Profil uživatele

Frankovka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 11 % (65)
Helena Grégrová: 12 % (141)
Jan Pařízek: 12 % (149)
Pavla Haflantová: 12 % (47)
Iva Bryndová: 13 % (45)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 8.10.2014)
(zadáno: 8.10.2014)
(zadáno: 29.8.2014)
Tentokrát jsme byli nadšení více atmosférou Lesního divadla v Řevnicích, než hrou samotnou.
(zadáno: 17.6.2014)
Prostě od ND je vždy velké očekávání a je velmi těžké ho naplnit. Mám osobně velmi v oblibě většinu mladých herců a velkou úctu a obdiv k těm nejstarším.
(zadáno: 3.5.2014)
Jedno z nejhezčích představení, které jsem v Lampionku viděl.
(zadáno: 27.4.2014)
(zadáno: 25.4.2014)
Já tam - doprdele - doopravdy byl, já pozoroval královskou rodinu v době francouzské revoluce úplně z blízka. Marie Antoinette? - Kdybych o ni nyní četl cokoliv nového, nic není pravda, pravda je to, co zahrála Pavlína Štorková. Doporučuji všem a rád!!! Pokud bych hodnotil úroveň hry a výši vstupného tak bychom byli na 200%.
(zadáno: 21.4.2014)
A zase skvělé DHnp. Na Morávka se musí chodit dvakrát, nemáte šanci vše ukoukat.
(zadáno: 21.4.2014)
Nedělní blesk. Ovšem v krásném balení DHnp.
(zadáno: 9.4.2014)
Viděl jsem asi poslední představení Luďka Soboty v kladenském divadle a přeji mu ještě hodně dobrých rolí. Role zdravého nemocného byla rolí pro něj i když neumí hrát(myšleno nahrát nemoc = slovní hříčka). Do divadla patří víc, než kdy dřív. Chtěl bych ho vidět v nějaké vážné (melancholické) roli. Takže se těším.
(zadáno: 26.3.2014)
(zadáno: 26.3.2014)
Pomalé tempo? - Vedro, kolem špína, lidi na dně - tak tam ten čas nemůže plynout rychle. Velmi promyšlené, skvěle zahrané. Vedle již jmenovaných herců nadšení z pana Mejzlíka
(zadáno: 11.2.2014)
Tak náročná hra na tak malém prostoru. A povedlo se!
Výborně vymyšlené, skvěle zahrané. Mikrofony nejsou samoúčelné - slova jsou obrazy a mikrofon z nich dělá velká plátna.
A.Kubátovou si nepřesvědčivou neumím představit, do svých rolí je vtělená.
Těšíme se na další hry v DNZ 
(zadáno: 11.2.2014)
Nádherné. DPB má neskutečnou fazónu. Chceme Vás vidět, znovu, znovu, znovu.
(zadáno: 11.2.2014)
Nevím, jestli někdy DPB dostalo titul Divadlo roku, ale vím, že pokud by sídlilo v Praze, mělo by ho. Jezděte do Prahy víc, máme Vás rádi!
(zadáno: 11.2.2014)
Mě se líbilo a záviděl jsem malým klukům v hledišti. Od nich stoprocentně 100%.
(zadáno: 11.2.2014)
A zase nadšení z Dlouhé. Chvílemi jsem nestíhal sledovat ten šrumec! Tak jsem si užíval naprosto přesvědčivé Kláry Oltové a Marušky Turkové.
(zadáno: 18.1.2014)
Další povedený kousek do kladenské sbírky. Goldoni? Čekal jsem laciný, dlouho avizovaný vtip, ale nic takového se nekonalo. Herci hráli s ohromnou chutí, bavilo je to stejně jako nás.
Těším se na další návštěvy kladenského divadla.
(zadáno: 11.1.2014)
Divadlo Lampion mohu všem doporučit. Děti tu natěšeně tleskají již před začátkem a domů odcházejí pokaždé nadšené. Děkujeme.
(zadáno: 30.12.2013)
Klidně na to můžete jít i se svou babičkou. Hra není vulgární, otvírají se v ní okénka všedního života, do kterých se ovšem stydíte nechat někoho nahlédnout.
(zadáno: 30.12.2013)
(zadáno: 30.12.2013)