Profil uživatele

Gaspoda

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Holubec: 13 % (10)
Michal Novák: 13 % (25)
Veronika Boušová: 13 % (19)
Anežka Hrebiková: 14 % (16)
Jan Pařízek: 14 % (36)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 6.12.2015)
To se musi videt.uzasny 3h tuze rychle uteklo.
(zadáno: 8.5.2016)
Pro me naprosta bestofka cas je relativni v praxy 2,5h trvajici pro me na 1,5h. Minutu se clovek nenudi nekouka na hodinky jak se obcas stava. Dej jede od zacatku do konce. Herecke vykony K.Dobreho, D.Prachare,M.Borove a L.Zackove byli famozni. Ten krik a agrese sem asi divnej ale nadmiru se mi to libilo. Prachar slizkej intrikar . Karl Dobrej je pro me skvelej herec.Doporucuji a zajdu znovu.
(zadáno: 7.1.2018)
Elizaveta Maximová září aneb
onewomanshow která bere dech kolekce výrazu které sl.Maximová vystřídala během 45min pro mne new herecky objev a budu sledovat její další počiny.
(zadáno: 18.6.2018)
videl jsem zaznam na artu a řekl todle musím videt live.
naprostá paráda budu hlidat a zajdu znovu.
(zadáno: 20.9.2016)
Les po 2hé mě velice mile překvapil. Děsil jsem se 3h stopaže jenže ty uběhli jako voda. byla radost sledovat Igora Bareše a Vladimíra Javorského nezapomínat na nadčasovou Ivu Janžurovou jakožto náš Národní herecký klenot.
Hra jde do derniery tak neváhejte a běžte se na to podívat.
(zadáno: 26.5.2017)
(zadáno: 26.5.2017)
(zadáno: 30.8.2017)
(zadáno: 2.12.2017)
Pan Josef Dvořák je Národní Umělec Pan Dvořák je Legenda, pan Dvořák nás nechtěl pustit z divadla Pan Josef Dvořák je tahoun.
Na jeviště a na herce sem videl letět déšť mincí užasnej zažitek.
Pan Josef Dvořák je Bůh. :)
Má první standup ovace.
(zadáno: 2.12.2017)
Hostování v Praze.
Jeviště bylo v podstatě všude i mezi diváky.Hooodně odvážné anarchistické znepokojivé vulgární.
Občas špatně bylo rozumět z duvodu pohybu po celem divadle.
Doporučuji.
(zadáno: 29.8.2015)
1.setkaní s La putika a ano byla to Jatka. Hodinova show plná akrobatických výkonu mě naprosto přikovala k židli.Výborná pasující hudba mezinarodní obsazení. Na učínkujících bylo videt že jedou až na krev.Také samotné místo syrové špinavé vyborně zapadlo do celé hry.
doporučuji trailer.
pevně věřím že na Jatka se ještě pujdu podívat.
(zadáno: 16.9.2015)
Parádně mrazivé téma zlost a frustrace jim doslova sršela z očí a slov co na sebe plivali.Krásně naservirované pomalu Vás dostávali do jejich života.
a Jana Pidramanová nešlo se na ni ní nekoukat a hltat jeji rozervanost.
rad zajdu znovu!!!
(zadáno: 26.5.2017)
(zadáno: 1.7.2017)
Prvni setkani s Cabaretem Calembour.Hodne vtipne hra se slovy,zpěv, dobove naražky na vselicos. Hodne mi to pripominalo divadlo Sklep.
(zadáno: 7.12.2017)
mrazivá záležitost celkem se bojím staří.
navštivil sem dopolední představení pro seniory být v jejich kuži celkem by mě to rosekalo.
Pan Vlasák brilatnía na živo se setkal s daberskou elitou.
Líbila se mi forma odkrývání celé hry.
(zadáno: 29.8.2015)
Stýček Váňa - Igor Bareš a Lucie Žáčková nemohl sem znich spustit oci když byli na jevisti.
musel jsem zajít 2krát.
(zadáno: 6.12.2015)
(zadáno: 26.5.2017)

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>