Profil uživatele

Hannah21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 12 % (63)
Michal Novák: 12 % (68)
Lukáš Dubský: 13 % (31)
Veronika Boušová: 13 % (18)
Iva Bryndová: 14 % (35)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 > >>

(zadáno: 13.11.2014)
Divadelní zážitek! K dobře napsané hře se tu přidává vynikající režie, scéna a skvělé herecké výkony všech v čele s Töpferem a především s vynikajícím Brouskem. Z konfrontace Töpfera a Brouska na konci první půle úplně mrazilo, napětí mezi nimi fungovalo skvěle, a to nemuseli ani mluvit.
(zadáno: 3.11.2014)
Výborné, svižné představení, změny oproti filmu jsou ku prospěchu. Doležalová je skvělá Eva, ale ještě o chloupek lepší je duo Ratajský a Krejčíková. Randová též skvělá. Chyběla mi ale scéna s diktováním dopisu.
(zadáno: 3.11.2014)
Satoranský a Vlach byli výborní!
(zadáno: 22.10.2014)
Nemyslím si, že je za každou cenu nutné modernizovat klasické hry, ale tato modernizace je provedená velmi důsledně a vše skvěle funguje. Herecky výborné, Děrgel mě překvapil, je skvělý. První půlka si zaslouží 100 %, ale v druhé byly dva momenty, které mé hodnocení výrazně snížily. Nepochopila jsem, proč příliš rozebírat Oféliino šílenství (a ještě ho navíc takto sexuálně ztvárňovat). Horší ale byla chaotická a uspěchaná závěrečná scéna. Pokud bych Hamleta viděla poprvé, pochybuji, že bych z toho pochopila, co se přesně stalo. Takto jsem z divadla odcházela s pocitem, že jsem neviděla konec.
(zadáno: 22.10.2014)
75%
Velmi zdařilá inscenace. Pěkná scéna, skvělé herecké výkony - především u Postlerové a Brouska - jejich sourozenecké hádky byly dechberoucí. Kolářová také výborná. Oceňuji, že Brousek nesklouzl v roli homosexuála k parodování.
(zadáno: 14.9.2014)
Preiss herecky vyčnívá, ostatní občas trochu přehrávají. Některé vtípky byly hodně na hraně, ale jinak jsem se docela bavila.
(zadáno: 8.9.2014)
Ano, z pohledu českého diváka může hra působit uječeně a "přehnaně". Na druhou stranu, Španělé jsou přece hlučnější a emotivnější. Nic to ale nemění na tom, že by hře prospělo méně pitvoření, zejména u Hornáčkové. Moc se mi líbil Klem a Kalvoda. Jinak vcelku dobrá, nenáročná hra.
(zadáno: 8.9.2014)
Skvěle napsaná hra o vrcholové politice, u které se skvěle pobavíte. Role amerického prezidenta sedla Dlouhému dokonale, Hána taktéž výborný.
(zadáno: 5.6.2014)
Silná hra, skvělé herecké výkony. Jen smysl pohybové složky představení mi občas nějak unikal...
(zadáno: 5.6.2014)
65 % Hra mě pobavila, Konvalinková byla úžasná....takovou matku bych ale nechtěla:-)
(zadáno: 5.6.2014)
Velmi zajímavá hra, skvělé herecké výkony obou pánů. Od začátku do konce se nenudíte a jen s napětím čekáte, jak dopadne souboj dvou generací. Nádhera!
(zadáno: 5.6.2014)
Výborný Preiss i Töpfer, skvěle to mezi nimi funguje.
(zadáno: 25.4.2014)
Moc se mi líbilo humornější zpracování a to, jak se vypořádali s prostorem. Hofmann je výborný Cyrano.
(zadáno: 25.4.2014)
Myslím si, že si s tak těžkou látkou pro divadelní zpracování poradili skvěle. Funkční scéna, velmi dobré herecké výkony.
(zadáno: 25.4.2014)
Dobrý hraje šílenství van Gogha naprosto uvěřitelně,Němec a Rajmont také skvělí. Výborná, i když velmi depresivní hra.
(zadáno: 25.4.2014)
Nebylo to špatné. Oceňuji, jak se vypořádali s faktem, že děti hrají dospělí herci.
(zadáno: 25.4.2014)
Vynikající, vynikají a vynikající. Ani jednu vteřinu jsem nestihla myslet na něco jiného, nic mě nerušilo, nic mi nevadilo. Prvotřídní herecké výkony všech zúčastněných, ale Gajerová byla prostě jedinečná. Její závěrečnou scénu budu mít před očima hodně dlouho!!!
(zadáno: 25.4.2014)
Dobrá komedie, ale čekala jsem od toho více.
(zadáno: 25.4.2014)
Vynikající Dulava a Finger.
(zadáno: 19.1.2014)
Hudba - především pomalá dueta nezapřou svého autora, jiné skladby jsou příjemným osvěžením a vymykají se tomu, co David tvořil v minulých letech. Balašovo režijní vedení je znát, není to jen sled hudebních čísel. Líbilo se mi, jak se během děje mění scény a střídají se mladší a starší verze hlavní hrdinky. Choreografie vesměs zdařilé. Blanarovičová i Procházková výborné. Háma vtipný, i když jednou to bylo trochu přes čáru.
(zadáno: 19.1.2014)
Skvělá hudba, řada zajímavých režijních nápadů, některé kostýmy dam mi přišly velmi zvláštní, skvělý výkon Písaříka. Obešla bych se bez "vtipných" scének pana Vacka...
(zadáno: 19.1.2014)
55 %
Průměrná hra, Kolářová a Halbich byli skvělí.
(zadáno: 30.12.2013)
Viděno v Praze.
Nádherná hudba, skvělá atmosféra, výborné pěvecké, herecké a taneční výkony. Režijně zvládnuté velmi dobře (až na ten závěr, nějak mi to přišlo zvláštní). Nejvíce zaujala Absolonová (po Mary Poppins úplně odlišná role, ale poprala se s ní výborně) a Janota (hlavně ta komediální část role), Vojtek překvapil. Viděno také s Holým, kterému role neuvěřitelně sedla ve všech směrech.
(zadáno: 30.12.2013)
Skvělé režisérské nápady dua SKUTR (zejména had, supi, slon), výborné výkony herecké, pohybové i pěvecké. Všem se podařilo zvládnout zvířecí pohyby, což muselo být velmi obtížné. Nejvíce mě zaujal Kříž jako Šerchán a Strenáčik jako Baghíra. Hudba spíše dokresluje dění, nejvíce mi v hlavě utkvěla závěrečná píseň Vaingangá a pak Píseň o strachu. Texty jsou ale občas krkolomné.
(zadáno: 30.12.2013)
Po příšerném zážitku s dramatizací Markéty Lazarové v Národním divadle jsem na toto dílo šla s velkými obavami. O to víc překvapená a nadšená jsem byla. Skvělá, funkční scéna, hudebně, pohybově i režijně výborně pojaté. Jen ty promluvy do mikrofonu bych oželela. Herecky mě nejvíce zaujala Kubařová, Smutná a Jurek. Novotný a Dvořák také dobří.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 > >>