Profil uživatele

Hannah21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 12 % (63)
Michal Novák: 12 % (68)
Lukáš Dubský: 13 % (31)
Veronika Boušová: 13 % (18)
Iva Bryndová: 14 % (35)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6

(zadáno: 27.11.2012)
Excelentní výkon Martina Stránského, klasické zpracování, úžasný zážitek!
(zadáno: 27.11.2012)
Skvělé herecké výkony Smutné a Batulkové.
(zadáno: 22.11.2012)
Na tohle nikdy nezapomenu. Skvěle vystavěné drama. Herecký koncert Janžurové a Němce, Rašilov také výborný.
(zadáno: 22.11.2012)
Velmi silná hra, herecký koncert Štěpničky. Pidrmanová také velmi dobrá.
(zadáno: 22.11.2012)
Stejně jako u Ježíše je hudba tak dokonalá, že když se k tomu přidá velmi dobrý zpěv, je to zážitek. Kvalitní herecké výkony, které by si takový muzikál jistě zasloužil, tu ale moc nečekejte. Účinkující se sice snaží, ale ne vždy to stačí. Pěvecky vyčníval Vojtko a Malá (ta byla pro mě nejlepší i herecky). Dobrý byl i Löbl a Jandová, překvapila mě Tůmová. Vadilo mi, že bylo slyšet drnčení mříží při změnách scény, zbytečně to kazí dojem.
(zadáno: 22.11.2012)
Hudba je to dokonalá, navíc samozřejmě naživo, takže to vždycky bude zážitek. Střihavka stále výborný, ale není to, co to bývalo. Getsemany dal opět neuvěřitelně, ale ve zbytku představení se trochu držel zpátky. V. Bárta mě opět překvapil, především herecky, pěvecky je jiný než D. Bárta, ale také výborný. Dasha skvělá. Nastudování ve Spirále ale mělo ještě něco navíc, co v karlínské verzi postrádám.
(zadáno: 22.11.2012)
Trochu jsem se toho obávala, o to překvapenější jsem byla. Usměvavá taškařice, u které se skvěle pobavíte a odpočinete si. Skvělá režie, spoustu nápadů, vtipné, svižné. Kvalitní výkony, pěvecky dominovali Kalina a Říčař. Překvapila mě Gajerová.
(zadáno: 22.11.2012)
Dobrá inscenace, líbilo se mi prolnutí minulosti a současnosti. Kvalitní herecké výkony, zejména Batulkové a Hornáčkové. Souhlasím s tím, že by hře prospělo zkrácení.
(zadáno: 22.11.2012)
Absurdní hry nemám ráda, a tahle hra mě v tom jen utvrdila.
(zadáno: 22.11.2012)
Tohle prostě není můj šálek čaje. Režie ani pojetí inscenace se mi nelíbilo. Hána byl dobrý, ale to je tak bohužel všechno.
(zadáno: 22.11.2012)
Skvělí herci, skvělý příběh, výborná scéna.
(zadáno: 22.11.2012)
Výkony všech tří aktérů velmi dobré. Líbilo se mi to, ale čekala jsem trochu víc.
(zadáno: 22.11.2012)
Balaš tohle prostě umí! Svižná, krásná inscenace s řadou vypointovaných situací, dobře zasazená do současnosti i upravená pro naše prostředí (hokej místo ragby), skvělé výkony (vévodí Meduna, Novotný, Brožová i Batěk, kteří jsou charakterově přesní), ze všech sálá energie a je vidět, že je to baví. Ano, ve většině případů slyšíme "pouze" činoherní zpěv, ale to mi vůbec nevadí.
(zadáno: 22.11.2012)
Inscenaci bych dala 60 %, ale výkon Fridricha hodnocení zvýšil, v roli šéfa je prostě geniální. Z ostatních bych vyzdvihla Hánu a Kalvodu. Scéna dobře vystavěná, umožňující rychlé změny. Inscenace dobře reflektuje nešvary současné společnosti, bohužel některé situace byly dovedeny do velkých extrémů.
(zadáno: 22.11.2012)
Výkony Písaříka a Novotného jsou výborné, Kubařová také velmi dobrá. Scéna skvěle navozuje atmosféru, doprovodnému mužskému sboru to dobře ladí.

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6