Profil uživatele

Honza1

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 6 % (12)
Lukáš Dubský: 8 % (33)
Helena Grégrová: 9 % (50)
Jan Pařízek: 9 % (53)
Jiří Koula: 10 % (44)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 26.9.2016)
Představení určitě stojí za vidění. Výborné výkony všech čtyř. Vynikl pak zvláště J.Plesl. Dobře vystiżená atmosféra. Některé jiné insenace v Dejv.divadle mě ale oslovili ještě více, ale to je věc vkusu.
(zadáno: 29.10.2017)
Svižné a příjemné představení. Nic převratného, ale drží si svou úroveň. Nepodbízivá oddechovka. Kapela slušně hraje, činoherci vesměs dobře zpívají. Výborný H.Bor. 75%.
(zadáno: 21.1.2016)
Skvělá I.Janžurová! Kvůli ní představení stojí za vidění. Proto dávám 70%. Velmi dobré výkony také od I.Bareše a T.Medvecké. Celkově jsem ale čekal od představení více. Zbytečně dlouhé. Určitě bych v druhé části trochu škrtal a krátil. Vyskytla se hluchá místa, málo zajímavé pasáže.
(zadáno: 5.12.2017)
První polovina slabých 25%. Kdybych nemusel brát ohledy na ostatní, šel bych o přestávce domů, jako někteří jiní diváci. Druhá, kratší, část byla o něco málo lepší - 35%. Výsledný dojem ale nijak zvlášť nevylepšila. Laciný ,humor, a chabý děj. Smutné, že někteří jinak výborní herci, učinkují v tak špatném představení.
(zadáno: 12.9.2016)
Určitě obdivuhodný výkon I. Janžurové. Celkově ale pro mě byla hra velkým zklamáním. Šíleně dlouhé a rozvleklé, místy až nudné. Tohle mě prostě nějak úplně minulo a 50% je z úcty k oběma představitelům. Vím, těžko srovnávat, ale z Audience v ND - také režie A.Nellis a v hlavní roli I. Janžurová - jsme odcházeli před časem s výrazně lepšími dojmy, i když i tehdy jsem měl pocit, že by se dalo ve prospěch hry v textu krátit.
(zadáno: 18.1.2016)
Možná jsem měl až moc velké očekávání, takže za mě spíše jen lehký nadprůměr. Ale skvělý Neužil jako Mick Jagger, to opravdu stálo za to!
(zadáno: 17.2.2019)
Srovnávat s představením DnV s pány Trojanem a Preissem si netroufám. Od jeho shlédnutí už přece jen uplynula dlouhá doba a člověk má tendence si mnohé po čase idealizovat. Každopádně Studio dva připravilo svižnou komedii, u které se člověk nenudí ani nestydí, za to co se děje na jevišti. Představení rychle uteče bez hluchých míst. A to je u komedie vždy jasný signál o úrovni představení. Je to samozřejmě divácky vděčné představení. Tvůrci udrželi míru. Je to vkusně pojaté. R.Štabrňák a F.Blažek zvládají své role výborně. Trošku mi nepřesvědčila J.Schneiderová.
(zadáno: 15.2.2016)
Oproti některým představením, u kterých mám občas pocit, že by se dalo škrtat a krátit, v tomto případě oceňuji, že to bylo svižné a rychlé. Žádná hluchá místa a žádné předstírání čehosi velkého, když se jedná "jen" o trochu povrchní, ale vtipnou konverzační komedii. Něco přes 1,5 hod. bez přestávky tomuto žánru prospívá. Příjemná oddechovka v dobrém slova smyslu. Vyzdvihovat něčí výkon mi přijde zbytečné. Všichni čtyři učinkujicí si uhráli svoje a dohromady jim to dobře fungovalo.
(zadáno: 22.4.2017)
Druhé představení, které jsem viděl od této "partičky" a opět naprosto naplněné očekávání. Vtipná, inteligentní a svěží zábava. Určitě doporučuji! Jsem rád, že jsem je se zpožděním "objevil". Už se těším na avizovanou novinku, kterou připravují.
(zadáno: 27.11.2019)
75%. Hlavně v první části svěží a dobrá zábava. V druhé půlce místy trošku toporná snaha o vážnější téma, společenský a morální přesah. Příhoda s vyhnáním KKKlanu trošku moc přitažená za vlasy, ale celkový dojem nezkazila. Výborné výkony M.Písaříka a L.Pečenky.
(zadáno: 3.1.2019)
Svěží a vydařená oddechovka. Bez přestávky, cca 90 minut. Na rozdíl od mnoha jiných představení, v kterých by se často mělo škrtat a krátit, tak toto představení prakticky nemá hluchá místa. Jinak už vše podstatné bylo dříve napsáno.
(zadáno: 8.11.2018)
Osobně se mi asi některá jiná představení Calembouráků líbila více. Ale i tak stojí za to na obnovené Cvidoule di Campo jít. Calembour, to je vždy pohoda a inteligentní zábava. Tuhle partu to prostě spolu baví a baví i diváky.
(zadáno: 18.1.2016)
Skvělý zážitek. Užili jsme si to. Vynikající M.Myšička, ale i H.Čermák a další. Odcházeli jsme nadšeni.
(zadáno: 2.5.2018)
Vtipné, svěží, výstižné, ze života, a až překvapivě rychlé. V našem případě představení trvalo slabých 45 minut. Na druhou stranu, v nejlepším se má přece přestat. A to se tady přesně stalo. Mnohokrát jsme přece svědky opaku, kdy po jiných představeních říkáme ,dalo by se krátit,... Bylo to moc fajn, bez hluchých míst, bez umělého natahování. Uteklo to velmi rychle.
(zadáno: 18.1.2016)
Hra se mi líbila, ale předtím jsem viděl Dabing street, a ten mě chytnul ještě více. Někdo jiný to má ale třeba obráceně. Každopádně obě hry patří k výraznému nadprůměru toho, co lze dnes v Praze vidět.
(zadáno: 15.10.2019)
75%. Příjemný relax. Pohodovka, fajn zábava. Splněné očekávání. Přehrávání nevadilo. K této době a tomuto žánru tak nějak patří.
(zadáno: 18.1.2016)
Velmi slibný začátek. I později několik vtipných fórků a situací. Čekal jsem ale víc.
(zadáno: 9.5.2016)
Zvláštní, zajímavé, ale z mého pohledu nevyrovnané. Zvláště výstupy Jany Plodkové byly opravdu výborné. Už jen pro ně stálo za to jít. Některé jiné skeče mě ale zase naopak neoslovily a nějak jsem je nepobral.
(zadáno: 31.1.2019)
Spíš 85%. Kdo zná film se skvělou J.Jiráskovou a výborným K.Heřmánkem st., neubrání se srovnávání, což ale pochopitelně nejde. Divadlo je divadlo a film je film. Balzerová není Jirásková. Novotný není Heřmánek. Přesto je divadelní představení hodně zajímavé a velmi, velmi dobré. E.Balzerová s D.Novotným to hrají po svém, nikoho nekopírují, zhostili se toho výborně. Rozhodně doporučuji.
(zadáno: 19.11.2017)
Logicky máte obavu, jestli vousaté a v TV mnohokrát opakované scénky nebudou působit v podání dvou více než šedesátníků už trošku trapně. Ale K+L je dokážou zahrát s takovou energií a oživit je dobrovolníky z hlediště, že Vás naživo opět baví, třebaže při opakování v TV Vás už moc neberou. Navíc v představení jsou i méně známé scénky. Oba pánové stále skvěle improvizují, slyší na sebe i na podněty z hlediště. Evidentně je to spolu baví, a tak každé představení může být trošku jiné. Moc příjemným osvěžením a kořením večera jsou písně D.Vokaté a O.Kaisera.
(zadáno: 5.11.2017)
Začatek z předsálí, kde se 20 minut mačkají ve vydýchaném malém prostotu u šatny všichni diváci, je podle mě úplně zbytečný. Část diváků, kteří nevědí, proč nemohou dovnitř (díky informaci ze zdejší recenze jsme mezi ně nepatřili), akorát podráždí a faktický začátek představení zpozdí a přeruší dalším usedáním diváků do sálku. Přitom žádný zásadní přínos to nemá. Po přečtení recenzí jsem čekal více. Pro mě příjemné představení s minimem děje. Pár dobrých hlášek. O technologii "balení" asi těžko očekávat, že zazní něco výrazně objevného.
(zadáno: 19.1.2016)
Svižná komedie. V rámci tohoto žánru nadprůměr. Nejvýraznějším hráčem byl určitě J.Dolanský.
(zadáno: 21.12.2019)
95% - nejlepší činoherní představení, které jsem v Praze za poslední rok viděl. Zajímavé téma, citlivé režijní zpracování a výborné výkony všech čtyř protagonistů. Opravdu zážitek. Vřele doporučuji!
(zadáno: 12.1.2019)
Žádný velký děj, trošku ujeté, nadsazené, ale to se dalo od režie Davia Drábka čekat. V první půli pár kontroverzních až trapných momentů, s kterými asi někdo může mít problém. Každý máme své mantinely jinde. Druhá půle byla určitě lepší, ale divadelní představení by mělo gradovat. Takže v pořádku. Celkově mě to dost bavilo. Uteklo to rychle. Výborní Hána, Hybnerová a Leinweberová. Představení pozvedla taky zajímavá hudba včetně ústřední písně.
(zadáno: 12.3.2016)
Michal Dlouhý publikum trochu rozděluje. Hlavně některé ženy z něj jsou unešené... Ale po shlédnutí několika představení s ním mám trošku pocit, že jeho herectví je v každé hře stejné. Od začátku do konce jede naplno, je ho plné jeviště, nenechá diváka vydechnout, upozadí ostatní herce. Dramatická gesta, velká dynamika, upocenost až uřvanost. To každý úplně nemusí. Chybí mi v tom trochu lehkosti a nadhledu. Někdy by neškodilo na chvíli trochu ubrat. Ale jinak souhlasím, že se jedná o komedii, která aktualně patří v Praze k tomu lepšímu.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>