Profil uživatele

Irena

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Holubec: 12 % (6)
Lukáš Dubský: 13 % (21)
Pavla Haflantová: 13 % (7)
Michal Novák: 14 % (17)
Jan Pařízek: 16 % (33)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3

(zadáno: 7.4.2013)
Viděno v Ostravě u Bezručů. Představení se mi líbilo, především Honza Potměšil a Adrian Jastraban. Ale pochválit musím i ostatní herce.
(zadáno: 26.2.2013)
Byla jsem nadšená, nedá se mu vytknout snad vůbec nic. Skvělé herecké
a pěvecké výkony, taneční čísla. A ze všech učinkujících sálá radost, nasazení. Nejlepší muzikál jaký jsem viděla.
(zadáno: 18.9.2012)
Skvělá Eliška Balzerová, výborná hra.
(zadáno: 26.8.2012)
Inscenace mě moc nenadchla. Jiří Langmajer v roli Richarda III. mi přišel trochu mimo, roli spíše odříkal - možná to tak mělo být?
Skvělá byla Eva Salzmannová, Líbila se mi také Simona Postlerová a Karel Dobrý, Jan Teplý.
(zadáno: 26.8.2012)
Moc pěkné, letní představení. Herci úžasní, nejvíc se mi líbila Eva Elsnerová v roli paní Dourové. Myslím, že si to všichni užívali - herci i diváci.
(zadáno: 15.1.2012)
Viděla jsem dvakrát a půjdu klidně zas. Úžasný výkon p. Stašové a tak strašně ze života. Nenechte si ujít.
(zadáno: 15.1.2012)
Vůbec mě příběh neoslovil, tak dobrých herců je na toto představení škoda.
(zadáno: 15.1.2012)
Moc jsme se pobavili a nasmáli. Výborné herecké výkony.
(zadáno: 15.1.2012)
První hodnocení 2012 - Úžasné představení. Nyní po 3 letech a prostě skvělé. Nádherný, dojemný konec. Nejlepší Cyrano jakého jsem viděla.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3