Profil uživatele

Frankovka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 11 % (65)
Helena Grégrová: 12 % (144)
Jan Pařízek: 12 % (150)
Pavla Haflantová: 12 % (48)
Iva Bryndová: 13 % (47)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

<<  <  6 7 8 9 10
(zadáno: 8.9.2021)
(zadáno: 8.10.2014)
(zadáno: 20.5.2013)
(zadáno: 20.10.2021)
A zase něco nového, nečekaného. A povedeného.
(zadáno: 17.6.2013)
Nevím proč jsem čekal lacinou oddechovku. Ta hra má sdělení, kouzlo, vtip.
Opravdu skvěle napsané, dobře zahrané. Pochvala za scénu - koně, divoká řeka, jeskyně pokladů. Tleskám.
(zadáno: 17.2.2013)
Višňový sad a Nenápadný půvab buržoazie. Nečekal jsem, že tyto hry budou tak podobné. Herci režijně vedeni jako figury, emoce projevují většinou jen zrychlením pohybů.
Přesto právě výkony herců Vás nadchnou. Ale přijdete na to až při děkovačce, kdy s úlevou zjistíte, že to jsou lidé jako my...
(zadáno: 8.10.2014)
(zadáno: 3.9.2017)
To byla parada.
Moc sikovna parta v tom DD.
Jen ta prestavka mohla byt delsi.
(zadáno: 27.10.2012)
(zadáno: 17.6.2013)
Moc jsem se těšil...
Průměrné představení, které mě nevtáhlo ani na okamžik. Škoda.
(zadáno: 11.12.2012)
Spontální smích, mrazení v zádech, zamyšlení - to mě provázelo touto hrou. A tři skvělé herečky. Velmi přesvědčivé, dlouho si je budu spojovat s charakterem jejich postav.
(zadáno: 15.8.2015)
(zadáno: 9.4.2014)
Viděl jsem asi poslední představení Luďka Soboty v kladenském divadle a přeji mu ještě hodně dobrých rolí. Role zdravého nemocného byla rolí pro něj i když neumí hrát(myšleno nahrát nemoc = slovní hříčka). Do divadla patří víc, než kdy dřív. Chtěl bych ho vidět v nějaké vážné (melancholické) roli. Takže se těším.
(zadáno: 21.4.2013)
V první půli je to hemžení hmyzu - ta neorganizovaná havěť je doslova všude. Po přestávce, nástupem mravenců, dostává hra mrazivý náboj.
Čapek byl (vlastně stále je) geniální. A dHnP je skvělé.




(zadáno: 27.10.2012)
(zadáno: 24.4.2016)
Patri mezi dlouhe hry a presto konec prisel rychle. Moc me to bavilo. Krome jiz vyse ci nize chvalenych hercu me zaujal Pavel Simcik.
<<  <  6 7 8 9 10