Profil uživatele

Furciferka

Oblíbená divadla: Divadlo Petra Bezruče, Divadlo Na zábradlí, Dejvické divadlo, Komorní scéna Aréna, Divadlo Husa na provázku, A studio Rubín, Buchty a loutky

Oblíbení režiséři: Jan Mikulášek, Jiří Havelka, Daniel Špinar, Ondřej Sokol, Martin Františák, Vladimír Morávek

Oblíbení herci a herečky: Tomáš Dastlík, Sylvie Krupanská, Tereza Vilišová, Norbert Lichý, Jan Hájek, Jiří Vyorálek, Jaroslav Plesl, Miroslav Krobot, Marek Němec

A taky mě hodně baví site-specific představení, hostovačky mimopražských divadel a scény Marka Cpina.

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 8 % (67)
Jan Pařízek: 9 % (128)
Kateřina Jírová: 9 % (37)
Veronika Boušová: 10 % (73)
Anežka Kotoučová: 12 % (50)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

<<  <  6 7 8 9 10
(zadáno: 28.2.2015)
Slabší odvar Jedlíků čokolády, zejména první polovina. Z mého pohledu bylo toto pokračování trochu zbytečné. 55 %
(zadáno: 10.9.2014)
Miloš Orson Štědroň mě baví. Myslím, že i Havlovi by se tohle líbilo. Místy kousavé, přesto laskavé.
Václav Klaus do Divadla Na zábradlí asi jen tak nepřijde a tak tajně (i když asi dost naivně) doufám, že se aspoň minulý týden díval na ČT Art.
(zadáno: 16.6.2015)
Slovy jedné z postav: "ono je to vlastně drama". Místy velmi zábavné drama, jindy ale až moc groteskní. Díky délce tomu trochu chyběl spád, zejména v první části. Hodně se mi líbily kostými, které připomínaly filmy Tima Burtona (nejvíce Temné stíny).
(zadáno: 17.2.2013)
(16.2.2013, Praha, Divadlo Archa)
(zadáno: 18.9.2014)
Vykreslit maloměstský život plný přetvářky a šedi se v inscenaci podařilo téměř dokonale. Ale musím souhlasit s tím, že hře chybí nějaké konkrétnější obsahové sdělení.
(zadáno: 30.10.2014)
(zadáno: 22.12.2010)
Během první poloviny jsem si ještě dovedla představit, že kdybych hru viděla zahranou jinak a v jiném obsazení, že by se mi možná mohla i líbit. Nicméně druhá půlka mě jen utvrdila v tom, že se jedná o nejhorší představení, jaké jsem za poslední dobu viděla (možná se jedná o nejhořší představení, co jsem kdy vůbec viděla).
(zadáno: 16.11.2013)
(zadáno: 12.4.2011)
Western, který svou útržkovitostí připomíná Cimrmanovy živé obrazy. S Dobytím severního pólu má hra však pramálo společného, a to i přesto, že je situovaná do stejného prostředí a hlavní hrdina je v jádru velmi cimrmanovský.
(zadáno: 6.6.2012)
(zadáno: 30.3.2014)
Ano, je to spíš představení pro diváky, kterým se stýská po staré Komedii. A ano, asi to není to, co by tradiční divák Stavovského divadla očekával. A dobře tomu. Už bylo na čase.
(zadáno: 20.5.2015)
V rámci žánru velmi povedené.
(zadáno: 16.2.2011)
Asi by nebylo na škodu, kdyby divadelní a hudební linie představení byly více vzájemně propojeny, kdyby "děj" během přestavení o trochu více gradoval, a kdyby titulkovací zařízení a jeho obsluha fungovaly lépe. Nicméně i přes to všechno, je hra plná nápadů a vtipu. Vedle hudby vyniká i scénografické pojetí.
(zadáno: 21.4.2013)
(20.4.2013, Praha, Divadlo Archa)
(zadáno: 10.1.2014)
(zadáno: 24.4.2013)
(24.4.2013, Praha, Švandovo divadlo)
(zadáno: 28.1.2016)
Inscenacím přeneseným z brněnské Reduty malý prostor Divadla Na zábradlí velmi sluší.

I na podruhé se mi představení opravdu velmi líbilo.
(zadáno: 10.12.2015)
<<  <  6 7 8 9 10