Profil uživatele

Hannah21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 11 % (69)
Michal Novák: 12 % (72)
Lukáš Dubský: 13 % (34)
Veronika Boušová: 13 % (18)
Pavla Haflantová: 14 % (25)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 3.12.2016)
(zadáno: 3.12.2016)
Khek nezklamal, vynikající režie, Hána i Tenorová jsou výborní a skvěle se na své role hodí.
(zadáno: 3.12.2016)
(zadáno: 3.12.2016)
Moderně pojaté, mezi herci exceluje Kačer a Jiřík.
(zadáno: 3.12.2016)
Přesto, že příběh je hodně uměle naroubovaný na písničky, tak to prostě funguje.....pochopitelně především díky skvělé hudbě a textům, ale také díky jednoduchým, ale efektním choreografiím (trpaslíci jsou bomba) i nasazení všech zúčastněných.
(zadáno: 3.12.2016)
V rámci žánru muzikálu pro děti je to velmi příjemná podívaná. Patrasová dobrá nebyla, Slováčková, Gránský, Zemánková ano.
(zadáno: 3.12.2016)
Lambora je skvělý Romeo, Rojková mi nepřišla moc přesvědčivá, především v druhé půli.
(zadáno: 3.12.2016)
Písně jsou zakomponovány a předělány velmi vtipně. Oslí můstky mezi jednotlivými výstupy občas pokulhávají, ale vlastně mi to vůbec nevadilo. Skvěle jsem se bavila!
(zadáno: 3.12.2016)
(zadáno: 3.12.2016)
Skvěle režijně zvládnuté, aneb co vše lze zvládnout i na malém jevišti. Chýlková je výborná, Dulava o něco lepší než Carda, ale oba jsou velmi dobří.
(zadáno: 3.12.2016)
(zadáno: 3.12.2016)
Dokonalé, divadelní zážitek!
(zadáno: 3.12.2016)
Potřebovala bych zde dva druhy hodnocení - nasazení, pěvecké výkony, lightdesign, choreografie, o skvělé hudbě a textech nemluvím = 100 %. Příběh a některé dialogy (a režie) občas pokulhávají, někdy méně, někdy více = 60 %. Suma sumárum 80%.
(zadáno: 3.12.2016)
Viděno jak s Fišarovou, tak Absolonovou. Absolonová Evitu skvěle hraje, Fišarová je s Evitou více sžitá. Strenáčik je úžasný. Roden mi přišel, že ho ta role nebaví.
(zadáno: 3.12.2016)
(zadáno: 3.12.2016)
(zadáno: 3.12.2016)
(zadáno: 3.12.2016)