Profil uživatele

Hannah21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 11 % (69)
Michal Novák: 12 % (72)
Lukáš Dubský: 13 % (34)
Veronika Boušová: 13 % (18)
Pavla Haflantová: 14 % (25)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 5.6.2014)
Silná hra, skvělé herecké výkony. Jen smysl pohybové složky představení mi občas nějak unikal...
(zadáno: 5.6.2014)
65 % Hra mě pobavila, Konvalinková byla úžasná....takovou matku bych ale nechtěla:-)
(zadáno: 5.6.2014)
Velmi zajímavá hra, skvělé herecké výkony obou pánů. Od začátku do konce se nenudíte a jen s napětím čekáte, jak dopadne souboj dvou generací. Nádhera!
(zadáno: 5.6.2014)
Výborný Preiss i Töpfer, skvěle to mezi nimi funguje.
(zadáno: 25.4.2014)
Moc se mi líbilo humornější zpracování a to, jak se vypořádali s prostorem. Hofmann je výborný Cyrano.
(zadáno: 25.4.2014)
Myslím si, že si s tak těžkou látkou pro divadelní zpracování poradili skvěle. Funkční scéna, velmi dobré herecké výkony.
(zadáno: 25.4.2014)
Dobrý hraje šílenství van Gogha naprosto uvěřitelně,Němec a Rajmont také skvělí. Výborná, i když velmi depresivní hra.
(zadáno: 25.4.2014)
Nebylo to špatné. Oceňuji, jak se vypořádali s faktem, že děti hrají dospělí herci.
(zadáno: 25.4.2014)
Vynikající, vynikají a vynikající. Ani jednu vteřinu jsem nestihla myslet na něco jiného, nic mě nerušilo, nic mi nevadilo. Prvotřídní herecké výkony všech zúčastněných, ale Gajerová byla prostě jedinečná. Její závěrečnou scénu budu mít před očima hodně dlouho!!!
(zadáno: 25.4.2014)
Dobrá komedie, ale čekala jsem od toho více.
(zadáno: 25.4.2014)
Vynikající Dulava a Finger.
(zadáno: 19.1.2014)
Hudba - především pomalá dueta nezapřou svého autora, jiné skladby jsou příjemným osvěžením a vymykají se tomu, co David tvořil v minulých letech. Balašovo režijní vedení je znát, není to jen sled hudebních čísel. Líbilo se mi, jak se během děje mění scény a střídají se mladší a starší verze hlavní hrdinky. Choreografie vesměs zdařilé. Blanarovičová i Procházková výborné. Háma vtipný, i když jednou to bylo trochu přes čáru.
(zadáno: 19.1.2014)
Skvělá hudba, řada zajímavých režijních nápadů, některé kostýmy dam mi přišly velmi zvláštní, skvělý výkon Písaříka. Obešla bych se bez "vtipných" scének pana Vacka...
(zadáno: 19.1.2014)
55 %
Průměrná hra, Kolářová a Halbich byli skvělí.
(zadáno: 30.12.2013)
Viděno v Praze.
Nádherná hudba, skvělá atmosféra, výborné pěvecké, herecké a taneční výkony. Režijně zvládnuté velmi dobře (až na ten závěr, nějak mi to přišlo zvláštní). Nejvíce zaujala Absolonová (po Mary Poppins úplně odlišná role, ale poprala se s ní výborně) a Janota (hlavně ta komediální část role), Vojtek překvapil. Viděno také s Holým, kterému role neuvěřitelně sedla ve všech směrech.
(zadáno: 30.12.2013)
Skvělé režisérské nápady dua SKUTR (zejména had, supi, slon), výborné výkony herecké, pohybové i pěvecké. Všem se podařilo zvládnout zvířecí pohyby, což muselo být velmi obtížné. Nejvíce mě zaujal Kříž jako Šerchán a Strenáčik jako Baghíra. Hudba spíše dokresluje dění, nejvíce mi v hlavě utkvěla závěrečná píseň Vaingangá a pak Píseň o strachu. Texty jsou ale občas krkolomné.
(zadáno: 30.12.2013)
Po příšerném zážitku s dramatizací Markéty Lazarové v Národním divadle jsem na toto dílo šla s velkými obavami. O to víc překvapená a nadšená jsem byla. Skvělá, funkční scéna, hudebně, pohybově i režijně výborně pojaté. Jen ty promluvy do mikrofonu bych oželela. Herecky mě nejvíce zaujala Kubařová, Smutná a Jurek. Novotný a Dvořák také dobří.
(zadáno: 12.11.2013)
45% Bohužel uječenost a přehrávání obou dam v obsazení výrazně snižuje hodnocení. Není to špatná hra, i ztvárnění je zajímavé, ale nějak mi to celé nesedlo.
(zadáno: 25.10.2013)
Paulová a Zedníček jsou skvěle sehraní, jiskří to mezi nimi a je úžasné sledovat, jak se občas navzájem také "dostanou". Velmi jsem se bavila, jen některé vtípky mi přišly trošku přes čáru.
(zadáno: 25.10.2013)
Velice dobré představení, Stašová a Skopal skvělí.
(zadáno: 6.10.2013)
Skvělý Brzobohatý (i přes zdravotní indispozice) a Křížková. Ostatní také výborní (pěvecky i herecky), jen Kotiš někdy moc tlačil na pilu a přehrával. Režie i choreografie zdařilé. Celému muzikálu by ale prospělo zkrácení.
(zadáno: 23.9.2013)
Hodnocení sráží především slabé české texty. Režie průměr, líbil se mi světelný design. Lucie Bílá byla nejlepší v dramatických okamžicích své role v závěru, v první půli spíše přehrává. Noid opět pěvecky výborný, chce to ještě zapracovat na herectví. Naprostou hvězdou představení je Dasha, výborná pěvecky i herecky. Z jejího zpěvu mi šel mráz po zádech!
(zadáno: 23.9.2013)
Pravda, čekala jsem víc, ale že by to bylo tak příšerné, to si nemyslím. Přerušování režisérem a dramaturgem spíše rušilo, vadily mi i strašně pomalé příjezdy dekorací a herců. Druhá půle byla o hodně lepší než ta první. Přesto, že byl Rychlý velmi dobrý, budu mít s Hašlerem navždy spjatého Preisse.
(zadáno: 19.6.2013)
Batulková velmi dobrá, zajímavě pojaté.
(zadáno: 19.6.2013)
Moc se mi líbilo to pojetí, kdy někteří herci měli jen němé role nebo o sobě vyprávěli pouze písní. Písně ale jsou nejslabším článkem představení - nejen kvůli textům, ale bohužel i kvůli interpretaci (jedná se sice převážně o činoherce, ale asi prostě neměli svůj den). Na druhou stranu těch zpívaných písní tam není tolik. Děj je vlastně v této hře vedlejší, spíš jde o tu atmosféru a důvody lidí, proč chtějí tančit a co jim argentinské tango přináší. A to se na mě přeneslo. Tanečně velmi dobré.