Profil uživatele

Gaspoda

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Holubec: 13 % (10)
Michal Novák: 13 % (25)
Veronika Boušová: 13 % (19)
Anežka Hrebiková: 14 % (16)
Jan Pařízek: 14 % (36)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >

(zadáno: 7.1.2018)
Elizaveta Maximová září aneb
onewomanshow která bere dech kolekce výrazu které sl.Maximová vystřídala během 45min pro mne new herecky objev a budu sledovat její další počiny.
(zadáno: 18.6.2018)
(zadáno: 7.12.2017)
mrazivá záležitost celkem se bojím staří.
navštivil sem dopolední představení pro seniory být v jejich kuži celkem by mě to rosekalo.
Pan Vlasák brilatnía na živo se setkal s daberskou elitou.
Líbila se mi forma odkrývání celé hry.
(zadáno: 8.5.2016)
Pro me naprosta bestofka cas je relativni v praxy 2,5h trvajici pro me na 1,5h. Minutu se clovek nenudi nekouka na hodinky jak se obcas stava. Dej jede od zacatku do konce. Herecke vykony K.Dobreho, D.Prachare,M.Borove a L.Zackove byli famozni. Ten krik a agrese sem asi divnej ale nadmiru se mi to libilo. Prachar slizkej intrikar . Karl Dobrej je pro me skvelej herec.Doporucuji a zajdu znovu.
(zadáno: 29.8.2015)
hodně slabe ftipné momenty pomalu.
škoda čekal jsem víc
(zadáno: 29.8.2015)
Nudné,dlouhé pro mě asi moc naročné
Jedinné plus otočená scéna do hledíšte tak sem převažné během inscenace okukoval zakulisí jeviště.
(zadáno: 2.12.2017)
Pan Josef Dvořák je Národní Umělec Pan Dvořák je Legenda, pan Dvořák nás nechtěl pustit z divadla Pan Josef Dvořák je tahoun.
Na jeviště a na herce sem videl letět déšť mincí užasnej zažitek.
Pan Josef Dvořák je Bůh. :)
Má první standup ovace.
(zadáno: 26.5.2017)
(zadáno: 5.12.2017)
solo pro Martina Pechlata.
(zadáno: 6.12.2015)
(zadáno: 6.12.2015)
(zadáno: 6.12.2015)
(zadáno: 29.8.2015)
Stýček Váňa - Igor Bareš a Lucie Žáčková nemohl sem znich spustit oci když byli na jevisti.
musel jsem zajít 2krát.
(zadáno: 30.1.2018)
chat s mámou hmmm jak todle muže dopadnout že
zajimavej prostor na žižkově kde se hrálo
oba herci paráda
(zadáno: 20.9.2016)
(zadáno: 1.7.2017)
Prvni setkani s Cabaretem Calembour.Hodne vtipne hra se slovy,zpěv, dobove naražky na vselicos. Hodne mi to pripominalo divadlo Sklep.
(zadáno: 2.12.2017)
Hostování v Praze.
Jeviště bylo v podstatě všude i mezi diváky.Hooodně odvážné anarchistické znepokojivé vulgární.
Občas špatně bylo rozumět z duvodu pohybu po celem divadle.
Doporučuji.
(zadáno: 6.12.2015)
Jak moc sem se tesil tak po predstaveni jsem odchazel na rozpacich.
Tesil se na Dyka a Prachare nedockal se.hudebni stranka v poho ale chybela mi gradace kterou sem dostal u dolls.
Akrobacie a tanec vyborny.
Obdiv k tanecnikum jejich vydrz zvlast hl.hrdina hubenej klucik.
Tak trochu jine divadlo.
(zadáno: 6.12.2015)
To se musi videt.uzasny 3h tuze rychle uteklo.
(zadáno: 26.5.2017)
(zadáno: 26.5.2017)

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >