Profil uživatele

HanaJH

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 5 % (2)
Helena Grégrová: 6 % (8)
Jan Pařízek: 8 % (4)
Michal Novák: 8 % (4)
Jiří Koula: 10 % (5)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 1.12.2018)
(zadáno: 28.6.2019)
Vynikající,velmi dojemné představení. Perfektní herecké výkony. Výborný scénář, jen postavy se mi zdály snad poněkud schematické, šablonovité.
(zadáno: 15.3.2019)
Výborná hra. Začátek pro mě malinko slabší (na hry založené na jedné dlouhé hádce a vzájemných urážkách jsem alergická, takže jsem se trochu bála, co z toho bude, zde se ale naštěstí vše rychle vyvinulo jinak). Pan Kraus na můj vkus nepřirozeně a zbytečně téměř celou dobu křičel, takže jsem byla ráda, že nesedím v předních řadách :-); podle mého laického názoru by neškodilo, kdyby ubral na síle hlasu a mluvil přirozeněji, civilněji. Toto jediné mě rušilo. Jinak ale vše skvělé. Představení rozhodně doporučuji.
(zadáno: 7.12.2012)
(zadáno: 7.12.2012)
(zadáno: 7.12.2012)
(zadáno: 8.11.2019)
Hra, která se dá vidět, ale znám zajímavější (uznávám, že je to pouze můj subjektivní pocit). Nicméně herecké výkony i scéna dle mého názoru zdařilé.
(zadáno: 15.3.2019)
(zadáno: 17.10.2019)
Velmi oddychová, nenáročná komedie. Některé hlášky a situace skutečně vydařené, jiné bohužel na hranici trapnosti nebo i za ní, občas zbytečné vulgarismy a vtípky na úrovni puberťáků mezi 5.B a 6.C. Jako program pro odpočinkový večer se dá doporučit.
(zadáno: 30.11.2018)
(zadáno: 21.5.2019)
Určitě to není nejlepší komedie na světě, ale vyloženě špatná také ne. Vynikající je pan Nárožný.
(zadáno: 7.12.2012)
Začátek dobrý, ale pak čím dál tím hůř....
(zadáno: 30.11.2018)
Procenta pouze za akrobatické výkony a nasazení pánů Děrgela a Příkazkého. Jinak celá hra je skutečný "vrchol Pimperova díla". Zřejmě nejnudnější a nejpitomější "komedie", kterou jsem kdy viděla. Kromě již zmíněných artistických výkonů prakticky není čemu se zasmát...