Profil uživatele

Fr2709

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (84)
Michal Novák: 13 % (66)
Pavla Haflantová: 13 % (25)
Helena Grégrová: 14 % (109)
Iva Bryndová: 14 % (17)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 > >>

(zadáno: 17.5.2018)
Šel jsem na představení s despektem, ale nakonec jsem byl vcelku mile překvapen. Taková příjemná oddechovka s dobrými hereckými výkony ( hlavně p. Lábus ).
(zadáno: 13.1.2020)
Na tvorbu Národního divadla lehce nad průměrem. Chvílemi tomu chyběl spád. A herci svoje role povětšinou pouze hráli.
(zadáno: 11.8.2020)
Příjemná letní oddychovka s velmi dobrými výkony obou herců.
(zadáno: 5.11.2011)
Klasická konverzačka.
(zadáno: 5.11.2011)
(zadáno: 5.11.2011)
(zadáno: 30.12.2011)
(zadáno: 30.12.2011)
(zadáno: 30.12.2011)
Neurazí a ani nenadchne. Ono toho z námětu ani více udělat nejde.
(zadáno: 30.12.2011)
Výborný Karel Roden se skupinou průměrných až podprůměrných přidavačů.
(zadáno: 30.12.2011)
(zadáno: 20.5.2012)
Asi je to spíše pro ženy, takže jako muž se budu od ostatních odlišovat...připadalo mně to trochu laciné
(zadáno: 25.5.2012)
Inscenace stojící na výkonu p. Balzerové, která ukazuje, co je to divadelní herectví. Ostatní dvě představitelky za ní silně pokulhávají. Některé scény silně připomínali hru Báječný rozvod.
(zadáno: 10.6.2012)
Dobré okamžiky se střídají s horšími.Vidět se to dá, ale nic více.
(zadáno: 24.11.2019)
Asi už jsem příliš starý a klasické pojetí inscenace je pro mě to pravé. Za mě by ubrání modernosti režie přispělo ke zkvalitnění hry. Takto je snaha o novodobý projev dána na úkor lepšího ztvárnění charakteru postav. A tím trpí i celkové vyznění. Odcházel jsem z divadla a žádný hluboký zážitek ve mně nezůstal..... Jednodušeji řečeno, určitě by jsem nikomu ze svého okolí neřekl, na to jdi. to stojí za to....
(zadáno: 28.3.2013)
Neurazí a ani nenadchne. A to je na Divadlo na Vinohradech málo.....
(zadáno: 18.6.2014)
Neurazí a ani nenadchne. Inscenaci drží výkony hlavních představitelů p. Vlasáka a p. Hány.
(zadáno: 24.1.2018)
První polovina se vleče a až po přestávce dostane hra spád. Mužské herecké výkony jednoznačně převyšují dámskou část souboru. Celkově neurazí a ani nenadchne.
(zadáno: 13.3.2019)
Neurazí a ani nenadchne. Taková odpočinková inscenace.
(zadáno: 5.11.2011)
(zadáno: 5.11.2011)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 > >>