Profil uživatele

Grea

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 14 % (21)
Jiří Landa: 14 % (51)
Lukáš Dubský: 15 % (26)
Pavel Širmer: 16 % (29)
Michal Novák: 17 % (18)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 27.10.2020)
Má první zkušenost s Cabaret Calembour, na představení jde vidět, že je starší a nyní, po letech, už všichni tři herci vyzráli do ještě větších osobností. Přála bych si jejich formy porovnat a vidět je v představení nyní. /Viděno online na Dramoxu, říjen 2020./
(zadáno: 25.5.2021)
/Viděno pod širým nebem v Dolní oblasti Vítkovice na festivalu Energie pro kulturu, 3. září 2020./
(zadáno: 3.7.2021)
Výborná atmosféra, ale v druhé půli jsem se v ději ztrácela, linky mi nepřišly příliš provázané. Venkovní rozesazení diváků okolo dvou delších stran jeviště bylo super. /Viděno na Dream Factory Ostrava, červen 2021./
(zadáno: 3.7.2021)
Jak by to vypadalo, kdyby byly konspirační teorie pravdivé? Určité momenty byly velmi vtipné, ale jako celek mi to úplně nesedlo, tak jako některým divákům, kteří odcházeli během první půle. Příběh je utažený za vlasy, na druhou stranu rozumím, že to byl právě účel - protože přesně takové jsou všechny konspirační teorie. /Viděno na Dream Factory Ostrava, červen 2021./
(zadáno: 22.4.2014)
Neurazí, nenadchne. Prostě klasika. Michal Čapka je ve své roli velmi věrohodný.
(zadáno: 4.6.2015)
(zadáno: 28.10.2018)
(zadáno: 12.5.2019)
Určitě jsem z představení neodcházela v rozpacích, ale dva měsíce poté si už nepamatuji téměř nic. Hra mnou jen projela bez zanechání hlubšího dojmu.
(zadáno: 18.3.2020)
Jako dítě a naživo bych si to užila určitě. Takhle se nemůžu zbavit dojmu, že jsem od La Putyky viděla lepší představení. Dědovi, který vráží do dveří, jsem nepřišla na chuť. I tak díky za pružnost v karanténní situaci a za online streamy. Přispěno.
(zadáno: 28.10.2020)
Výborný Vondráček a vtipné zasazení do současných Benátek. Některé z vedlejších postav jsou místy otravné a Martin Matejka mě naprosto nezaujal. /Viděno online na Dramoxu, říjen 2020./
(zadáno: 31.10.2020)
Bára Hrzánová výborná, jinak až příliš pitoreskní. Nevím, jakou dlouhodobou myšlenku bych si z představení měla odnést. /Viděno online na Dramoxu, říjen 2020./
(zadáno: 16.11.2014)
Viděn záznam představení v rámci Noci divadel. Výkon Karla Rodena zdařilý, ovšem hra postrádala kompaktnost a většinu doby strávíte hloubáním nad otázkou o co tady jde, jaký smysl měla předešlá scéna a o čem vůbec celá hra je.
(zadáno: 28.12.2014)
Byla to moje první hra z Arény a odpudila mě natolik, že jsem do divadla nezavítala následující tři roky. (Čímž jsem přišla o spoustu skvělých představení.)
(zadáno: 30.12.2014)
Klasická pražská komedie, během které se dá i zasmát. Jak řekla moje mamka: "Viděla jsem už komedie lepší i horší." Tomu odpovídá i hodnocení - chci vidět komedii skvělou, nezapomenutelnou, ne průměr, u kterého za týden zapomenu, o co šlo. / Ostrava, 29.12.2014.
(zadáno: 13.1.2015)
Skvělé hudební swingové pozadí, kostýmy a scéna velkého posouvajícího se kopce. Vtipná "hlavní role" mrtvoly Harryho, který celou dobu jen leží a nechá házet svým tělem. Zajímavé charaktery postav a bezstarostnost ohledně mrtvého, vyzdvihla bych především výkon Anny Cónové jakožto slečny Ivy. Přesto tomuto představení scházel jakýsi šmrnc, grády, energie, spád! Nepřišlo mi to ani černé, ani komediální, ani detektivní. Diváci se párkrát pousmáli, ale popadání za břicha se nekonalo. Jednodušší, odpočinková hra, přitom potenciál byl podle mě podstatně vyšší.
(zadáno: 25.2.2015)
/Viděno v rámci Dream Factory Ostrava, 5.6.2014/
(zadáno: 13.3.2015)
(zadáno: 26.7.2017)
/Viděno na Colours of Ostrava 2017./
(zadáno: 12.5.2019)
Takhle - na galerii bych už do Národního nešla. Více než polovina představení tam nešla slyšet. Co se mi na představení líbilo, byla scéna s rádiovým odhlučněným studiem.
(zadáno: 1.10.2019)
Střelba natolik hlučná, že v bunkru padala omítka, což bylo na jednu stranu efektní, na druhou asi ne zamýšlené. :D Herecké výkony dobré, scénář ale natolik neprůhledný, že jsem z příběhu a jeho proměn především v závěru byla zmatená. Odcházela jsem v rozpacích, znova bych už nešla. /Viděno na festivalu Dream Factory Ostrava, červen 2019./
(zadáno: 24.3.2020)
Představení, které je absolutně možné vynechat a o nic nepřijdete. Pár inscenačně zajímavých momentů, jinak ale na úrovni ochotnického divadla. /Viděno během korona doby v březnu 2020 online na Mall.tv./
(zadáno: 2.10.2014)
Představení není špatné, jen jen na můj vkus až moc předvídatelné, přičemž jako vyloženě humorné bych ho nenazvala, více se kecá než směje. Herecké výkony ovšem sympatické, spíše mi nesedla hra sama o sobě. Prostě velká oddychovka. Viděno v Ostravě, září 2014.