Profil uživatele

Greetchen

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Kateřina Jírová: 6 % (8)
Helena Grégrová: 8 % (47)
Jiří Landa: 8 % (52)
Pavla Haflantová: 8 % (13)
Jan Pařízek: 9 % (51)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4

(zadáno: 2.3.2016)
Tohle téma jsem dosud viděla zpracované spíše ve formě amerických kasovních trháků. I v českém kontextu ale vzniklo příjemné dílo. Zasahla mě hlavně scéna, její proměnlivost a to, jak efektně herci mohli jeviště opouštět. Z hereckých výkonů z průměru vystupuje snad jen ústřední Tomáš Novotný, i když jeho výkon byl kolísavý a ne s každou replikou se dokázal poprat.
(zadáno: 2.3.2016)
(5.3.2015) Vizuelně krásná hra (scéna, kostýmy...), možná chvilkami zdlouhavá, herci nedokázali udržet intenzivnost příběhu po celou dobu hry. Výkon Michala Dlouhého šel až na dřeň, bezesporu tam propotil košili, v dramatických chvílích mu ale kolegové nedokázali sekundovat, i když příjemně zvládali komičtější mometny. Celkově stále nadprůměr a spokojenost ze zhlédnutého představní.
(zadáno: 2.3.2016)
(19.10.2015) Želary jsem znala pouze jako film, který se mi líbil a mohu se na něj dívat opakovaně. Divadelní verze je mnohem chytlavější, dramatičtější, náročnější na zvládání emocí, které ve vás hra vykřeše. Potemnělá scéna, jednoduché, ale jednoznačné kostými, vyhrocené city, agrese, síla, hudební podkres... Za mě jedna z nejpůsobivějších her Divadla Rokoko vůbec.
(zadáno: 2.3.2016)
(9.2.2016) Obidvuhodný herecký výkon, zejména pro Tomáše Pavelku a jeho dlouhé monology, které dokáže strukturovat a gradovat tak, aby nenudily a stále udržovaly diváka v pozornosti. Prostest se mi líbil a zasáhl mě velice, myšenka pro pojit ho s modernějším Restem mě sice oslovila, ale pro mě osobně sílu první aktovky nakonec spíše shodila.
(zadáno: 2.3.2016)
(11.2.2016) Intenzivní představení, které se zažere pod kůži. Zejména, pokud sám má v sobě člověk ukrytá vlastní "traumata" z dětství, která se během emočního obnažování hereček nutně prokousávala ven.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4