Profil uživatele

Honza1

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 6 % (13)
Lukáš Dubský: 8 % (34)
Helena Grégrová: 9 % (50)
Jan Pařízek: 9 % (56)
Jiří Koula: 10 % (44)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 18.1.2016)
Skvělý zážitek. Užili jsme si to. Vynikající M.Myšička, ale i H.Čermák a další. Odcházeli jsme nadšeni.
(zadáno: 18.1.2016)
Velmi příjemné vydařené představení. Skoro tři hodiny utekly jako nic. Rozhodně jsem se nenudil. Určitě bych neškrtal a nezkracoval. Tradičně výborní Melody Makers. Herecky, a překvapivě i pěvecky, výborná hlavní dvojice Orozovič - Beretová. Ale i ostatní herci a zpěváci velmi dobří. Za zmínku určitě stojí výkon K.Dobrého. Celé to působilo kompaktním dojmem. Člověk si odnášel dojem, že to všechny na jevišti opravdu baví. A hlavně se to podařilo přenést i do hlediště.
(zadáno: 19.1.2016)
Skvělá E.Balzerová! Mám-li srovnat s Shirley Valentine S.Stašové v ABC, tak mě určitě chytnul více "rozvod". Také komorní prostředí Komorní Fidlovačky je pro one woman show vhodnější, než velký sál divadla ABC. Představení se mi moc líbilo, i když jsem chlap a logicky jsem některé věci nemohl pobrat. Přítomné dámy ho oceňovaly výrazně více. Z reakcí bylo znát, že to mají prožité. Standing ovation byl na místě.
(zadáno: 1.4.2016)
Splněné očekávání, opravdu fajn večer. Kdysi jsem chodil na pány V+S. Jejich představení byla samozřejmě trochu jiná, komornější. Ve dvou, jen s klavírem a hostem T.Fischerovou. V DvD je to přece jen show velkého ansámblu s prakticky kompletním orchestrem. Ale nemá cenu srovnávat. Klobouk dolů před DvD! Asi u nás není moc divadel, která by mohla postavit tak kvalitní herecký orchestr. Skvěle jim to všem hrálo i zpívalo. Vtipné a inteligentní. V básních a "moudrech" si každý našel to svoje, co ho oslovuje. Bylo to k pobavení, sem tam i k zamyšlení. Ještě jednou tleskám!
(zadáno: 23.4.2016)
Výborné! Nevadila ani délka představení. Opět se potvrdila mimořádná muzikálnost souboru DvD. Hrálo a zpívalo se jako vždy v DvD naživo a výborně. Příjemná zábava i možnost se zamyslet v jakém zvláštním zřízení jsme to tady tehdy žili. My, kteří jsme si ten pražský gympl 80.let prožili, v tom všem logicky vidíme víc než jen zábavné divadelní představení.
(zadáno: 1.10.2016)
První část hodně svižná a vtipná. Po přestávce hra logicky trošku ztratila velmi rychlé tempo, protože už byla přece jen vážnější. Závěr malinko kýčovitý, ale vůbec nevadil. Celkově výborný dojem. Příjemně strávený čas u opravdu vkusné komedie. Obě dámy byly vynikajicí. Evidentně si své role užívají, slyší na sebe, baví je to a na celkovém výsledku je to znát. Rozhodně chválím režii a dramaturgii. Představení bez hluchých míst a dlouhých debat o ničem, která jsou bohužel tak častá u jiných představení. Více než dvě hodiny krásně utekly a zároveň byly tak akorát. Vřele doporučuji!
(zadáno: 12.2.2017)
Bylo znát, že to spolu hrajou rádi. Pohoda na jevišti i v hledišti. Inteligentní humor, moc příjemně strávený večer. Vřele doporučuji!
(zadáno: 22.4.2017)
Druhé představení, které jsem viděl od této "partičky" a opět naprosto naplněné očekávání. Vtipná, inteligentní a svěží zábava. Určitě doporučuji! Jsem rád, že jsem je se zpožděním "objevil". Už se těším na avizovanou novinku, kterou připravují.
(zadáno: 13.10.2017)
Tahle parta mě prostě baví! Jsou skvělí. Je radost vidět, že z toho, co dělají, mají radost. Na výsledku je to znát. Nové představení, složené ze tří zcela odlišných částí. Každá je úplně jiná. Všechny stojí za to.
(zadáno: 13.1.2018)
Rozhodně velmi dobrý počin MDP. Téma je vážné, pár úsměvných okamžiků v první částí, po přestávce už smích dojde a občas spíše mrazí. Přesto dvě hodiny velmi rychle utekly. Téma je sice vážné, ale představení nemá hluchá místa. Vynikajicí Jan Vlasák, pro kterého je to určitě velká výzva, které se skvěle zhostil, a také těžká role na psychiku. Zdatně mu sekundovala V.Gajerová.
(zadáno: 21.12.2019)
95% - nejlepší činoherní představení, které jsem v Praze za poslední rok viděl. Zajímavé téma, citlivé režijní zpracování a výborné výkony všech čtyř protagonistů. Opravdu zážitek. Vřele doporučuji!
(zadáno: 18.1.2016)
Skvělá one woman show P.Tomicové. V téhle zemi není moc komedialních hereček, které by utáhly takové představení. V druhé části už se ale ztrácí děj a je to více estráda P.Tomicové, než divadelní hra. Viděli jsme jubilejní představení, a tak jsme měli "štěstí" na závěrečný přídavek s P.Kotvaldem. To bych si asi i odpustil. Bylo to trošku "mimo". Pobavili jsme se, i když krátit by se určitě dalo a představení by to snad prospělo. P.Tomicová určitě 100%. Celkově 80%.
(zadáno: 18.1.2016)
Příjemné, svižné, kontaktní. Rychle to uteče, hraje se netradičně přímo na baru, divákovi "na dosah". Vkusná odechovka.
(zadáno: 18.1.2016)
Hra se mi líbila, ale předtím jsem viděl Dabing street, a ten mě chytnul ještě více. Někdo jiný to má ale třeba obráceně. Každopádně obě hry patří k výraznému nadprůměru toho, co lze dnes v Praze vidět.
(zadáno: 19.1.2016)
Určitě obdivuhodný výkon S.Stašové, ale jinak jsem čekal malinko víc. Možná je to tím, že jsem o hře před jejím shlédnutím slyšel od kolegyň tolik superlativ, tak jsem měl asi přehnaná očekávání. Také nejsem úplně cílová skupina. V hledišti přítomné dámy trošku seniorního věku však byly nadšeny a po představení aplaudovaly ve stoje. Zjevně se v lecčem poznaly. Také souhlasím, že "Rozvod" s E.Balzerovou ve mně zanechal větší dojem. Možná je to tím, že její decentnější herectví je mi na divadle příjemnější.
(zadáno: 5.3.2016)
Vtipné a svižné představení. Cca 70 min. bez přestávky, bez hluchých míst, velmi rychle uteklo. Lehce vulgární, ale to k ryze pánskému představení tohoto typu prostě patří, i když chápu, že někomu to třeba může trochu vadit. Všichni tři pánové byli výborní. Pro mě ale dominoval výkon vynikajicího O.Pavelky. Výborná zábava umocněná prostorem a bezprostředním kontaktem s herci, neboť se hraje - stejně jako ryze dámské Zakázané uvolnění - netradičně v předsálí, na baru. Celkově moc příjemný zážitek.
(zadáno: 12.6.2016)
Vynikajicí Jan Vondráček, kterému zdatně sekundují především Pavel Tesař a Jiří Wohanka. Jinak už asi bylo vše řečeno. Snad jen, že i po letech si představení stále drží velmi dobrou úroveň a stojí za vidění.
(zadáno: 1.1.2017)
Pro mě jednoznačně splněné očekávání. Příjemná zábava na závěr roku. Jako tradičně v Dlouhé nezklamal výborný J.Vondráček, kterému se vyrovnal M.Táborský.
(zadáno: 29.9.2017)
Příjemná a vkusně udělaná "oddechovka". Jinak už bylo asi vše řečeno. Snad jen, že diskuse a song na téma "máslo" dostaly ve světle aktuální situace nový význam a dočkaly se velkých ovací od publika i po přídavku na závěr.
(zadáno: 23.10.2017)
Je to spíš Velká úchylka než Malá. Je to prostě "trošku" úlet, ale vtipný a svižný. Ze začátku mi chvilku trvalo, než jsem se "naladil" ale jinak to uteklo rychle a příjemně. Bavili jsme se.
(zadáno: 19.11.2017)
Dobrá hudební komedie. Režijně sázka na jistotu bez překvapení. Příjemná a vkusná zábava. Kladem jsou nové české texty starých písní. Oproti podobným hudebním komediím (z poslední doby např.MDP a Šedesátky) disponuje DvD hudebně mimořádně disponovaným hereckým souborem, kde to hercům tradičně nejen výborně zpívá, ale i dobře hraje na rozličné hudební nástroje, což zvedá úroveň představení, přidává na jeho autentičnosti a zvedá o 10% mé hodnocení.
(zadáno: 19.11.2017)
Logicky máte obavu, jestli vousaté a v TV mnohokrát opakované scénky nebudou působit v podání dvou více než šedesátníků už trošku trapně. Ale K+L je dokážou zahrát s takovou energií a oživit je dobrovolníky z hlediště, že Vás naživo opět baví, třebaže při opakování v TV Vás už moc neberou. Navíc v představení jsou i méně známé scénky. Oba pánové stále skvěle improvizují, slyší na sebe i na podněty z hlediště. Evidentně je to spolu baví, a tak každé představení může být trošku jiné. Moc příjemným osvěžením a kořením večera jsou písně D.Vokaté a O.Kaisera.
(zadáno: 24.2.2018)
Výborné výkony všech. První část se mi zdála lepší. Ke konci mi to přišlo už trochu dlouhé. Myslím, že by zkrácení hře prospělo. Jinak ale určitě nadprůměr na pražské divadelní scéně.
(zadáno: 2.5.2018)
Vtipné, svěží, výstižné, ze života, a až překvapivě rychlé. V našem případě představení trvalo slabých 45 minut. Na druhou stranu, v nejlepším se má přece přestat. A to se tady přesně stalo. Mnohokrát jsme přece svědky opaku, kdy po jiných představeních říkáme ,dalo by se krátit,... Bylo to moc fajn, bez hluchých míst, bez umělého natahování. Uteklo to velmi rychle.
(zadáno: 21.9.2018)
Pohoda, zábava, kabaret v příjemném prostředí Violy. Na všech třech bylo znát, že je to spolu prostě baví. A nás to bavilo taky. Vřele doporučuji!

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>