Profil uživatele

I.Klim

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 10 % (2)
Pavla Haflantová: 10 % (1)
Veronika Boušová: 10 % (1)
Jan Pařízek: 17 % (3)
Helena Grégrová: 22 % (5)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 9.5.2015)
naprosto perfektní představení s naprosto perfektní Evou Holubovou. opravdu jsem se dlouho tak dobře nepobavila, jako na tomto představení.
(zadáno: 4.10.2019)
Premiérové představení velice zdařilé. Neagresívní a naopak citlivě zrežírované. Koresponduje ale nekopíruje kreslený film. Kostýmy a stylizace do opic jsou geniální. Nejlépe toto má zvládnuté company. Hlavní představitelé výteční. Pecha, Gemrotová, Vojtko, Šemík, Vlastník výborný zpěv. Gemrotová navíc nesklouzávala do typicky zvířecích pohybů a skřeků,byla přirozená. Pecha herecky nemá prostor. Překvapila Vojtková. Smička perfektní. Celkově úroveň hodně vysoká. Velkým plusem je dobře fungující orchestr, nepřeplácaná výprava, decentní projekce.
(zadáno: 15.3.2015)
Gen.zk. 10.3.2015: Vtipný a svižný Mýdlový princ překvapil. Jednoduchý příběh, je skvělou režií povýšen na jiný level. Zpívání T.Kostkové mě rozhodně neuráží,celý muzikál je zcela o něčem jiném,než o pěveckých výkonech.Ty však obecně nejsou špatné. Je to skvělé zvládnutá nálož energie a rozhodně se nejedná o estrádní kousek,spíš chvílemi připomíná koncert, vrcholící totálním nářezem,kdy se hlediště promění ve zpívající"kotel". Velice se mi líbila A.Holá, M.Dejdar je pochopitelně silnější daleko víc v činohře. Šťastnou ruku měl režisér při obsazení dětských rolí a skvělí jsou chlapci z company.
(zadáno: 9.5.2015)
Moc dobrý muzikál, viděla jsem třikrát snad se všemi alternacemi. Monika Absolonová je úžasná stejně jako Michal Novotný v roli krále. Pěvecky mě zaujali David Uličník a Andera Holá.
(zadáno: 28.11.2021)
Žádné velké očekávání jsme vzhledem k tomu, kde se muzikál hraje, neměli.Ale užili jsme si to slušně. Oddechovka, na nic si nikdo nehraje.Trošku se zpívá, lepší jsou určitě herecké výkony, ale je to moc fajn představení.Kdo neočekává umění, ale chce vypnout a pobavit se, vřele doporučuju.Petrové Pecha a Ryšavý byli top.Strašný vzduch v sále, to se opravdu nedalo vydržet. Kdyby asopň otevřeli dveře do předsálí.Lidi odcházeli na vzduch.V respirátoru se to nedá vydržet. 3.10. v obsazení:Pecha,Ryšavý,Vojtek,Křížková,Ďuricová,Kopečný,Slezáček,Tothová,Pogodová,Karleszová
(zadáno: 30.11.2021)
Pohodová podívaná a příjemné výkony, zejména mladé nastupující mužské generace. Výtečná Viktorie Tandlerová v roli Julčy, skvěle hraje a především dobře zpívá. Parádní je Pepa Fečo, multifunkční muzikálový typ. Místy muzikál působí jako ročníkové představení konzervatoře, ale s ohledem na obsazení mladé krve to nevadí.
(zadáno: 9.5.2015)
Fajn představení pro děti, krásné kostýmy a scéna. Herecké výkony dobré. Míša Nosková jako rádkyně ONA  přehrává, Lumír Olšovský jako ON je fajn. Zaujal i David Gránský.
(zadáno: 30.11.2021)
Skvělý výkon pana Rodena. Bez něho si to neumím představit. Každý rok velké pohlazení na duši. Velmi dobrý je i živý orchestr. Škoda, že příjemný zážitek kazí sopránové kvílení.
(zadáno: 28.11.2021)
Do Karlínského divadla úplně mimo. Do kulturáku fajn. Výkony mají velké výkyvy. Místy školní besídka, naopak Kopečný a Korbel fantastičtí. Vojtek mile překvapil zpěvem, Tofi a představitelé malých verzí Honzy a Bohouše by neměli zpívat vůbec. Jirešová ať též zůstane jen u činohry. Nejlepší výkon podává orchestr a offstage, jim a Kopečnému s Korbelem patří mých 50 procent, zejména Korbel byl důvodem, proč jsme neodešli po 30 min. Repríza 6. 11. 2021: Vojtek,Kopečný,Procházková,Korbel,Pytloun,Bábor, Tofi,Jirešová,Souček,Svoboda,Vágnerová,Štágr,Beneš
(zadáno: 28.3.2022)
Dětem se líbilo. Muzikál je pro nenáročného diváka. Málo postav a melodie se často opakují. Herecké výkony dobré. Dětští představitelé pěvecky slabší. Naštěstí většina písní dětí zní z nazpívaného playbacku členy dětského sboru. Plusové body za pěvecké výkony Tomáše Ringela a Pavlíny Ďuriačová, dobří jsou Broňa Kotiš a Pepa Vágner. Choreo patrně s ohledem na účinkující děti je velmi jednoduchá, což nikterak nevadí.
(zadáno: 18.6.2022)
Scénář kopíruje film, což je výhodou pro ty, kteří ho znají slovo od slova. Z 50ti procent není totiž hercům rozumět. Zdařilá je scéna a choreo. Kámen úrazu je falešný zpěv všech krom paní Břínkové. Její Měsíček na nebi hlubokém měl úroveň HDK. Skvělý Rajský. Tomeš, Korolová, Kikinčuk a Pazderková herecky fajn, Hořejš s Pechovou a Hrbáčem přehrávali. Tragické je parodování vesnických drben. Kvalita karlínských dětských herců poslední dobou spadla o několik tříd což se ukázalo na dětské roli Jirky. Premiérové uvedení bylo diváky přijato vlažně a rozpačité zvedání se na standing ovation
se nakonec zdařilo spíš ze společenské nutnosti.