Profil uživatele

Hannah21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 12 % (63)
Michal Novák: 12 % (68)
Lukáš Dubský: 13 % (31)
Veronika Boušová: 13 % (18)
Iva Bryndová: 14 % (35)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 > >>

(zadáno: 12.11.2013)
45% Bohužel uječenost a přehrávání obou dam v obsazení výrazně snižuje hodnocení. Není to špatná hra, i ztvárnění je zajímavé, ale nějak mi to celé nesedlo.
(zadáno: 25.10.2013)
Paulová a Zedníček jsou skvěle sehraní, jiskří to mezi nimi a je úžasné sledovat, jak se občas navzájem také "dostanou". Velmi jsem se bavila, jen některé vtípky mi přišly trošku přes čáru.
(zadáno: 25.10.2013)
Velice dobré představení, Stašová a Skopal skvělí.
(zadáno: 6.10.2013)
Skvělý Brzobohatý (i přes zdravotní indispozice) a Křížková. Ostatní také výborní (pěvecky i herecky), jen Kotiš někdy moc tlačil na pilu a přehrával. Režie i choreografie zdařilé. Celému muzikálu by ale prospělo zkrácení.
(zadáno: 23.9.2013)
Hodnocení sráží především slabé české texty. Režie průměr, líbil se mi světelný design. Lucie Bílá byla nejlepší v dramatických okamžicích své role v závěru, v první půli spíše přehrává. Noid opět pěvecky výborný, chce to ještě zapracovat na herectví. Naprostou hvězdou představení je Dasha, výborná pěvecky i herecky. Z jejího zpěvu mi šel mráz po zádech!
(zadáno: 23.9.2013)
Pravda, čekala jsem víc, ale že by to bylo tak příšerné, to si nemyslím. Přerušování režisérem a dramaturgem spíše rušilo, vadily mi i strašně pomalé příjezdy dekorací a herců. Druhá půle byla o hodně lepší než ta první. Přesto, že byl Rychlý velmi dobrý, budu mít s Hašlerem navždy spjatého Preisse.
(zadáno: 19.6.2013)
Batulková velmi dobrá, zajímavě pojaté.
(zadáno: 19.6.2013)
Moc se mi líbilo to pojetí, kdy někteří herci měli jen němé role nebo o sobě vyprávěli pouze písní. Písně ale jsou nejslabším článkem představení - nejen kvůli textům, ale bohužel i kvůli interpretaci (jedná se sice převážně o činoherce, ale asi prostě neměli svůj den). Na druhou stranu těch zpívaných písní tam není tolik. Děj je vlastně v této hře vedlejší, spíš jde o tu atmosféru a důvody lidí, proč chtějí tančit a co jim argentinské tango přináší. A to se na mě přeneslo. Tanečně velmi dobré.
(zadáno: 29.5.2013)
Duo Stránský - Sitek předvádí herecký koncert! Jejich interakce jsou úžasné. Stránský skvěle vystihl Bertieho vývoj, kdy se z frustrovaného a nešťastného muže stává sebevědomý král. Dobře řešená scéna i zvolená hudba.
(zadáno: 29.5.2013)
(zadáno: 11.4.2013)
Zdařilá inscenace, skvělý výkon L. Veselého. Zach, Havlová, Kolářová také moc dobří, i když u Havlové jsem občas měla pocit, že přehrává (zejména v druhé části, kdy se začíná vše pomalu odkrývat, tak zvláštně křičí).
(zadáno: 31.3.2013)
Po shlédnutí prvních fotek jsem se trochu bála, jak moc moderní to bude, ale jakmile to všechno bylo "v pohybu", tak to do sebe zapadalo (i když některé kostýmy bych vyměnila). Moderní pojetí tedy rozhodně neuráží, aktualizace tématu u dělníků je zdařilá a vtipná (i když bych se obešla bez těch vulgarit). Režijně je hra pojetá velmi nápaditě (zejména scéna, kdy Puk "pohybuje" hlavními hrdiny tak, aby je dostal na stejné místo, je zajímavě řešená). Atmosféru dokresluje dobrá hra se světly.
(zadáno: 31.3.2013)
Hra, u které jsem se trochu zasmála i trochu zapřemýšlela. Tématem mě sice trochu míjí (magično není mým šálkem čaje ani kávy), ale vcelku se mi líbila.
(zadáno: 31.3.2013)
Slavíková a Jiřík byli výborní, ostatní jim zdařile sekundují. Povedená inscenace.
(zadáno: 8.3.2013)
Skvělé herecké výkony.
(zadáno: 8.3.2013)
Divadlo Hybernia, 1.3.2013 - Na tři hodiny jsem se vrátila do dětství, úžasný zážitek, všechno do sebe zapadá. Krásné zpracování, skvělé výkony herecké i pěvecké, nádherné choreografie (ta kominická je dokonalá), krásné triky.
(zadáno: 9.2.2013)
Duo Dlouhý a Halbich bylo výborné!
(zadáno: 9.2.2013)
(zadáno: 9.2.2013)
(zadáno: 9.2.2013)
Nádhera! Všechny složky představení do sebe zapadají, okamžitě to diváka vtáhne do děje, vyzdvihuji zajímavou scénu a výkon Smutné a Fridricha.
(zadáno: 9.2.2013)
Skvělý výkon V. Kubařové!

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 > >>