Profil uživatele

Irena

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Holubec: 12 % (6)
Lukáš Dubský: 13 % (20)
Pavla Haflantová: 13 % (7)
Anežka Hrebiková: 15 % (8)
Michal Novák: 15 % (15)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2

(zadáno: 10.4.2015)
Cry Baby Cry - Švandovo divadlo: 90 %
Výborné představení u kterého jsem se pobavila, ale i zamyslela. Konečný "ortel" kouče byl krutě přesný. Vynikající Michal Dlouhý, Kristýna Frejová, Klára Cibulková, ale dobří byli všichni.
(zadáno: 22.3.2015)
Eva tropí hlouposti - Divadlo Na Fidlovačce: 80 %
Člověk samozřejmě srovnává aniž chce s filmem, který je geniální. Ale divadelní zpracování se mi i tak líbilo. Skvělá Martina Randová, okouzlující Marie Doležalová a Ludmila Molínová, muži sekundovali víc než zdatně.
(zadáno: 29.1.2015)
Deštivé dny - Divadlo Ungelt: 100 %
Úžasný zážitek v Opavě. Oba herci výborní, ale Richard přeci jen o jednu hvězdičku víc.
(zadáno: 26.10.2014)
Noc na Karlštejně - Národní divadlo moravskoslezské: 80 %
Moc se mi představení líbilo.
(zadáno: 22.9.2014)
Zlatá šedesátá aneb Deník Pavla J. - Divadlo Na zábradlí: 80 %
Zvláštní, neobvyklé, zajímavé, zážitek. Herci skvělí - všichni. Kdyby šlo, dala bych 85%.
(zadáno: 15.9.2014)
Divá Bára - Městské divadlo Brno: 70 %
Skvělá Andrea Březinová, nemám ráda úpravy v ději (proboha proč?), když už ten příběh někdo vymyslel. Pro mě málo zapomatovatelných melodií.
(zadáno: 14.9.2014)
Perfect Days - Národní divadlo moravskoslezské: 80 %
Představení se mi líbilo, i když film se mi zdál lepší. Herci byli dobří, jen bych vytkla, že občas bylo vzadu špatně slyšet. Nejvíc se mi líbil
František Večeřa jako Brendan a Renáta Klemensová.
(zadáno: 28.4.2014)
Jak důležité je mít Filipa - Národní divadlo moravskoslezské: 80 %
Myslím, že se toto představení povedlo.
(zadáno: 26.1.2014)
Johanka z Arku - Divadlo Kalich: 90 %
Já mám tenhle muzikál moc ráda, takže se jít na něj podívat naživo byl můj splněný sen. Bára Basiková byla pěvecky i herecky skvělá, i když jsem trochu měla problém s věkem. Kamil Střihavka a Ondřej Ruml byli oba bezvadní. Ale moc se mi líbily i vedlejší role - Zdeněk Podhůrský, Petr Dopita, Petr Opava. Za mě 95%.
(zadáno: 15.10.2013)
Sluha dvou pánů - Slezské divadlo Opava: 50 %
Docela zklamání, zcela zbytečné lechtivé narážky, scéna příliš minimalistická. Neumím polsky, takže mě otravoval i občasný polský text.
(zadáno: 15.10.2013)
Donaha! - Slezské divadlo Opava: 90 %
Tak to se opravdu povedlo. Spíš než o muzikál jde o bezvadnou komedii
s písničkami, ale opravdu super!
(zadáno: 29.9.2013)
Želary - Městská divadla pražská: 60 %
Moc jsem se na představení těšila, takže jsem bohužel byla zklamaná. Hodně, ale opravdu hodně se mi líbil Vasil Fridrich jako Joza, líbila se mi i Jitka Smutná jako Lucka. Když jsem se v druhé polovině přenesla přes to, že jsem přišla na Želary a brala to jako neznámý příběh tak se mi to nakonec i líbilo. Nesnáším jakékoliv úpravy textu, přejmenování postav apod. Oldřich Vízner byl pro mě zklamáním, nevím, jestli neměl svůj den, ale byl skoro nijaký.
(zadáno: 29.9.2013)
Les Misérables (Bídníci) - Goja Music Hall: 90 %
Moc se mi líbilo. Marián Vojtko jako Jean Valjean byl skvělý, Magda Malá je dobrá vždycky, líbil se mi Josef Štágr, ale hlavně jako Mario skvělý Josef Vágner a jako Cossetta neméně skvělá Tereza Vágnerová.
(zadáno: 10.4.2013)
Růže pro Algernon - Divadelní spolek Kašpar: 90 %
Viděla jsem ho tak strašně dávno a znovu si ho oživila nyní. Honza Potměšil
je prostě úžasný a příběh mě vždycky dojme. Díky.
(zadáno: 7.4.2013)
Othello - Divadelní spolek Kašpar: 70 %
Viděno v Ostravě u Bezručů. Představení se mi líbilo, především Honza Potměšil a Adrian Jastraban. Ale pochválit musím i ostatní herce.
(zadáno: 26.2.2013)
Mary Poppins - Městské divadlo Brno: 100 %
Byla jsem nadšená, nedá se mu vytknout snad vůbec nic. Skvělé herecké
a pěvecké výkony, taneční čísla. A ze všech učinkujících sálá radost, nasazení. Nejlepší muzikál jaký jsem viděla.
(zadáno: 18.9.2012)
Můj báječný rozvod - agentura ADF: 90 %
Skvělá Eliška Balzerová, výborná hra.
(zadáno: 26.8.2012)
Richard III. - Letní shakespearovské slavnosti: 50 %
Inscenace mě moc nenadchla. Jiří Langmajer v roli Richarda III. mi přišel trochu mimo, roli spíše odříkal - možná to tak mělo být?
Skvělá byla Eva Salzmannová, Líbila se mi také Simona Postlerová a Karel Dobrý, Jan Teplý.
(zadáno: 26.8.2012)
Rozmarné léto - Divadelní spolek Kašpar: 90 %
Moc pěkné, letní představení. Herci úžasní, nejvíc se mi líbila Eva Elsnerová v roli paní Dourové. Myslím, že si to všichni užívali - herci i diváci.
(zadáno: 15.1.2012)
Shirley Valentine - Městská divadla pražská: 100 %
Viděla jsem dvakrát a půjdu klidně zas. Úžasný výkon p. Stašové a tak strašně ze života. Nenechte si ujít.
(zadáno: 15.1.2012)
Kumšt - Divadlo Na Jezerce: 40 %
Vůbec mě příběh neoslovil, tak dobrých herců je na toto představení škoda.
(zadáno: 15.1.2012)
Vše o mužích - Studio DVA divadlo: 80 %
Moc jsme se pobavili a nasmáli. Výborné herecké výkony.
(zadáno: 15.1.2012)
Cyrano - Divadelní spolek Kašpar: 100 %
První hodnocení 2012 - Úžasné představení. Nyní po 3 letech a prostě skvělé. Nádherný, dojemný konec. Nejlepší Cyrano jakého jsem viděla.

Další stránky hodnocení: < 1 2