Profil uživatele

Irena

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Holubec: 12 % (6)
Lukáš Dubský: 13 % (20)
Pavla Haflantová: 13 % (7)
Anežka Hrebiková: 15 % (8)
Michal Novák: 15 % (15)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 15.1.2012)
Viděla jsem dvakrát a půjdu klidně zas. Úžasný výkon p. Stašové a tak strašně ze života. Nenechte si ujít.
(zadáno: 26.2.2013)
Byla jsem nadšená, nedá se mu vytknout snad vůbec nic. Skvělé herecké
a pěvecké výkony, taneční čísla. A ze všech učinkujících sálá radost, nasazení. Nejlepší muzikál jaký jsem viděla.
(zadáno: 15.1.2012)
První hodnocení 2012 - Úžasné představení. Nyní po 3 letech a prostě skvělé. Nádherný, dojemný konec. Nejlepší Cyrano jakého jsem viděla.
(zadáno: 29.1.2015)
Úžasný zážitek v Opavě. Oba herci výborní, ale Richard přeci jen o jednu hvězdičku víc.
(zadáno: 2.4.2016)
Dnešní představení v Ostravě bylo překrásné: romantické, veselé, smutné, dojemné, něžné. Herci skvělí a ústřední dvojice Matouš a Tereza byli skuteční Romeo a Julie. Překrásná balkónová scéna. Bezvadný nápad s živou hudbou, vtipný tanec Honzy Potměšila.
(zadáno: 24.2.2016)
Skvěle jsem se bavila, úžasní herci, úžasné oddechové představení, miluju Martina Valoucha.
(zadáno: 14.10.2017)
Naprosto jedinečný zážitek. Všichni byli skvělí, ale Lukáš Vlček, Lukáš Adam
a Martina Šnytová úžasní. A nádheru árie Gethsemane v podání Lukáše Vlčka jsem vydýchávala ještě notnou chvíli.
(zadáno: 16.7.2018)
Opravdu nádherné letní představení. Musím pochválit všechny herce, ale trojice hlavních hrdinů: Michal Dlouhý, Andrea Mohylová a Miloslav Tichý to byl Cyrano, Roxana a Kristián jak mají být. Asi nejkrásnější balkónová scéna jakou jsem viděla. Jediným kazem dle mého byla válečná scéna, která se do tohoto představení nehodila.
(zadáno: 23.9.2019)
Naprosto úžasné představení, kde sedělo úplně všechno: od scény, hudby, nářečí až po skvělé herecké výkony především Pavly Gajdošíkové a Norberta Lichého, ale výborní byli opravdu všichni.
(zadáno: 3.5.2015)
Nádherné představení, úžasná atmosféra a měla jsem i štěstí na skvělé obsazení. Daniel Hůlka, Leona Machálková, Eva Burešová, Tomáš Trapl, Josef Vágner, ale samozřejmě všichni - taneční company byli prostě na 1.
(zadáno: 12.5.2017)
Skvělý muzikál, výborní herci, úžasná Monika Absolonová. S ní toto představení stojí a padá.
(zadáno: 30.12.2016)
Úžasné, vyváżené představení, skvělé pěvecké výkony.
(zadáno: 4.3.2018)
Další skvělý muzikál v ostravském provedení. Martina Šnytová, Hana Fialová byly úžasné, skvělý Lukáš Adam a Ondřej Bábor. Líbil se mi i vtipný výstup Jitky Zelenkové a pochválit musím opravdu všechny.
(zadáno: 10.4.2015)
Výborné představení u kterého jsem se pobavila, ale i zamyslela. Konečný "ortel" kouče byl krutě přesný. Vynikající Michal Dlouhý, Kristýna Frejová, Klára Cibulková, ale dobří byli všichni.
(zadáno: 15.10.2013)
Tak to se opravdu povedlo. Spíš než o muzikál jde o bezvadnou komedii
s písničkami, ale opravdu super!
(zadáno: 17.4.2016)
Překrásné představení! Ne tedy, že by se mi líbily pro mne naprosto zbytečné vulgární a oplzlé výstupy sboru, ale dokázala jsem je odclonit a soustředit se na skvělé vyjádření příběhu hlavních hrdinů. Patrik Děrgel, Jana Pidrmanová
a Radúz Mácha mají mých plných 100 %. Láska, zranitelnost, hledání, nenávist, odpuštění to vše tam je.
(zadáno: 6.4.2019)
Opravdu moc krásné, pro mě mohlo být i delší.Krásné připomenutí doby, kdy se psala tak krásná vyznání v dopisech. Pro mě nejhezčí Jiří Orten a Jaroslav Vrchlický, ale líbilo se mi všechno.
(zadáno: 12.11.2017)
Velice se povedlo přenesení románu na divadelní scénu včetně pocitů a charakterů postav. Při vystoupeních paní Danversové šel mráz po zádech. Z výkonu Michaely Horké jsem byla nadšená a musím souhlasit s ostatními - to je výkon na Thálii. Skvělý Lukáš Vlček, výborní Tomáš Savka, Juraj Čiernik, Veronika Prášil Gidová.
(zadáno: 27.11.2017)
Moc se mi to líbilo. Chápu postavy Tomáše Pavelky, ale rušili mě. Hra gradovala v dialozích výborné Táni Vilhelmové a Aleše Procházky. Dlouho jsem nezažila tak tiché a soustředěné diváctvo.
(zadáno: 18.9.2012)
Skvělá Eliška Balzerová, výborná hra.
(zadáno: 29.9.2013)
Moc se mi líbilo. Marián Vojtko jako Jean Valjean byl skvělý, Magda Malá je dobrá vždycky, líbil se mi Josef Štágr, ale hlavně jako Mario skvělý Josef Vágner a jako Cossetta neméně skvělá Tereza Vágnerová.
(zadáno: 26.1.2014)
Já mám tenhle muzikál moc ráda, takže se jít na něj podívat naživo byl můj splněný sen. Bára Basiková byla pěvecky i herecky skvělá, i když jsem trochu měla problém s věkem. Kamil Střihavka a Ondřej Ruml byli oba bezvadní. Ale moc se mi líbily i vedlejší role - Zdeněk Podhůrský, Petr Dopita, Petr Opava. Za mě 95%.
(zadáno: 26.8.2012)
Moc pěkné, letní představení. Herci úžasní, nejvíc se mi líbila Eva Elsnerová v roli paní Dourové. Myslím, že si to všichni užívali - herci i diváci.
(zadáno: 10.4.2013)
Viděla jsem ho tak strašně dávno a znovu si ho oživila nyní. Honza Potměšil
je prostě úžasný a příběh mě vždycky dojme. Díky.

Další stránky hodnocení: 1 2 >