Profil uživatele

Frankovka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 11 % (65)
Helena Grégrová: 12 % (141)
Jan Pařízek: 12 % (149)
Pavla Haflantová: 12 % (47)
Iva Bryndová: 13 % (45)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 8.12.2013)
Hudba pane Krále dodává inscenaci švih a u mě navýšila hodnocení.
(zadáno: 8.12.2013)
Nádherné! V té hře do sebe vše zapadá, každá věta, náznak i pohyb má smysl. Hra pro lidi, co milují divadlo. Poklona hercům.
(zadáno: 8.12.2013)
Hodnocení dětí je samozřejmě 100%.
První setkání s ČS Ústí a nadšení. Budu se těšit na další hostovačky v Praze.
(zadáno: 7.12.2013)
Obdiv a úžas, vlastně velmi původní a přitom zcela nové.
U pana Drábka mají herci co hrát a pak je radost na ně koukat!
Všichni byli skvělý.
(zadáno: 7.12.2013)
Pokud do této hry vstoupíte bez jakékoliv znalosti předlohy budete zmateni a užijete si jen úžasnou práci herců a scénu.
(zadáno: 7.12.2013)
Krásná hra pro všechny generace, která změní divadlo v oázu pohody.
(zadáno: 7.12.2013)
(zadáno: 3.11.2013)
Skvělé. Díky za odlehčení hry - Dastlíkovy komické komentáře, projekce, hudba.
I tak se dostavují myšlenky typu - co s tím jako budeme dělat?
(zadáno: 3.11.2013)
Myslím, že i absolutnímu pragmatikovi musí při této hře, alespoň na chvíli, spadnout brada na prsa.
(zadáno: 26.10.2013)
Milá sprostota, něžné násilí, dětská hravost.
Skvěle vymyšleno a sehráno.
Jsme nadšení z DHnp.
Dík panu A.G. i za přivítání.
(zadáno: 20.10.2013)
Další zajímavá hra V MDK, opět skvělá M. Štípková.
Hře škodí podtitulek v názvu - je to hra pro celou rodinu ve smyslu, že každý se tam chvilku najde, ale rozhodně se nejedná o rodinné představení (tedy pokud nejsou Vaše děti starší cca 14 -ti let).
(zadáno: 20.10.2013)
Scéna byla světová, kostýmy a hudba také skvělé.
Cyrano? Působil bohužel velmi sebevědomě, takový by neměl problém vyjevit Roxaně své city.
(zadáno: 6.10.2013)
Opět zážitek z R.Krajča. Viděl jsem ho ve 3 charakterově zcela odlišných rolích a vždy jsem měl pocit, že mu role byla napsána na tělo. V malých rolích mě zaujali i J. Pidrmanová a F. Rajmont.
Naopak chybu vidím v obsazení pana Donutila do hlavní role hraběte, ve které působil nevěrohodně, přes závit. Já tam prostě hlad po těch holkách neviděl.
(zadáno: 26.9.2013)
Karel Dobrý jako host? To je málo! Skvělý herec, na kterého bych chodil do ND rád častěji. Výborní pan František Němec (jiný nikdy nebude) a Filip Rajmont.
(zadáno: 26.9.2013)
Shlédnuto se zaujetím. Všichni výborní, Lucie Trmíková skvělá. Kostýmy obvykle ani nevnímám, natož komentuji, ale tady se mi poprvé stalo, že byly vyloženě rušivé. Velká bílá bunda, růžová bunda - vracelo mě to z příběhu do divadla.
(zadáno: 26.9.2013)
Kladenské divadlo má dobře našlápnuto.
Zajímavý příběh, dobrá scéna. Zaujala Marie Štípková - naprosto přirozeně procházela hrou jako vypravěč, učitelka, dobrý anděl.
(zadáno: 26.9.2013)
Pěkný strach nám nahnal polomrzák zamindrákovanej...
Opět jsem byl nadšen z hereckého umění Richarda Krajča - Thalie je ve správných rukách. Své role nehraje, on je žije. Hodně štěstí Denny.
70% je hlavně pro R.K. a paní Medveckou.
(zadáno: 5.9.2013)
Četl jsem v programu, jak se při původním uvedení hry loučili herci na schodech s diváky. Jako s turisty, kteří navštívili Koločavu. Nadávali Eržice do kurev a zveličovali hrdinství a čestnost koločavských mužů.
Viděl jsem po 40 letech, stejnou hru (ale vlastně úplně jinou), v lese v Řevnicích. A zažil jsem stejné pocity. To nebylo divadlo, opravdu jsem pozoroval život v Koločavě.
Nádherně vymyšlené, herci hráli až se z nich kouřilo.
Nikola s Eržikou, žid, Kubát, policajt, housle, skřeky, zpěv. Husí kůže byla - a nebylo to zimou.
(zadáno: 17.6.2013)
(zadáno: 17.6.2013)
Moc jsem se těšil...
Průměrné představení, které mě nevtáhlo ani na okamžik. Škoda.
(zadáno: 17.6.2013)
Nevím proč jsem čekal lacinou oddechovku. Ta hra má sdělení, kouzlo, vtip.
Opravdu skvěle napsané, dobře zahrané. Pochvala za scénu - koně, divoká řeka, jeskyně pokladů. Tleskám.
(zadáno: 30.5.2013)
Klicperovo divadlo nikdy nezklame.