Profil uživatele

Freebird

freebird
Alexandr
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 10 % (31)
Anežka Kotoučová: 12 % (21)
Michal Novák: 13 % (32)
Jan Pařízek: 14 % (36)
Pavla Haflantová: 14 % (9)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

 <  1 2
(zadáno: 24.1.2018)
(zadáno: 3.1.2018)
(zadáno: 3.1.2018)
Až moc dobře zpracovaná ruská klasika. Hana Burešová BRAVO!
Vynikající Michal Isteník. Výborná Veronika Lazorčáková, a Tomáš Turek, a Jan Vondráček, a Eva Hacurová, a Jan Meduna.

--- 2.3.2018
Včera jsem to viděl podruhé. Nemám slov. Výkony herců byly parádní! Je to neskutečně dobrý, jenom mám obavy o zdraví Michala Isteníka, dává do toho všechno.
(zadáno: 3.1.2018)
Škoda že už to nikdy neuvidím. Jedna z nejlepších inscenací DvD.
POMED mi bude chybět.
(zadáno: 28.4.2018)
Bravo! Janu Vlasákovi za vynikající výkon
(zadáno: 27.2.2019)
Dílko určené milovníkům Beverly Hills 90210. Tohle je bohužel jen slepenina scének a spousta laciného humoru. Jednoznačně palec dolů.
Nedávám 0% jenom kvůli hercům.
(zadáno: 3.1.2018)
Je to 100% Čechov. Anton Pavlovič by nebyl zklamaný. Určitě se půjdu podívat ještě jednou.
Krasná scéna. Velice podařený výběr hudby (Viktor Coj).
Klára Sedláčková-Oltová je výborná (100% Irina Arkadinová). Ostatní herci byli rovněž výteční.
(zadáno: 27.3.2018)
Skvělý zážitek!
(zadáno: 2.1.2019)
Výborné herecké výkony!
(zadáno: 22.3.2018)
Vlastimil Čaněk byl v roli dědečka velmi přesvědčivý. Je to velmi poetické představení (tohle se opravdu povedlo) ale trochu mi vadilo neustále opakování a samotná křídlovka
(zadáno: 3.1.2018)
Dobrá nálada je zaručená :)
(zadáno: 29.4.2018)
Není to ani divadlo ani stand-up. Ale pár opravdu vtipných a dojemných momentů se tam najde
(zadáno: 24.1.2018)
Vychutnával jsem si každou chvíli. Pečlivá psychologická kresba postav. Výborná Nina Horáková a skvělý Aleš Procházka.
(zadáno: 25.11.2017)
Moc dobře jsem se bavil. Výborný Pavel Tesař a Eva Hacurová. Čeněk Koliáš je naprosto suprový!
(zadáno: 3.1.2018)
Stojí za to vidět! Výborná Lucie Žáčková a skvelý Jan Hájek.
(zadáno: 3.1.2018)
65%
(zadáno: 3.1.2018)
výborný Jan Meduna a Veronika Lazorčáková
(zadáno: 11.3.2018)
Kamila Trnková je výborná. inscenace ale kolísá 50% - 70%
(zadáno: 3.1.2018)
Jednoduchá a zábavná inscenace
(zadáno: 24.2.2018)
 <  1 2