Profil uživatele

Frankovka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 11 % (65)
Helena Grégrová: 12 % (141)
Jan Pařízek: 12 % (149)
Pavla Haflantová: 12 % (47)
Iva Bryndová: 13 % (45)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 13.9.2017)
Priznam se, ze jsem predevsim sledoval oba skvele herce a nad obsahem hry prilis nedumal.
(zadáno: 3.9.2017)
To byla parada.
Moc sikovna parta v tom DD.
Jen ta prestavka mohla byt delsi.
(zadáno: 3.9.2017)
Bylo to strhujici, ani jsem nevnimal, ze prsi. Fantasticti herci.
(zadáno: 3.9.2017)
V devate rade me to bavilo. A premena toho "nemce" na hrobnika me nadchla. Pro me to byl zazitek. Jen ta prestavka mohla byt delsi.
(zadáno: 20.2.2017)
(zadáno: 30.1.2017)
(zadáno: 18.1.2017)
Krasne. Ze tri Oblomovu, ktere jsem videl byl tento nejlepsi.
(zadáno: 10.10.2016)
Zřejmá ambice pobavit i doprovod dětí. Což se povedlo. Ale pro děti do 6 let to je velké sousto.
(zadáno: 10.10.2016)
(zadáno: 30.4.2016)
Povedene, videl jsem odpoledne, a i vecer se k te hre stale vracim. Mile, zive, hrave, poeticke, hluboke. A jeste neco navic, co nedokazu pojmenovat. Diky
(zadáno: 29.4.2016)
Spise nez o hru se jedna o sbirku dlouhych monologu. A to nudi...Alespon chvilkove oziveni nastava pri vsech vystupech sluzek, pri rozmluvach Barunky s Bozenou a pri obcasnych zlehcujicich poznamkach hercu. Na tak dlouhou hru ponekud malo.
(zadáno: 24.4.2016)
Patri mezi dlouhe hry a presto konec prisel rychle. Moc me to bavilo. Krome jiz vyse ci nize chvalenych hercu me zaujal Pavel Simcik.
(zadáno: 24.4.2016)
Libiva hra pro siroke publikum:-).
(zadáno: 31.3.2016)
(zadáno: 31.3.2016)
Predstaveni DvD jsou jako navsteva u milych pratel.
(zadáno: 31.3.2016)
Bavilo me to. V ND se podarilo dat dohromady velmi talentovanou smecku mladych hercu.
(zadáno: 31.3.2016)
Nelze srovnavat s filmem. Krasne predstaveni s nadupanym obsazenim. Promyslene, hrave, se spoustou skvelych napadu.
(zadáno: 14.2.2016)
Jedno z nejlepších představení ND poslední doby! Zážitek.
(zadáno: 14.2.2016)
Asi nebyl v sále člověk, který by se nepodíval alespoň 2x na hodinky...
(zadáno: 20.12.2015)