Profil uživatele

Fr2709

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (84)
Michal Novák: 13 % (66)
Pavla Haflantová: 13 % (25)
Helena Grégrová: 14 % (109)
Iva Bryndová: 14 % (17)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 > >>

(zadáno: 9.5.2014)
Příjemná oddychová komedie.
(zadáno: 28.4.2019)
Asi zde budu vyčnívat, ale něco tak podbízivého jsem už dlouho neviděl. Prostě řachanda za každou cenu. A herecké výkony všech aktérů tomu i odpovídaly.
(zadáno: 30.12.2014)
Snad se podobných počinů dočkáme na Vinohradech častěji. Oba hlavní protagonisté byli výborní ( zejména p. Dvořák ). Určitě stojí za návštěvu.
(zadáno: 30.12.2011)
Vzhledem k tomu,co zde v poslední době nastudovalia hlavně jakým způsobem, tak to ještě bylo únosné. Dvě a půl hodiny jednoduché zábavy. Přirovnal bych to kvalitou námětu ke kusům, které hrají zájezdová divadla po vesnicích. A to je k tradici zdejší scény žalostně málo....
(zadáno: 10.7.2016)
Pokud budu hodnotit v kontextu s ostatními inscenacemi uváděnými na prknech Národního divadla Praha, tak ty jednoznačně předčí. Ale jinak lehký nadprůměr a to zvláště díky výkonům hlavních představitelů.
(zadáno: 28.5.2012)
Hlava mně nebere, že je možné, aby se něco podobného dostalo na jeviště.To snad by se nehrálo ani v době estrád na Nově.I když je pravdou, že divadlo bylo vyprodané a i mnohé recenze zde jsou plné nadšení. Že bych byl moc náročný ?
(zadáno: 9.5.2014)
Výborné herecké výkony obou hlavních představitelů.
(zadáno: 5.11.2011)
(zadáno: 7.9.2012)
Vynikající herecké výkony !
(zadáno: 5.11.2011)
Co více si přát!
(zadáno: 18.4.2012)
Dobrá vtipná komedie, která má spád a hluchá místa moc nenajdete. Po delší době se na Vinohradech nemají za co stydět.
(zadáno: 24.11.2014)
Další omyl v repertoáru Divadla na Vinohradech. Kolik jich ještě asi tak bude muset být, než se něco změní........... To by snad nebylo vhodné ani v Divadle na Fidlovačce !
(zadáno: 5.11.2011)
Klasika, která nezklame, ale široký okruh diváků jistě nepřitáhne.
(zadáno: 30.12.2011)
Neurazí a ani nenadchne. Ono toho z námětu ani více udělat nejde.
(zadáno: 13.3.2019)
Krásný příklad toho, jak i nezáživné téma lze přiblížit široké veřejnosti. Jednoduchá avšak vkusná scéna + výborné herecké výkony všech hlavních představitelů.
(zadáno: 17.2.2015)
Velmi dobré představení, ale jako komedii bych to až tak neviděl. Sice se člověk zasměje, ale ....
(zadáno: 30.12.2011)
Hra leží na úžasném výkonu Martina Stránského!
(zadáno: 5.11.2011)
Jsem možná staromódní, ale toto není klasika a ani muzikál.
(zadáno: 29.10.2014)
To je Dejvické divadlo se vším všudy.
(zadáno: 5.11.2011)
(zadáno: 7.9.2012)
Prostě Dejvické divadlo nezklame !
(zadáno: 25.5.2014)
Neurazí a ani nenadchne. Člověk udrží pozornost po celé představení, ale že by pak šel a doporučoval lidem, že na to musí jít, tak to v žádném případě.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 > >>