Profil uživatele

Golftom

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Kotoučová: 12 % (9)
Jiří Koula: 12 % (21)
Kateřina Jírová: 14 % (7)
Michal Novák: 14 % (23)
Pavla Haflantová: 14 % (8)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

 <  1 2
(zadáno: 10.9.2021)
Představení má vtip i zajímavé nápady. Jen možná samotný přerod zlé ženy je trochu upozaděn a násilný. I tak palec nahoru. Ruší (stejně jako u ostatních představení za poslední roky) místo a ozvučení. Vraťte LSS do Purkrabství!
(zadáno: 26.10.2021)
Tyhle příběhy je třeba si připomínat a forma Vosto5 baví. Mimochodem, doporučuji si pak něco přečíst o Emerichu Rathovi, Cimrmanovi česko-německého sportu.
(zadáno: 15.11.2021)
(zadáno: 16.11.2015)
(zadáno: 16.11.2015)
(zadáno: 16.11.2015)
(zadáno: 7.4.2016)
(zadáno: 26.11.2017)
Nemohu dát více, tón představení a přílišná ironie mně nesedly. Ve srovnání s Našimi Furianty tamtéž, se nepodařilo přesměrování na humornou notu s takovým nadhledem. Za vidění stojí, ale místy to bylo přehnané. Jako vždy skvělý Vondráček, ale i další. Naopak postava Arnošta Goldflama vyloženě rušivá.
(zadáno: 16.11.2015)
(zadáno: 16.11.2015)
(zadáno: 27.3.2017)
(zadáno: 11.7.2017)
Zajímavě seškrtaný Hamlet, jednoduchá scéna a netradiční nápady. Některé vtipy byly trochu navíc, některé motivy nerozvinuté. Celkové hodnocení ale sráží ?technické? věci okolo. Ruchy z ulice by ani tak nevadily. Horší bylo ozvučení na ruchové mikrofony a veliké hlediště v rovině; aspoň jeviště mohlo být výše. Dojem pak zkazilo neustálé napomínání hostů jak malých capartů (položit kabelku na kamenné zábradlí opravdu není zločin, ani stoupnout na trávu ? park je místo pro život, ne muzeum) a zákazy všeho druhu. Vše dokonalo zavření bočního východu a odsouzení diváků k tlačenici ve stádu.
(zadáno: 31.1.2018)
Většina humorných pasáži mi nepřišla moc vtipná, ty vážnější pak sentimentální. celkově jsem prostě hercům nevěřil představení mně přišlo dost bez jiskry. Neurazí, ale žádný svěží nápad. O cílení hry svědčí věkový průměr diváků.
(zadáno: 13.6.2016)
Hra prakticky bez děje a zápletky, nesouvislý sled monologů a árií při vzpomínání vysloužilých herců. Může být hezké tak maximálně pro dlouholetého návštěvníka plzeňského divadla jako milé vzpomínání s herci. Jinak ale nic :(
(zadáno: 30.7.2018)
50 % za hru poníženo místem konání. Doufám, že se LSS vrátí do Purkrabství. Zde je to jako v jakémkoliv jiném parku, bez elevace, takže od 10. řady není vidět, s ozvučením ani slyšet. A navíc zákazy všeho druhu, aby nakonec uzavřeli park a divák byl nucen mačkat se ve stádu k jediné cestě ven :(
(zadáno: 16.11.2015)
(zadáno: 30.3.2019)
Nedokážu posoudit, jestli nás minulo nastudování nebo samotná hra (to je pravděpodobnější), každopádně jsme odcházeli v půlce.
(zadáno: 19.10.2021)
No tvl. Asi jsem byl na jiné hře, než ostatní hodnotící. Marně jsem čekal na přestávku, abych mohl odejít. Vtipné? Hodně zřídka. Kruté? Ano. Hlubší myšlenka? Ta mně tedy asi unikla. Těch 20 % je za scénu. Střízliví nechoďte. No vlastně raději nechoďte :)
(zadáno: 16.11.2015)
Nevím, co to mělo být. Kdyby to hráli ochotníci, ok, ale takto? Závěr ve stylu cimrmanovského vichru z hor a skvrny velikosti mexického dolaru vše dorazil. Legraci sám ze sebe a hry si mohu dělat, když představení funguje, ne když je trapné už samo o sobě předtím... Má vina, že jsem neodešel o přestávce.

Mimochodem těch několik písniček se opravdu musí zpívat na mikrofony? Nepřirozené.
 <  1 2