Profil uživatele

Gaspoda

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Holubec: 13 % (10)
Michal Novák: 13 % (25)
Veronika Boušová: 13 % (19)
Anežka Hrebiková: 14 % (16)
Jan Pařízek: 14 % (36)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >

(zadáno: 26.5.2017)
(zadáno: 26.5.2017)
(zadáno: 26.5.2017)
(zadáno: 26.5.2017)
(zadáno: 26.5.2017)
(zadáno: 20.9.2016)
(zadáno: 20.9.2016)
Les po 2hé mě velice mile překvapil. Děsil jsem se 3h stopaže jenže ty uběhli jako voda. byla radost sledovat Igora Bareše a Vladimíra Javorského nezapomínat na nadčasovou Ivu Janžurovou jakožto náš Národní herecký klenot.
Hra jde do derniery tak neváhejte a běžte se na to podívat.
(zadáno: 6.9.2016)
(zadáno: 8.5.2016)
Pro me naprosta bestofka cas je relativni v praxy 2,5h trvajici pro me na 1,5h. Minutu se clovek nenudi nekouka na hodinky jak se obcas stava. Dej jede od zacatku do konce. Herecke vykony K.Dobreho, D.Prachare,M.Borove a L.Zackove byli famozni. Ten krik a agrese sem asi divnej ale nadmiru se mi to libilo. Prachar slizkej intrikar . Karl Dobrej je pro me skvelej herec.Doporucuji a zajdu znovu.
(zadáno: 8.5.2016)
(zadáno: 6.12.2015)
To se musi videt.uzasny 3h tuze rychle uteklo.
(zadáno: 6.12.2015)
(zadáno: 6.12.2015)
(zadáno: 6.12.2015)
(zadáno: 6.12.2015)
Ach jo
Ja se strasne nudil zacatek nastup dobry pak sem nejak nechapal.proste dej neuchvatil bylo fajn sledovat herce jejich pohyby mimiku.hudba naprosto silena(mysleno v dobrym) skoda ze sem nevidel do orchestriste.nevim jestli veskerou "hudbu" byla tvorena tam????
Nasviceni sceny opravdu hezke zvlaste na zacatku a na konci.
Dost lidi se nudilo a odchazelo.
Asi pro narocne divaky????
(zadáno: 6.12.2015)
Jak moc sem se tesil tak po predstaveni jsem odchazel na rozpacich.
Tesil se na Dyka a Prachare nedockal se.hudebni stranka v poho ale chybela mi gradace kterou sem dostal u dolls.
Akrobacie a tanec vyborny.
Obdiv k tanecnikum jejich vydrz zvlast hl.hrdina hubenej klucik.
Tak trochu jine divadlo.
(zadáno: 16.9.2015)
Parádně mrazivé téma zlost a frustrace jim doslova sršela z očí a slov co na sebe plivali.Krásně naservirované pomalu Vás dostávali do jejich života.
a Jana Pidramanová nešlo se na ni ní nekoukat a hltat jeji rozervanost.
rad zajdu znovu!!!
(zadáno: 29.8.2015)
Nudné,dlouhé pro mě asi moc naročné
Jedinné plus otočená scéna do hledíšte tak sem převažné během inscenace okukoval zakulisí jeviště.
(zadáno: 29.8.2015)

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >