Profil uživatele

Frankovka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 11 % (65)
Helena Grégrová: 12 % (147)
Jan Pařízek: 12 % (157)
Pavla Haflantová: 12 % (48)
Iva Bryndová: 13 % (59)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

1 2 3 4 5 6 7 8 9  >  >>
(zadáno: 9.9.2023)
(zadáno: 12.6.2023)
(zadáno: 6.5.2023)
Skvěle představený životní příběh. Miluju pořad Paměti národa a jsem nadšen, že léty neupadá, naopak je často zdrojem inspirace.
Dokonalý herecký koncert, v čele s Tomášem Turkem.
(zadáno: 6.5.2023)
Knihy jsem přečetl. A moc mě bavilo porovnávat, jakou představu jsem měl já a jakou tvůrci. Výborné to bylo.
(zadáno: 23.4.2023)
Hlavně druhá půlka dokonalá. Mrazivé až na dřeň a stejně se tomu smějeme.
(zadáno: 23.4.2023)
Dokonalá Itálie;-)
(zadáno: 4.4.2023)
Skvělé, osobně nesnáším účast diváků ve hře, tady to bylo absolutně přirozené.
(zadáno: 4.4.2023)
Byl jsem utlučen slovy a za konec jsem byl rád.
(zadáno: 4.4.2023)
Skvělá původní hra, moc mě to bavilo.
(zadáno: 4.4.2023)
Absolutní divadelní top zážitek.
(zadáno: 9.2.2023)
Viděno v KV, z 1. galerie...
(zadáno: 22.1.2023)
Stále výborné, hra kdy si člověk na konci řekne - škoda, že už to končí.
(zadáno: 20.1.2023)
Asi jsem měl velká očekávání...
(zadáno: 2.10.2022)
Osudy lidí v čase několika desetiletí. Proplouval jsem tou dobou společně s nimi a byl to neskutečný zážitek. Nádherné představení, hltal jsem každé slovo.
(zadáno: 30.8.2022)
Moc jsem se bavil.
(zadáno: 30.8.2022)
Moc jsem se bavil.
(zadáno: 21.6.2022)
Ani dva dny po zhlédnutí, mě nenapadá nic, co mi nesedlo, co udělat jinak. Zábavné, poučné, humor pro všechny generace.
Skvělé rodinné představení.
(zadáno: 9.6.2022)
Nádherné. Absolutní divadelní zážitek. Veronika Burian Korytářová působí naprosto přirozeně, poklona i všem ostatním. Dianiška je bůh.
(zadáno: 18.5.2022)
(zadáno: 26.4.2022)
Krásný večer v Dlouhé
(zadáno: 24.3.2022)
Káťa se až do pasu klaní a přitom je tak studeně hrdá, Grušenka miluje všechny a přitom je to anděl a ta malá ? - to byla taky pěkná mrcha.
Také bratři skvěle zahraní. A starý Karamazov? - Ten nic nehrál, tomu se to prostě dělo.
Parádně udělaná klasika, to bavilo.
Jen na školní představení to asi nebude.
1 2 3 4 5 6 7 8 9  >  >>