Profil uživatele

Hannah21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 12 % (63)
Michal Novák: 12 % (68)
Lukáš Dubský: 13 % (31)
Veronika Boušová: 13 % (18)
Iva Bryndová: 14 % (35)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 > >>

(zadáno: 12.11.2013)
45% Bohužel uječenost a přehrávání obou dam v obsazení výrazně snižuje hodnocení. Není to špatná hra, i ztvárnění je zajímavé, ale nějak mi to celé nesedlo.
(zadáno: 22.11.2012)
Skvělí herci, skvělý příběh, výborná scéna.
(zadáno: 23.9.2013)
Hodnocení sráží především slabé české texty. Režie průměr, líbil se mi světelný design. Lucie Bílá byla nejlepší v dramatických okamžicích své role v závěru, v první půli spíše přehrává. Noid opět pěvecky výborný, chce to ještě zapracovat na herectví. Naprostou hvězdou představení je Dasha, výborná pěvecky i herecky. Z jejího zpěvu mi šel mráz po zádech!
(zadáno: 8.12.2014)
Dokonalé představení - výborná režie, skvělá scéna, době odpovídající kostýmy, ale hlavně skutečně vynikající herecké výkony (především Brousek a Dvořák, ostatní je skvěle doplňovali). Navíc geniální Mozartova hudba živě v podání Ondřeje Brouska. Dechberoucí závěr 1. i 2. půle. Divadelní zážitek!!! Zasloužený potlesk ve stoje.
(zadáno: 3.12.2016)
Přesto, že příběh je hodně uměle naroubovaný na písničky, tak to prostě funguje.....pochopitelně především díky skvělé hudbě a textům, ale také díky jednoduchým, ale efektním choreografiím (trpaslíci jsou bomba) i nasazení všech zúčastněných.
(zadáno: 3.12.2016)
Potřebovala bych zde dva druhy hodnocení - nasazení, pěvecké výkony, lightdesign, choreografie, o skvělé hudbě a textech nemluvím = 100 %. Příběh a některé dialogy (a režie) občas pokulhávají, někdy méně, někdy více = 60 %. Suma sumárum 80%.
(zadáno: 3.12.2016)
Zbigniew Kalina je dokonalý, jeho August je tak úžasně bezelstný, důvěřivý, naivní.
(zadáno: 22.11.2012)
Trochu jsem se toho obávala, o to překvapenější jsem byla. Usměvavá taškařice, u které se skvěle pobavíte a odpočinete si. Skvělá režie, spoustu nápadů, vtipné, svižné. Kvalitní výkony, pěvecky dominovali Kalina a Říčař. Překvapila mě Gajerová.
(zadáno: 25.10.2013)
Paulová a Zedníček jsou skvěle sehraní, jiskří to mezi nimi a je úžasné sledovat, jak se občas navzájem také "dostanou". Velmi jsem se bavila, jen některé vtípky mi přišly trošku přes čáru.
(zadáno: 22.11.2012)
Velmi silná hra, herecký koncert Štěpničky. Pidrmanová také velmi dobrá.
(zadáno: 8.3.2013)
Skvělé herecké výkony.
(zadáno: 8.9.2014)
Ano, z pohledu českého diváka může hra působit uječeně a "přehnaně". Na druhou stranu, Španělé jsou přece hlučnější a emotivnější. Nic to ale nemění na tom, že by hře prospělo méně pitvoření, zejména u Hornáčkové. Moc se mi líbil Klem a Kalvoda. Jinak vcelku dobrá, nenáročná hra.
(zadáno: 8.2.2013)
65 %, Hra stojí na výkonu pana Preisse. Některé momenty byly zbytečné a trapné - např. již zmíněný dokument Pojdme na ptáky nebo scéna, kdy Randová (Žilková) přijde do ložnice za Zahradníkem (Preiss),nabízí se mu a snaží se mu vyhovět. Celkový dojem to ale nezkazilo.
(zadáno: 25.4.2014)
Nebylo to špatné. Oceňuji, jak se vypořádali s faktem, že děti hrají dospělí herci.
(zadáno: 3.12.2016)
65 %
(zadáno: 3.12.2016)
(zadáno: 6.12.2012)
30.11.2012 v HDK - vtipné a svižné představení,velmi pěkné triky, Štěpán ďábelsky dokonalý (zasloužená Thalie, jemu tahla role skvěle padne), Blanarovičová a Sedláčková výborné, Holišová naprosto skvělá.
(zadáno: 3.12.2016)
(zadáno: 5.6.2014)
Velmi zajímavá hra, skvělé herecké výkony obou pánů. Od začátku do konce se nenudíte a jen s napětím čekáte, jak dopadne souboj dvou generací. Nádhera!
(zadáno: 2.1.2015)
Radek Holub je výborný.
(zadáno: 25.4.2014)
Moc se mi líbilo humornější zpracování a to, jak se vypořádali s prostorem. Hofmann je výborný Cyrano.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 > >>