Chybová zpráva

Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).

Profil uživatele

Furciferka

Oblíbená divadla: Divadlo Petra Bezruče, Divadlo Na zábradlí, Dejvické divadlo, Komorní scéna Aréna, Divadlo Husa na provázku, A studio Rubín, Buchty a loutky

Oblíbení režiséři: Jan Mikulášek, Jiří Havelka, Daniel Špinar, Ondřej Sokol, Martin Františák, Vladimír Morávek

Oblíbení herci a herečky: Tomáš Dastlík, Sylvie Krupanská, Tereza Vilišová, Norbert Lichý, Jan Hájek, Jiří Vyorálek, Jaroslav Plesl, Miroslav Krobot, Marek Němec

A taky mě hodně baví site-specific představení, hostovačky mimopražských divadel a scény Marka Cpina.

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 8 % (67)
Jan Pařízek: 9 % (128)
Kateřina Jírová: 9 % (37)
Veronika Boušová: 10 % (73)
Anežka Hrebiková: 11 % (49)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>

(zadáno: 12.11.2011)
Podtitul představení je velmi výstižný, tragická bezradnost je skutečně pocit, který ve mně představení chvílema vyvolávalo.
(zadáno: 6.11.2011)
(zadáno: 4.11.2011)
(zadáno: 2.11.2011)
(zadáno: 26.10.2011)
(zadáno: 23.10.2011)
Zatímco na Taboriho Mein Kampf, který jsem viděla tak před 6 lety na scéně ostravského NDM, vzpomínám dodnes, obávám se, že Jubileum příliš dlouho v paměti neuvázne. Z části za to může hra samotná, z části až příliš expresivní zpracování.

(23.10.2011, Praha, Divadlo v Celetné)
(zadáno: 23.10.2011)
První část je skutečně až příliš popisná, druhá je o poznání lepší.

(22.10.2011, Praha, Nová scéna ND)
(zadáno: 21.10.2011)
Hra hned s několika hlavními postavami, velkými rolemi, kde se představí nejlepší herci souboru, a že jich u Bezručů není málo. Strhující Lichý a Melník, podpořený vynikající Vališovou a Krupskou (o Dastlíkovi ani nemluvě). Na téhle oslavě se servíruje plnotučná dávka emocí. Rozhodně jedno z nejlepších představení roku 2011.

(21.10.2011, Praha, Divadlo v Celetné)
(zadáno: 5.10.2011)
(zadáno: 30.9.2011)
(zadáno: 29.9.2011)
Asi protože už patřím do generace, kterou éra Depeche Mode minula (byť těsně), tak mě trochu minulo i tohle představení.
(zadáno: 28.9.2011)
70 % (+ 10 % za výběr hudby)
(zadáno: 21.9.2011)
Eurípidés v paneláku.
(zadáno: 15.9.2011)
Škoda, že to nejlepší (konfrontace mladého páru s dvojicí po 15 letech vztahu) přichazí už v první části představení.
(zadáno: 12.9.2011)
Tak trochu spílání v melancholičtějším tónu.
(zadáno: 8.6.2011)
Ach ten český divák!Proč jen musí kazit atmosféru potleskem při každém poskoku vyšším než 0,5 metru? Už jen doufám, že závěrečná standing ovation byla jen kvůli přítomnosti kamer, které představení zrovna snímaly (7.6.2011), protože za potlesk ve stoje to bohužel asi nestálo. Forma předčila obsah, bohužel. Inspirace Nebem nad Berlínem je opravdu hodně volná. Škoda, potenciál tam byl opravdu veliký.
(zadáno: 26.5.2011)
Nad průměrností představení vyčnívá pouze herecký výkon Radka Valenty, naopak ještě hlouběji pod průměr se propadá výkon Terezy Kostkové, které je nepřirozená, místy až afektovaná.
(zadáno: 18.5.2011)
(zadáno: 27.4.2011)
"Napínavá detektivní komedie s překvapivým rozuzlením", která vlastně ani není komedií, není moc napínavá a rozuzlení má do překvapení také docela daleko.
(zadáno: 12.4.2011)
Western, který svou útržkovitostí připomíná Cimrmanovy živé obrazy. S Dobytím severního pólu má hra však pramálo společného, a to i přesto, že je situovaná do stejného prostředí a hlavní hrdina je v jádru velmi cimrmanovský.
(zadáno: 11.4.2011)
Buchty a buchta...
(zadáno: 11.4.2011)
Škoda, že k uplnému zážitku je nutná celkem dobrá znalost Lynchových filmů. I přesto jsou tam scény, které by zasloužily hodnocení stoprocentní.
(zadáno: 8.4.2011)
Originální pojetí scény, Tom Waits, skvělé herecké výkony ve znamenité Mikuláškově režii. Filosofické pojednání o úzkosti ze života a groteska zároveň. Že by největší divadelní zážitek sezony 2010/2011?
(zadáno: 5.4.2011)
Tyhle Havelkovy časoprostorové hrátky mě rozhodně ještě neomrzely.
(zadáno: 2.4.2011)

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>