Profil uživatele

Furciferka

Oblíbená divadla: Divadlo Petra Bezruče, Divadlo Na zábradlí, Dejvické divadlo, Komorní scéna Aréna, Divadlo Husa na provázku, A studio Rubín, Buchty a loutky

Oblíbení režiséři: Jan Mikulášek, Jiří Havelka, Daniel Špinar, Ondřej Sokol, Martin Františák, Vladimír Morávek

Oblíbení herci a herečky: Tomáš Dastlík, Sylvie Krupanská, Tereza Vilišová, Norbert Lichý, Jan Hájek, Jiří Vyorálek, Jaroslav Plesl, Miroslav Krobot, Marek Němec

A taky mě hodně baví site-specific představení, hostovačky mimopražských divadel a scény Marka Cpina.

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 8 % (67)
Jan Pařízek: 9 % (128)
Kateřina Jírová: 9 % (37)
Veronika Boušová: 10 % (73)
Anežka Hrebiková: 11 % (49)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8 9 10 > >>

(zadáno: 1.4.2011)
Originální britský humor na českém jevišti prostě nefunguje.
(zadáno: 23.3.2011)
Nějak pořád nevím, co že jsem to vlastně viděla. Znalost novely by k úplnému pochopení této adaptace asi nebyla na škodu.
(zadáno: 21.3.2011)
Co nejnápaditější režie, to je to, o co se nejspíš Mikulášek snaží ve svých posledních inscenacích. Co jinde fungovalo jen částečně (Macbeth v Dlouhé), tady, vzhledem k charakteru hry (scénář se skládá pouze z dopisů V a W), funguje takřka dokonale.
(zadáno: 12.3.2011)
Člověka, které nepatří do generace, pro kterou je hra nejspíš určená, to nenadchne, ale ani neurazí. Být o 10-15 let starší, asi bych se bavila víc.
(zadáno: 11.3.2011)
Finger výbornej (jako obvykle), Taclík dobrý. McDonagh i Sokol to jindy umějí lépe, zatímco ti dva mladí herci to neumějí nejspíš vůbec (nebo jim zapomněli říct, že tady nejsou u Radka Brzobohatého).
(zadáno: 9.3.2011)
Přemíra nápadů (byť mnohdy dobrých) ubíjí celek. Škoda.
(zadáno: 7.3.2011)
Toho přehrávání bylo až příliš. Zejména v první polovině. V té druhé se to buď zlepšilo nebo jsem si zvykla.
(zadáno: 5.3.2011)
(zadáno: 23.2.2011)
(zadáno: 16.2.2011)
Asi by nebylo na škodu, kdyby divadelní a hudební linie představení byly více vzájemně propojeny, kdyby "děj" během přestavení o trochu více gradoval, a kdyby titulkovací zařízení a jeho obsluha fungovaly lépe. Nicméně i přes to všechno, je hra plná nápadů a vtipu. Vedle hudby vyniká i scénografické pojetí.
(zadáno: 13.2.2011)
(zadáno: 9.2.2011)
Asi nejsem schopná přesně říct, o čem to bylo, ale ať už to bylo o čemkoliv, tak to bylo fakt pěkný.
(zadáno: 5.2.2011)
Téměř až estrádní křepčení na téma dospívání v socialismu, tedy nic nového pod sluncem a nuda k tomu.
(zadáno: 21.1.2011)
(zadáno: 22.12.2010)
Během první poloviny jsem si ještě dovedla představit, že kdybych hru viděla zahranou jinak a v jiném obsazení, že by se mi možná mohla i líbit. Nicméně druhá půlka mě jen utvrdila v tom, že se jedná o nejhorší představení, jaké jsem za poslední dobu viděla (možná se jedná o nejhořší představení, co jsem kdy vůbec viděla).
(zadáno: 9.12.2010)
(zadáno: 15.11.2010)
(zadáno: 4.11.2010)
(zadáno: 23.10.2010)
začátek trochu hřejbejkovský, ale pak se to naštěstí jakžtakž zvrtlo "k lepšímu"...
(zadáno: 1.10.2010)

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8 9 10 > >>