Profil uživatele

InkaR

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Kateřina Jírová: 6 % (5)
Pavla Haflantová: 8 % (4)
Iva Bryndová: 12 % (17)
Helena Grégrová: 13 % (15)
Jan Pařízek: 14 % (19)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

1 2  > 
(zadáno: 19.6.2022)
Představení se mi líbilo, herci skvěle hráli (moc se mi líbil Pavelka i Martin Donutil) a velmi dobrá scénografie, ne vždy jsem ale vše pochopila a opravdu zkrácení o cca hodinu by bylo na místě.
(zadáno: 30.3.2022)
Lepší byla druhá polovina, více akční a lepší zpěv všech aktérů. Bohužel mě to celé nijak moc emocionálně nezasáhlo, což by asi divadlo mělo. Scénografie a kostýmy mě také moc neoslovily (ohnivé čarodějnice byly jak z pohádek z 80. let, neustále se tam promenádovaly, takže dojem pohádky pro děti mi to vyvolávalo stále, konec konců adolescentů bylo na představení tak polovina). Asi jsem měla od tohoto kousku příliš velká očekávání.
(zadáno: 6.2.2020)
Obdivuhodný hlavní představitel se naučil spoustu věcí bez použití rukou. Až při této hře si člověk uvědomí, co to musí být, se takto narodit. Je dobře, že se ztvárňují příběhy takto postižených lidí, kteří se i přes svůj handicap a překážky v podobě posměchu a šikanování snaží něco dokázat. Hra má dobrý spád.
(zadáno: 7.2.2019)
Bohužel i přes nesporné skvělé herecké výkony bylo představení natolik depresivní, že jsem já i maminka odešly v polovině. To se mi už dlouho nestalo. Tam nesvítila snad ani nějaká jiskřička naděje v nějaký happy end. No před Vánoci to byl teda nářez...Akorát jsme litovaly pak ty herce, že museli dlouho takovou depkoidní hru zkoušet a pak hrát xy repríz.
(zadáno: 9.1.2022)
Na mě toto až příliš moderní pojetí a až moc vulgarit a repu. Navíc Cyrano bez velkého nosu u mě není žádný Cyrano!
(zadáno: 19.6.2022)
Hezké vtipné představení, herečky jsou všechny výborné a není čas na nudu. Kdo by záviděl hercům a herečkám po představení vidí, že vše má i své stinné stránky a že sláva není všechno.
(zadáno: 19.6.2022)
Dle recenzí jsem to čekala o dost horší, ale nakonec jsem se docela bavila. Dusná atmosféra a ponorka v socialistické rodince byla dokonale vykreslena.
(zadáno: 6.2.2020)
Na Edith a Marlene jsem byla již potřetí (nyní asi po 15 letech od své druhé návštěvy). V prvních dvou návštěvách jsem byla nějak více ohromena ztvárněním a zejména zpěvem Edith - Hany Seidlové. Nyní mi přišlo, že lépe zpívá Marlene. Jinak je to moc hezky vystavěná hra, akorát je škoda, že víc jak polovina se věnuje až závěrečným letem Edith, když už měla závislost na lécích a morfiu. Viděla jsem i ostravskou verzi a asi se mi více líbila ta, tam z toho zpěvu Hany Fialové šla opravdu husí kůže.
(zadáno: 6.2.2020)
Krásné představení, které stojí zejména na Edith tj. paní Fialové. Ten zpěv byl téměř jako originál. Bonusem ke "koncertu" je i že se něco dozvíme o životě slavné šansoniérky.
(zadáno: 5.2.2020)
První polovina se mi docela líbila, měla spád a bylo tam i pár vtipných momentů. Druhá polovina byla nastavovaná vším možným plus ošuntělé vtípky hraničící s trapností. Celkově nevím, zda toto mělo mít nějaké poselství, či jakou emoci to mělo vyvolat, u mě nevyvolalo žádnou (až na pár komických situací v 1. polovině). Zpěv od všech dobrý, ale to je v ABC standard. Dost mě pak šokoval potlesk ve stoje na závěr. Když to srovnám s takovým Bezrukým Frantíkem...
(zadáno: 24.4.2022)
Při pročítání recenzí jsem se dost bála, ale já se při představení dost bavila, stejně tak i u hry Duety. Monika Absolonová se na roli hodí, včera jsem viděla kousek filmové verze se Streisandovou a Moniky podání se mi líbilo víc. Dle mého dobře odehrané a dobře odzpívané (viděno v březnu 2022, tj. Monika byla možná v lepší hlasové kondici díky soutěži Tvoje tvář má známý hlas), možná by neškodilo zkrátit tak o 20 minut. Takže já bych to viděla na 75 %.
(zadáno: 19.6.2022)
Snad jediná Špinarova hra, která se mi líbila na víc jak 50 %. Skvělý Patrik Děrgel a velmi vtipně a svěže podáno, takže se líbí i mladé generaci. Tu nahou scénu na konci bych asi vynechala, je to dnes nějaké až moc módní, mě to přijde zbytečné.
(zadáno: 2.12.2022)
Až na tu délku (ubrat tak 40 minut by bylo ideální, zvlášť v té 1. téměř dvouhodinové polovině) a na pro mne trošku nejednoznačný závěr se mi to líbilo. Mám ráda klasická zpracování a líbily se mi kostýmy, scénografie i hudební doprovod.
(zadáno: 9.1.2022)
Krásně poetické a nostalgické s dobrým mixem starých hitů. Víc se mi líbila druhá polovina.
(zadáno: 6.11.2022)
Druhá polovina se mi líbila o dost víc než začátek (děj více pochopitelný), ale i tak to nebyl můj šálek čaje.
(zadáno: 9.1.2022)
Vizuálně efektní, nicméně opravdu nevhodné pro děti do 10 let minimálně. Zvíře je totiž něco jako kříženec mezi Frediem a Střihorukým Edwardem (navíc obklopený černými zakuklenci, aby přidali na děsivosti) a i jsem v hledišti zaslechla pár vyděšených dětí. Co mi hodně chybělo je jakékoliv emoce, nepochopila jsem, proč se vlastně Kráska do netvora zamilovala, že jí nosil každý den růži? Přišlo mi to skoro patologický, něco na způsob Nataši Kampush zamilované do svého věznitele. Asi nejvíc se mi líbily Krásčiny sestry, které se uměly krásně hašteřit.
(zadáno: 27.2.2019)
Krásné, vizuálně nesmírně působivé. Herci dokonalí, hudba taktéž.
(zadáno: 14.1.2020)
Opravdu krásný zážitek a skvělý tanec i zpěv, škoda jen, že tak krátké (chápu však vzhledem k počtu protagonistů...).
(zadáno: 10.2.2020)
Krásný zážitek po pěvecké, taneční i herecké stránce. Výhrady mám jen ke zpěvu Vandy Chaloupkové. Představení dokázalo celou dobu zaujmout, skvělé byly také české titulky k zpívaným částem. Zážitek nám trochu zkazila železná tyč zábradlí na balkoně, seděly jsme ve 2. řadě a zábradlí nám dělilo jeviště ve dví, což je u tak vizuálně působivého díla velká škoda. Příště jen přízemí...
(zadáno: 6.11.2022)
Obdivuhodný skvělý výkon Jana Ciny. Bohužel poetika tomu maličko chybí, písně se mi taktéž moc nelíbily. Asi mě baví víc hry s více herci než jen s jedním ač je sebelepší. 65%
(zadáno: 9.1.2022)
Krásný tanec, zpěv i mluvené slovo, akorát tedy v příběhu jsem se jaksi ztrácela, ale ten tam je asi podružný. Největší zážitek pro mě byl nádherný zpěv Gustava Ariela Colmenareja. Velmi příjemné osvěžení pro milovníky španělštiny, tance a argentinského tanga!
(zadáno: 26.12.2021)
Krásné představení, které i přes svojí délku nenudí. Výborný Jan Vondráček.
(zadáno: 14.1.2020)
Líbilo se mi moderní pojetí a dobré výkony herců, byla jsem spíš příjemně překvapena.
(zadáno: 1.10.2021)
Opravdu krásné představení jak scénograficky, tak skvělé herecké výkony všech. Pro mě to gró bylo rozvinutí myšlenky, že ať je láska sebevětší, člověka to z gruntu nezmění. Chvilkově se může i snažit, pak ale opět sklouzne ke svému naturelu. Vidím tam věčné ambice žen předělat si muže k obrazu svému a pak to zklamání, které v 99% případů dříve či později přijde. Pokud by hra byla tak o 20 minut kratší, nebylo by to na škodu a ubírala bych minuty spíš v té první půlce.
(zadáno: 5.3.2022)
Bohužel nevím, pro koho má být představení určeno. Jestli pro dospělé, tak to má příšerné písničky (něco na způsob "Chytila jsem na pasece žížalu žížalu...") a děj je tedy také velmi lehce předvídatelný - taková maličko komplikovanější pohádka "O zlaté rybce", pokud pro děti, tak ty se v tom zase budou ztrácet a je to ukrutně dlouhé. Pro větší úspěch hry bych vynechala minimálně 3/4 písní a celkově zkrátila na takovou hodinu dvacet max.
1 2  >