Profil uživatele

Honzy

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 10 % (24)
Jiří Koula: 15 % (48)
Jiří Landa: 15 % (141)
Michal Novák: 16 % (102)
Helena Grégrová: 17 % (101)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 5 6 7 8 9

(zadáno: 2.12.2011)
Vánoční zázrak se bohužel v Broadwayi nekoná.Jde o hudební vánoční příběh s písničkami Janka Ledeckého.Nově připsané písně nejsou však moc povedené.Vyprávěný příběh je dosti kostrbatý.Inscenaci chybí většícelková propracovanost jednotlivých složek.Herci se sice snaží dobře hrát a zpívat,ale výsledek je průměrný.Dobře hraje Linda Rybová i vděčnáje role babičky Luby Skořepové.(jsou ale alternace)Takže pokud máte v adventní době čas zajít do divadla na jímavý příběh,máte šanci si splnit slib o Vánocích.
(zadáno: 1.12.2011)
Ano,je to tady slavný americký muzikál po čase opět v Praze.Činohru divadla Pod Palmovkou režíroval Stanislav Moša.Petry Jungmanová a Doležalová i Radek Zima a Jan Teplý se snaží,ale bohužel to neníto pravé.Muzikálu chybí štáva,sexepeal i spád.Na těchto prvcích je ovšem muzikál postaven.Zde to moc nefunguje.nemá to koule.Je to zkrátka těžký úkol pro soubor tohoto divadla výborně hrát,zpívat i tančit a stepovat.Oceňuji však dobrý,současný překlad Ivo T.Havlů.Celkový výsledek i dojem je matný.Bohužel to potvrzuje i hudba hraná na playback.Škoda.
(zadáno: 28.11.2011)
Bezvadný světový muzikál v české premiéře.Výborné nastudování,jak hudební tak i pěvecké.Výborné výkony všech protagonistů a zvláště Jana Kříže, Romana Říčaře a Dashy.Představení je vtipné(úžasný překlad Adama Nováka), má spád,ani chvilku se nenudíte,zkrátka se královsky bavíte.Velmi dobrý sound orchestru s dirigentem Jiřím Petrdlíkem i se závěrečnou hudbou na odchodnou!
(zadáno: 23.11.2011)
Další výborně připravený muzikál.Jde o známý a na celém světě nesmírně populární muzikál,kerý zaujme nejen skvělou hudbou,námětem i scénickým provedení.MdB tento skvost exelentně nastudovalo a nic neponechalo náhodě.Výborné herecké,pěvecké i sborové výkony.Cena Thálie pro Petra Gazdíka!Hudební provedení na vysoké úrovni,zajímavá scéna,práce se světly i dobrá režie Stanislava Moši.Vydané studiové dvojcd jen potvrzuje vysoké hodnocení brněnských Les Misérables.
(zadáno: 21.11.2011)
Výborný Honza Kříž, víceméně zpěvné songy Ondřeje Soukupa,místy šílené texty Gabiny Osvaldové,trapní a děj neposouvající skřeti,nevýrazný výkon Martina Pošty,svižná choreografie Jána Durovčíka
(zadáno: 21.11.2011)
Chytlavý titulni song "Ted královnou jsem já",ostatní pisně již méně zajimavé,absence živého orchestru bohužel muzikálu ubírá lepší hodnocení!!!
(zadáno: 20.11.2011)
Vážení přátelé muzikálů!!!! Představení Kata jsem viděl brzy po premieře ale bohužel nejde o žádný muzikál, ale pouze o písničkové pásmo na motivy ze života historické postavy.Vše je prezentováno jen na efekt, ale skutek utekl.Rozebírat umělecké výkony nemá cenu, není zde o čem hrát a ani zpívat.O šílené výpravě, scénografii, nudné hudbě a režii ani nemluvě.Škoda, že se vedení divadla nezamyslí a neustále předkládají našemu divákovi takové paskvily.
(zadáno: 20.11.2011)
Kouzelný báječný muzikál pro celou rodinu.Bezvadná choreografie včetně stepu,ohromující scéna,výborné pěvecké i herecké výkony,orchestr šlape,výborný světelný desing,ohromující zavěrečný let Mary Poppins nad hlavami diváků.Zkrátka 100% show!Přimlouvám se k pořízení hudební nahrávky.
(zadáno: 20.11.2011)
Musím opět konstatovat,ano takto se má u nás dělat muzikál na vysoké(i evropské)úrovni.Hluboce smekám před tvůrci muzikálu, hlavně režisérem Petrem Gazdíkem (hraje současně i hlavní roli).Od prvních tónů i scény je ihned jasné, že jde o mimořádně zdařilé provedení tohoto světového muzikálu.Režie, práce se světly, scéna, kostýmní výbava, hudebníorchestrace a provedení,pěvecké nastudování a celkové i technické provedení muzikálu nemělo chybu.Závěrečný standing ovation si všichni 100% zaslouží!Díky za nádherný muzikálový zážitek!
(zadáno: 20.11.2011)
Jde o divadlo na divadle.Více než muzikál to je spíše hudební hra.Místy Vás zaujme ale většinou nudí.Zajímavá choreografie, slabší výkon Ivany Chýlkové.Pro amerického diváka jo,pro nás žádné terno.Pokud máte volný večer, tak to zkuste!
(zadáno: 20.11.2011)
Dobrý muzikál, má to dojímavý příběh,dobrou hudbu, vynikajicí taneční čísla i výborný herecký i pěvecký výkon Roma Tomeše v hlavní roli.
(zadáno: 20.11.2011)
Bohužel chybí živá hudba, průměrné pěvecké výkony a slabší herecký výkon Sugar(Anna Schmidtmajerová)Celkově nic moc!!!
(zadáno: 20.11.2011)
Slušné představeni, ale zase to žádná bomba není!!!Slabé herecké výkony pánských rolí.

Další stránky hodnocení: << < 5 6 7 8 9