Profil uživatele

Grea

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jiří Landa: 14 % (40)
Pavel Širmer: 15 % (22)
Lukáš Dubský: 17 % (19)
Helena Grégrová: 18 % (13)
Michal Novák: 18 % (10)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3

(zadáno: 28.4.2014)
Amazonie - BuranTeatr: 90 %
(zadáno: 28.4.2014)
Obraz - BuranTeatr: 100 %
Koupil jsem si obraz. .. To prostě musíte vidět.
(zadáno: 23.4.2014)
1984 - Divadlo Petra Bezruče: 80 %
Viděno přibližně 22.12.2012 a zrovna vánoční atmosféru to nenavodilo. Ale hned po Novém roce jsem běžela do knihkupectví pro knihu. A ta HUDBA! I kdybych měla zapomenout na polovinu momentů z hry, nikdy z paměti nevymažu All you need is love..a řev Tomáše Dastlíka.
(zadáno: 23.4.2014)
Lakomec - Divadlo Petra Bezruče: 90 %
Přesně podle mého gusta, příjemné, četla jsem i knihu a vzhledem ke svému žánru mi přijde inscenace naprosto dostačující a plnohodnotná. S výkonem Norberta Lichého jsem byla maximálně spokojena.
(zadáno: 22.4.2014)
Revizor - Národní divadlo Brno: 0 %
Vulgární, nepatřičné na Národní divadlo, maximálně jako úlet školní besídky. Je mi 20, nejsem puritán, ale tohle si diváci včetně mě nezasloužili. Nestálo to ani za těch 50Kč studentského vstupného na ochozy.
(zadáno: 22.4.2014)
Hamlet - Komorní scéna Aréna: 50 %
Neurazí, nenadchne. Prostě klasika. Michal Čapka je ve své roli velmi věrohodný.
(zadáno: 22.4.2014)
Pravé poledne - BuranTeatr: 70 %
Představení se mi líbilo, herecké výkony skvělé, hlavně ženské dvojrole a určitě to nebyla ztráta času ani peněz, naopak mě to nalákalo i ke shlédnutí dalších inscenací. Jediné, co mi uniklo, byl děj, respektive závěr, nepochopila jsem kousek skládačky potřebný k dotvoření celistvého obrazu, a to je možná důvodem, proč si teprve po dvou týdnech už téměř nepamatuji, o čem hra byla.
(zadáno: 22.4.2014)
Skleněný zvěřinec - BuranTeatr: 100 %
První polovina měla na můj vkus pomalý rozjezd, ovšem od příchodu poslední postavy na scénu naprosto strhující výkony. Velice doporučuji, nechápu, že diváci stále vyprodávají Národní, když o kousek dál se hraje takovýto skvost, kdy představení i samotné herce tak emočně zahalí, že ani po skončení se nejsou schopni odstřihnout od role a mají stále strnulý obličej se slzami v očích. (Geniální Isteník - must see!)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3