
Tři hodiny utekly jako voda. Člověk je vtažen do děje a zavzpomíná, že to opravdu tak bylo. A výkony všech protagonistů jsou vynikající. Ne nadarmo má inscenace za sebou tolik repríz. Vřele doporučuji.
(zadáno: 31.5.2014)
Výborné herecké výkony zejména mužské části souboru.
(zadáno: 10.6.2014)
Kéž by naši politici museli inscenaci vidět povinně ! Vynikající výkon hlavního představitele pana Michala Dlouhého. Role je mu ušitá doslova na míru. Ale i ostatní za ním nezaostávají. Po delší době by se divadlo ABC mohlo dočkat trháku, na který stojí jít. A používání sprostých slov není na závadu, ona tam jednoduše patří. Takový Ucpaný systém Dejvického divadla v jiném hávu.
(zadáno: 13.3.2019)
Krásný příklad toho, že i klasické provedení inscenace má svoje místo v dnešním divadle.
(zadáno: 26.12.2019)
Tak to je přesně typ inscenace, kterou by se mělo prezentovat Národní divadlo. Bohužel je to v poslední době jen jedna vlaštovka a ta jaro nedělá. Výborné herecké výkony ( až na paní Janžurovou a paní Polišenskou ), skvělá scéna, kostýmy a hudba. Vřele doporučuji všem.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 > >>