Profil uživatele

Hana.kubikova

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 9 % (14)
Veronika Boušová: 10 % (9)
Jan Pařízek: 11 % (19)
Anežka Hrebiková: 13 % (11)
Pavla Haflantová: 13 % (8)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 8.3.2013)
Shlédnuto v Naivním divadle v Liberci, velmi povedená a zábavná inscenace.
(zadáno: 8.3.2013)
Shlédnuto po 10 letech a stále skvělé. Ani ti herci nějak nestárnou:-)
(zadáno: 14.4.2016)
Výborné, opravdu jsem se skvěle bavila. Dobře napsaná hra a výteční herci z Dejvic.
(zadáno: 1.7.2016)
Velký zážitek na festivalu Prague Nonverbal v La Fabrice. Kombinace divadla, stínohry, filmových dotáček, kouzelnických triků, loutkohry. Kouzelná věc.
(zadáno: 30.9.2016)
Poeticky zpracovaný drsný příběh smrti Hanče a Vrbaty. Kombinace herců a loutek s vtipným zapojením televize. Národní sebeuvědomění na konci éry Rakouska-Uherska. A Krakonoš se sojkou bonzačkou na konec. Vtipné to bylo, z první řady jsem si to fakt užila. Hanči, jdu k tvé mohyle!
(zadáno: 21.4.2017)
Wow! Nutno vidět! Úžasný malý kluk, který poletuje vzduchem. Vypracovaná těla tanečníků. Špičková akrobacie. Fakt jsem si to užila:-)
(zadáno: 8.3.2013)
(zadáno: 24.2.2015)
Jemné, snivé, působivé, krasosmutné...
(zadáno: 22.1.2016)
Neuměla jsem si představit, jak inscenovat Fuchse, resp. jak inscenovat Myši Natalie Mooshabrové na jevišti. Knižka je tak temná, groteskní... Pitínskému se to ale podařilo, tahle inscenace funguje. A skvělá Ivana Hloužková. (viděno v Arše 21.1.2016)
(zadáno: 11.3.2016)
Nějak se mi v poslední době daří chodit na divadlo na divadle. Ale tohle bylo moc příjemné představení, které diváka vtáhlo.
(zadáno: 14.4.2016)
Moji první Karamazovci, líbily:-)
(zadáno: 24.2.2017)
(zadáno: 24.2.2017)
(zadáno: 16.6.2017)
Dost infantilní, ale taky velká legrace. "Ak niesi moja, tak potom neviem čia si, aneb Pinďa nebude sedět v koutě". Napaditá scéna a hodně nakažlivá muzika. Na večerním představení byla spousta dětí, ale musím uznat, že popkulturními odkazy se bavily i mnohem starší ročníky.
(zadáno: 8.3.2013)
Zjevně jsem tu zvyšovala věkový průměr, tak mě to pobavilo. Zábavná šílenost.
(zadáno: 14.4.2016)
Moc jsem si od téhle hry neslibovala, prostě Kaurismaki, ale bylo to překvapivě dobré a David Novotný mě opravdu překvapil
(zadáno: 14.4.2016)
Zajímavé jevištní zpracování, výborné herecké výkony, ale poněkud dlouhé a upovídané... Židle - viz níže.-)
(zadáno: 14.4.2016)
Zajímavá hra, pak jsem si ale pustila rozhlasové zpracování, a to mě nadchlo přece jen o kapku více
(zadáno: 11.11.2016)
Myslela jsem, že to bude mít trochu větší švih. Ale jinak se mi to líbilo, vcelku poetické, s minimem rekvizit a přesto to zcela vystihlo ducha předlohy.
(zadáno: 11.3.2017)
Zvláštní, poetické, vtipné, zamotala jsem se jen občas:-) Ze scény s 10 automatickými pračkami by byl rozhodně nadšený můj autistický syn. Nečekané představení. Vynikající LUcie Polišenská a zábavný Jiří Suchý z Tábora. A písnička o Sylvii, která umí skákat proti proudu, mi bude ještě dlouho znít v uších.
(zadáno: 20.4.2018)
Těšila jsem se. Můj oblíbený Palahniuk, legenda, která tohle zpracování předchází (světová premiéra, nastudování povolil Činoheraku sám autor), nadšené recenze... No, bylo to dobré, ale má očekávání byla asi přehnaná, kniha je lepší. Na divadle se z toho téměř vytratil humor, zbylo hodně brutality. Dáma v první řadě to neunesla a zkolabovala, muselo se přerušit představení a volat sanitka (ještěže má Marek Němec tolik zkušenosti z tech doktorských seriálů, první pomoc zvládl na jedničku). Hodně akční, fyzicky náročné, výborný Nemec i Plouhar, melo to spád, ale...
(zadáno: 20.4.2018)
85% - viděno při hostovačce v Celetné. Výborná Kateřina Krejčí, zajímavá scéna i režie, trochu navíc a dlouhé byly dotáčky ze současnosti na téma život v socialismu.
(zadáno: 8.3.2013)
Dost dlouho mi trvalo soustředit se na mluvený projev, vizuální podoba inscenace byla výrazná a zajímavá.
(zadáno: 14.4.2016)
Vtipná hříčka z prostředí výtahu.

Další stránky hodnocení: 1 2 >