Profil uživatele

Honza1

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 6 % (13)
Lukáš Dubský: 8 % (34)
Helena Grégrová: 9 % (50)
Jan Pařízek: 9 % (56)
Jiří Koula: 10 % (44)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4

(zadáno: 18.1.2016)
Skvělá one woman show P.Tomicové. V téhle zemi není moc komedialních hereček, které by utáhly takové představení. V druhé části už se ale ztrácí děj a je to více estráda P.Tomicové, než divadelní hra. Viděli jsme jubilejní představení, a tak jsme měli "štěstí" na závěrečný přídavek s P.Kotvaldem. To bych si asi i odpustil. Bylo to trošku "mimo". Pobavili jsme se, i když krátit by se určitě dalo a představení by to snad prospělo. P.Tomicová určitě 100%. Celkově 80%.
(zadáno: 18.1.2016)
Těžko se mi hodnotí. Některé velmi dobré herecké výkony, ale celkově jsem trpěl. Pro mě velmi těžkopádné, zdlouhavé. Určitě bych v textu škrtal, krátil.
(zadáno: 18.1.2016)
Záleží, co od představení kdo očekává. Já se chtěl tentokrát jen pobavit, a to se celkem povedlo, i když pár hluchých míst v druhé části by se našlo.
(zadáno: 18.1.2016)
Viděl jsem opět po více než 22 letech. Tehdy bych dal 100%. Bylo to vyjimečné představení se skvělým, mimořádným Bolkem Polívkou. Z původního složení už zůstal jen on a O.Vetchý. I dnes je to stále určitě dobré představení, ale už není vynikajicí, protože B.Polívka už bohužel není tím mimořádným hercem a mimem v nejlepším věku, jako tehdy.
(zadáno: 18.1.2016)
Skvělý zážitek. Užili jsme si to. Vynikající M.Myšička, ale i H.Čermák a další. Odcházeli jsme nadšeni.
(zadáno: 18.1.2016)
Možná jsem měl až moc velké očekávání, takže za mě spíše jen lehký nadprůměr. Ale skvělý Neužil jako Mick Jagger, to opravdu stálo za to!
(zadáno: 18.1.2016)
Velmi slibný začátek. I později několik vtipných fórků a situací. Čekal jsem ale víc.
(zadáno: 18.1.2016)
Výkony obou pánů mistrů byly výborné a je určitě moc dobře, že jim dává Ungelt takovou příležitost potěšit diváky. Celkový dojem z hry byl ale pro mě spíše lepší průměr.
(zadáno: 18.1.2016)
Velmi příjemné vydařené představení. Skoro tři hodiny utekly jako nic. Rozhodně jsem se nenudil. Určitě bych neškrtal a nezkracoval. Tradičně výborní Melody Makers. Herecky, a překvapivě i pěvecky, výborná hlavní dvojice Orozovič - Beretová. Ale i ostatní herci a zpěváci velmi dobří. Za zmínku určitě stojí výkon K.Dobrého. Celé to působilo kompaktním dojmem. Člověk si odnášel dojem, že to všechny na jevišti opravdu baví. A hlavně se to podařilo přenést i do hlediště.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4