Profil uživatele

Irena

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Holubec: 12 % (6)
Lukáš Dubský: 13 % (20)
Pavla Haflantová: 13 % (7)
Anežka Hrebiková: 15 % (8)
Michal Novák: 15 % (15)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 23.9.2019)
Naprosto úžasné představení, kde sedělo úplně všechno: od scény, hudby, nářečí až po skvělé herecké výkony především Pavly Gajdošíkové a Norberta Lichého, ale výborní byli opravdu všichni.
(zadáno: 6.4.2019)
Opravdu moc krásné, pro mě mohlo být i delší.Krásné připomenutí doby, kdy se psala tak krásná vyznání v dopisech. Pro mě nejhezčí Jiří Orten a Jaroslav Vrchlický, ale líbilo se mi všechno.
(zadáno: 26.1.2019)
Skvělý Patrik Děrgel, který dokáže nádherně a přirozeně říkat verše - což tato inscenace moc nevyužívá a výborný Kamil Halbich. Líbil se mi zpomalený pohřeb Ofélie i její skleněný hrob. Nebyl špatný nápad s divadlem. Příběh mi přišel hodně roztříštěný a neustále ho rozbíjela uřvaná hudba a rychlé přechody herců. Vůbec jsem neměla čas do příběhu ponořit. Méně je někdy více. Pan Špinar dle mého příliš tlačí na pilu. Chvílemi jsem měla pocit, že jsou tam blázni úplně všichni.
(zadáno: 21.10.2018)
Rozhodně inscenace o které budete přemýšlet. Lucie Štěpánková - 90%.
(zadáno: 16.7.2018)
Opravdu nádherné letní představení. Musím pochválit všechny herce, ale trojice hlavních hrdinů: Michal Dlouhý, Andrea Mohylová a Miloslav Tichý to byl Cyrano, Roxana a Kristián jak mají být. Asi nejkrásnější balkónová scéna jakou jsem viděla. Jediným kazem dle mého byla válečná scéna, která se do tohoto představení nehodila.
(zadáno: 14.5.2018)
Líbila se mi scéna, povedla se až pohádková atmosféra u lípy v druhé polovině představení. Nadšená jsem z Jana Vondráčka (na každý jeho výstup jsem se těšila) - za mě 100 % výkon, líbila se mi moc i přesvědčivá Eva Hacurová, samozřejmě výborný Miroslav Hanuš i Magdalena Zimová. Přesto se mi zdálo, že představení něco chybělo a občas se mi zdálo, že text je až zbytečně parodován. Úplný závěr zbytečný a na efekt.
(zadáno: 5.4.2018)
Očekávala jsem asi více, ale zklamaná nejsem. I když jsem se dost nasmála, je pro mě příběh smutný. Výborní herci, především úžasný Matouš Ruml a skvělý Martin Hofmann.
(zadáno: 4.3.2018)
Další skvělý muzikál v ostravském provedení. Martina Šnytová, Hana Fialová byly úžasné, skvělý Lukáš Adam a Ondřej Bábor. Líbil se mi i vtipný výstup Jitky Zelenkové a pochválit musím opravdu všechny.
(zadáno: 13.1.2018)
Musím především pochválit Petru Tenorovou - ta Taťánou opravdu byla, dále výborná Jitka Smutná a Aleš Bílík. Jiří Hána se mi líbil až úplně v závěru, kdy příběh gradoval. Naprosto strašná a zbytečná postava byl Milan Kačmarčík. Úplně se mi nelíbila hudba, moc dohromady nesouznila, "nahý" začátek mi přišel rovněž zbytečný.
(zadáno: 27.11.2017)
Moc se mi to líbilo. Chápu postavy Tomáše Pavelky, ale rušili mě. Hra gradovala v dialozích výborné Táni Vilhelmové a Aleše Procházky. Dlouho jsem nezažila tak tiché a soustředěné diváctvo.
(zadáno: 12.11.2017)
Velice se povedlo přenesení románu na divadelní scénu včetně pocitů a charakterů postav. Při vystoupeních paní Danversové šel mráz po zádech. Z výkonu Michaely Horké jsem byla nadšená a musím souhlasit s ostatními - to je výkon na Thálii. Skvělý Lukáš Vlček, výborní Tomáš Savka, Juraj Čiernik, Veronika Prášil Gidová.
(zadáno: 14.10.2017)
Naprosto jedinečný zážitek. Všichni byli skvělí, ale Lukáš Vlček, Lukáš Adam
a Martina Šnytová úžasní. A nádheru árie Gethsemane v podání Lukáše Vlčka jsem vydýchávala ještě notnou chvíli.
(zadáno: 21.8.2017)
Vzhledem k hodnocení a příšernému zážitku v předloňském roce (Romeo a Julie) jsem se docela představení obávala. Naštěstí zbytečně. Ano, vyškrtaný text chyběl a představení mě nezasáhlo, ale slušné divadlo to bylo. Dobří herci, kteří bohužel měli málo prostoru, ale scéna Gertrudy a Hamleta se povedla. Rovněž vtipný nápad divadelního představení se mi líbil. Situování u Míčovny nebylo vůbec špatné - jen moc v rovině a nevím, ale provoz mě netušil vůbec. Zvon ze sv. Víta zněl magicky. Za mě 65%.
(zadáno: 12.5.2017)
Skvělý muzikál, výborní herci, úžasná Monika Absolonová. S ní toto představení stojí a padá.
(zadáno: 30.12.2016)
Úžasné, vyváżené představení, skvělé pěvecké výkony.
(zadáno: 5.12.2016)
Také já jsem se na představení těšila. Znám dobře knížku i výborný seriál z roku 1995. Na představení jsem se nudila, často nechápala, ale co mi vadilo nejvíc, byly chybně podané charaktery některých postav. Líbila se mi Iva Janžurová a její dialog s Magdalenou Borovou, Pavel Batěk byl ucházející, ale takový nijaký, výtečná byla Eva Salzmannová, Filip Rajmont, dobrý Patrik Děrgel. Bylo mi líto výborné herečky Jany Preissové, která má roli o "5" větách. Chvílemi bylo představení spíše parodií. Zdá se mi, že vysoká hodnocení mohou psát jen diváci, kteří vůbec tento příběh neznají.
(zadáno: 27.9.2016)
Skvělé přenesení knihy na divadelní prkna, nevěřila jsem, že u téhle knížky je to možné. Výborní herci - všichni, Hana Briešťanská skvělá.
(zadáno: 17.4.2016)
Překrásné představení! Ne tedy, že by se mi líbily pro mne naprosto zbytečné vulgární a oplzlé výstupy sboru, ale dokázala jsem je odclonit a soustředit se na skvělé vyjádření příběhu hlavních hrdinů. Patrik Děrgel, Jana Pidrmanová
a Radúz Mácha mají mých plných 100 %. Láska, zranitelnost, hledání, nenávist, odpuštění to vše tam je.
(zadáno: 2.4.2016)
Dnešní představení v Ostravě bylo překrásné: romantické, veselé, smutné, dojemné, něžné. Herci skvělí a ústřední dvojice Matouš a Tereza byli skuteční Romeo a Julie. Překrásná balkónová scéna. Bezvadný nápad s živou hudbou, vtipný tanec Honzy Potměšila.
(zadáno: 31.3.2016)
Za mě 85 %. Všichni byli dobří, ale Veronika Freimanová úžasná.
(zadáno: 24.2.2016)
Skvěle jsem se bavila, úžasní herci, úžasné oddechové představení, miluju Martina Valoucha.
(zadáno: 19.2.2016)
Dala bych 75%, představení se povedlo, herci byli výborní.
(zadáno: 7.12.2015)
Bohužel si myslím, že autoři nevyužili svou šanci a mohlo to být mnohem lepší. Kdyby bylo celé představení v duchu skvělé šou - Whisky, to je moje gusto od Kataríny J. Kramolišové bylo by to na 100%. Jinak výborná Katarína Kramolišová, super skvělý Martin Valouch jako Hogo Fogo, výborný Roman Harok, ale pro mě nevýrazná Tereza Bartošová jako Winnifred, líbili se mi i ostatní, kromě Michala Stalmacha (Dough), ale to je spíš chyba příšerného kostýmu a divně napsané postavy.
(zadáno: 26.7.2015)
Bohužel hra byla strašná. Hodně zbytečných, nicneříkajících, uječených a křečovitých momentů - takže hru hodnotím takto nízko. Herce ohodnotím zvlášť: především úžasný Jan Sklenář - 90%, výborný Jiří Vyorálek - 80%, Saša Rašilov - 70%, naopak strašná Tereza Voříšková - 10%. Její odříkání veršů v duchu "Co bylo dnes k obědu" bylo strašné, ale i její "Má lásko" ve stejném pojetí a naprosto bez emocí ..... Romeo a Julie je nádherná hra, která má vzbuzovat dojetí, úsměv, zasnění - toto pojetí ale ve mě nezakřeslo vůbec nic. Bohužel.
(zadáno: 3.5.2015)
Nádherné představení, úžasná atmosféra a měla jsem i štěstí na skvělé obsazení. Daniel Hůlka, Leona Machálková, Eva Burešová, Tomáš Trapl, Josef Vágner, ale samozřejmě všichni - taneční company byli prostě na 1.

Další stránky hodnocení: 1 2 >