Profil uživatele

Honza1

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 6 % (13)
Lukáš Dubský: 8 % (34)
Helena Grégrová: 9 % (50)
Jan Pařízek: 9 % (55)
Jiří Koula: 10 % (44)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4

(zadáno: 21.10.2019)
75%. Typická oddechovka. Nebyl jsem nadšen, ale ani moc zklamán. Druhá půle byla svižnější, proto i nakonec u mě převládl lepší pocit z celého představení.
(zadáno: 18.1.2016)
Oba hlavní protagonisty mám velmi rád. Simonu Stašovou jako filmovou herečku dokonce velmi. Představení pro mě ale bylo zklamáním. Hodně uřvané a afektované. Oba hrají moc "nadoraz". Hlas Stašové byl často až nepříjemný. Chyběla tomu elegance a lehkost správné komedie. I přes to byla většina publika nadšena a k mému překvapení se konal dokonce standing ovation.
(zadáno: 14.6.2019)
75% - Asi jsem čekal víc písní a vtipnějších momentů. Přišlo mi to takové hodně popisné. Ale jinak každopádně příjemně strávený večer.
(zadáno: 21.1.2016)
V.Preis a T.Töpfer jsou určitě výborní herci a byli také hlavním důvodem pro návštěvu tohoto představení. Bohužel se ukázalo, že to nestačí. Pánové sice stále umějí, ale výběr hry nebyl šťastný. Byla celkově hodně průměrná, zůstala dost za mým očekáváním. Jen z úcty k oběma pánům 60%.
(zadáno: 19.5.2016)
Souhlasím s hodnocením neurazí-nenadchne. O kvalitách herců určitě netřeba pochybovat. Také dělají maximum, a proto 60%, ale hra má své limity. První půle trochu těžkopádná. Druhá část byla určitě svižnější.
(zadáno: 18.1.2016)
Příjemné, svižné, kontaktní. Rychle to uteče, hraje se netradičně přímo na baru, divákovi "na dosah". Vkusná odechovka.
(zadáno: 18.1.2016)
Záleží, co od představení kdo očekává. Já se chtěl tentokrát jen pobavit, a to se celkem povedlo, i když pár hluchých míst v druhé části by se našlo.
(zadáno: 31.3.2018)
Hořká komedie je to jen chvilku, zpočátku představení. Pak je téma vážné a těžké. Je to spíš sonda do psychologie jednotlivých postav. Oddechovka to rozhodně není, ale nuda také ne. Člověka hra nutí přemýšlet. Výkony všech čtyř herců byly přínosem. Více mi ale sedělo civilnější herectví M.Táborského a V.Hybnerové. L.Štěpánková s L.Hamplem byli pro mě na malém prostoru Ungeltu trošku moc výrazní, hlasití, méně přirození. Ale třeba to tak mělo být...75%.
(zadáno: 8.11.2018)
Jak se dalo čekat, je to představení bez děje. Prostě se sejdou tři páni v sauně a probírají život. A jak stoupá teplota, vyvíjejí se a radikalizují taky jejich názory hlavně na politický a společenský vývoj v naší zemi. Je to sice oddechovka, ale jsou tam i trošku hořká místa k zamyšlení. Jen se trošku obávám, že někteří naši především starší spoluobčani - asi hlavně mimo Prahu - na to mohou reagovat třeba i trochu jinak než publikum Divadlo v Dlouhé, které představení ocenilo dlouhotrvajícím potleskem.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4