Profil uživatele

Frankovka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 11 % (65)
Helena Grégrová: 12 % (144)
Jan Pařízek: 12 % (150)
Pavla Haflantová: 12 % (48)
Iva Bryndová: 13 % (47)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 11.2.2014)
Nevím, jestli někdy DPB dostalo titul Divadlo roku, ale vím, že pokud by sídlilo v Praze, mělo by ho. Jezděte do Prahy víc, máme Vás rádi!
(zadáno: 7.12.2013)
Obdiv a úžas, vlastně velmi původní a přitom zcela nové.
U pana Drábka mají herci co hrát a pak je radost na ně koukat!
Všichni byli skvělý.
(zadáno: 26.9.2013)
Pěkný strach nám nahnal polomrzák zamindrákovanej...
Opět jsem byl nadšen z hereckého umění Richarda Krajča - Thalie je ve správných rukách. Své role nehraje, on je žije. Hodně štěstí Denny.
70% je hlavně pro R.K. a paní Medveckou.
(zadáno: 18.5.2022)
(zadáno: 3.9.2018)
Jakoby Cina chtel hrat Julii, Julie Romea, Romeo kneze a knez chtel byti bohem. Mam v tom zmatek jeste dneska.
(zadáno: 22.12.2019)
I kdyz predlohu znate, stejne verite, ze to dobre skonci...
Nadherna hra, vtahlo me to.
(zadáno: 31.3.2016)
Predstaveni DvD jsou jako navsteva u milych pratel.
(zadáno: 27.10.2012)
(zadáno: 31.3.2016)
Nelze srovnavat s filmem. Krasne predstaveni s nadupanym obsazenim. Promyslene, hrave, se spoustou skvelych napadu.
(zadáno: 12.2.2018)
Scéna, hudba, choreografie, kostýmy - vše perfektní, režie - již jsem zahodil školní představu, že WS musí být něco velmi seriozního - a je mi dobře a těším se na další kousky.
V ND se sešla skvělá skupina mladých a mladších herců a jen doufám, že budu mít šanci, je vidět v ND do let středních, vyšších středních atd.
(zadáno: 2.10.2022)
Osudy lidí v čase několika desetiletí. Proplouval jsem tou dobou společně s nimi a byl to neskutečný zážitek. Nádherné představení, hltal jsem každé slovo.
(zadáno: 30.5.2013)
Pro mě jedna z nejlepších her letošní sezóny. Stále se k ní vracím a zjišťuji, že bych rád viděl ještě jednou!
(zadáno: 20.1.2013)
100% jsem viděl dětem na očích.
Pohádky na Kladně doporučuji.
(zadáno: 8.12.2013)
Hodnocení dětí je samozřejmě 100%.
První setkání s ČS Ústí a nadšení. Budu se těšit na další hostovačky v Praze.
(zadáno: 3.9.2020)
(zadáno: 27.10.2012)
Má to šmrnc a spád. Jen u Hamleta na závěr jsem začal vnímat čas.
(zadáno: 27.10.2012)
Šli jsme kvůli dětem a nakonec se nám to líbilo stejně jako jim.