Profil uživatele

Frankovka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 11 % (65)
Helena Grégrová: 12 % (142)
Jan Pařízek: 12 % (150)
Pavla Haflantová: 12 % (48)
Iva Bryndová: 13 % (46)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 3.9.2017)
To byla parada.
Moc sikovna parta v tom DD.
Jen ta prestavka mohla byt delsi.
(zadáno: 6.11.2017)
(zadáno: 28.11.2017)
Pokud je Vašim dětem alespoň 6+, budou z poněkud jiného Cipíska divoké ještě následují den.
(zadáno: 20.1.2018)
To byla jizda. Jako po kocicich hlavach. Opravdu skvela "picovina".
(zadáno: 6.2.2018)
Po Velvetu dalsi krasna hra o Vaclavu Havlovi a pani Olze. Jak priznacne, ze ostatni politici -
pokud se o nich zacne vubec mluvit - jsou na divadle obvykle jen zesmesnovani...
Pavlina Storkova - pro me prvni divadelni liga.
(zadáno: 12.2.2018)
Scéna, hudba, choreografie, kostýmy - vše perfektní, režie - již jsem zahodil školní představu, že WS musí být něco velmi seriozního - a je mi dobře a těším se na další kousky.
V ND se sešla skvělá skupina mladých a mladších herců a jen doufám, že budu mít šanci, je vidět v ND do let středních, vyšších středních atd.
(zadáno: 19.2.2018)
ND me bavi stale vice. Soucasnych 5 her je pro me jednoznacne nadprumernych a nechapu, ze zadna z nich neni doporucena redakci techto stranek.
(zadáno: 9.6.2018)
Nejlepsi hra na NS. Jsem rad, ze rezii tohoto kusu mel B.Holecek - a zhostil se toho skvele, protoze si dokazu predstavit, co by se zde v komentarich rozpoutalo, pokud by pod stejnou hrou byl podepsany D.Spinar.
P. Dergel byl skvely - jeho zpusob hrani, vzhledem k charakteru te postavy, byl mistrovsky.
(zadáno: 14.10.2018)
(zadáno: 21.1.2019)
(zadáno: 16.10.2019)
(zadáno: 3.11.2019)
Pěkné, a má to všechny předpoklady býti skvělé.
(zadáno: 28.11.2019)
Velmi povedené.
Do ND už se nemusíme těšit jen na návštěvu historické budovy, ale díky skvělé úrovni her v posledních cca 4 letech i na představení samotné.
Děkujeme.
(zadáno: 22.12.2019)
I kdyz predlohu znate, stejne verite, ze to dobre skonci...
Nadherna hra, vtahlo me to.
(zadáno: 3.9.2020)
(zadáno: 26.4.2022)
Krásný večer v Dlouhé
(zadáno: 20.9.2021)
Naprosto přirozené, byl jsem zvědavý, hltal jsem babiččino vypravění a bavily mě reakce dcery s vnučkou. Zážitek.
(zadáno: 20.10.2021)
A zase něco nového, nečekaného. A povedeného.
(zadáno: 20.10.2021)
Nádherné, a zase něco absolutně nového.
Oslava poezie, pohybu a skvělého herectví.
(zadáno: 19.2.2022)
Hluboko se to do vás zavrtá, a hned tak se to nepustí.
Skvělé, herecky a vše s divadelním řemeslem spojené - dokonalé.
(zadáno: 24.3.2022)
Káťa se až do pasu klaní a přitom je tak studeně hrdá, Grušenka miluje všechny a přitom je to anděl a ta malá ? - to byla taky pěkná mrcha.
Také bratři skvěle zahraní. A starý Karamazov? - Ten nic nehrál, tomu se to prostě dělo.
Parádně udělaná klasika, to bavilo.
Jen na školní představení to asi nebude.
(zadáno: 18.5.2022)