Profil uživatele

Honza_v_botach

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 8 % (6)
Iva Bryndová: 13 % (4)
Lukáš Dubský: 16 % (11)
Michal Novák: 18 % (12)
Jan Pařízek: 19 % (18)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2

(zadáno: 13.2.2020)
(H) Od umělců pro umělce, od Pražáků pro Pražáky, ...
Charakteristický způsob až záměrně přehnaného herectví se naučíte vlastně mít docela rádi. Místy i inteligentní humor. Příjemné představení.
Proti Brňákům, proti kritikům, ... takže hodnotit tuto inscenaci je trošku riskantní. :-)
(zadáno: 11.11.2019)
(M) Velmi dlouho mi trvalo, než jsem se vžila do sci-fi pojetí hry. V divadle jsem si hru až tolik neužila, ale zpětně na ni velmi často vzpomínám, hra spojuje spousty všedních okamžiků a zážitků s prvky sci-fi.

Vtipná oddechová, milá hra.
(zadáno: 11.11.2019)
(M) Příběh se odehrává v ulicích Madridu koncem 80. let, kdy město pulsovalo životem, překotným rozvojem, uměním i vášněmi. Život jedné z hrdinek příběhu se ale nečekaně zkomplikuje ve chvíli, kdy zjistí, že je těhotná a zároveň ji náhle opouští její milenec. Děj muzikálu kombinuje prvky feydeauovské frašky s hispánskou citovostí i temperamentema strhující hudbou inspirovanou španělskými žánry a rytmy.

Představení bylo spíše oddechové, ztřeštěné. Bylo milé, ale zvláštně nenadchne, rozhodně neurazí.
(zadáno: 11.11.2019)
(M) 65 %: Manželský souboj Lízy a Gillese.
(zadáno: 5.3.2020)
Herecké výkony obou Polívků byly skvělé, ale hra samotná až takový trhák není. Je milá, ponurá i veselá, místy zdlouhavá a nudná, ale vlastně zanechala milý dojem.
(zadáno: 11.11.2019)
(M) Dva manželské páry prožijí tři varianty téhož večírku. Konverzační oddechová komedie.
(zadáno: 11.11.2019)
(M) 55 % ? Oddechová komedie.
(zadáno: 11.11.2019)
(M)
(zadáno: 15.1.2020)
Všechny herecké výkony byly opravdu velmi obdivuhodné. M. Tallerová v roli Violet hrála umírající ženu opravdu neuvěřitelně přesvědčivě. V. Kolářová v roli silné a racionální Barbary tak tvořila naprostý protipól. A K. Baranová v roli Ivy snažící se nenápadně proplout hustou rodinnou atmosférou.
Na druhou stranu mi ale nebylo moc jasné, co si ze hry mám odnést, byla dost hrubá, nějak mi unikla jakákoliv myšlenka. Je mi to líto.
(zadáno: 11.11.2019)
Zoufale hloupý příběh, herci z Ordinace v Růžové zahradě předváděli představení pro diváky tohoto serálu. Nesmyslný konec.
(zadáno: 6.3.2020)
(M) toto není nic pro mě.
(zadáno: 11.11.2019)
Hloupý děj i oba hlavní aktéři. Postava Jitky Schneiderové byla zoufale pitomá, že se na to skoro nedalo dívat.

Kdyby představení mělo přestávku, určitě bychom odešli.
(zadáno: 11.11.2019)
(M) Simona Stašová mluví velmi nepřirozeně, huhlá, vyštěkává, celá hra je zbytečně hysterická.
(zadáno: 6.3.2020)
Příběh o 4 hloupých ženách, který nemá hlavu ani patu, totální slátanina.
Hra stihla mít všechno: pohřeb, svatbu, těhotenství (i nezletilých), 2 orgasmy, opilce, drogy, prášky, pokus o sebevraždu, skoro vraždu, sociálku, chlapa v převlecích (ha-ha-haf), ... to vše doplněné o zbytečně hrozné písničky (až na mobilní vyzvánění ? Sex Pistols).
Během představení mi kleslo IQ.
Představení, která se nám dřív zdála hrozná, se nám po dnešku hnusí o dost méně.

Další stránky hodnocení: < 1 2