Profil uživatele

Irena

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Holubec: 12 % (6)
Lukáš Dubský: 13 % (21)
Pavla Haflantová: 13 % (7)
Michal Novák: 14 % (16)
Jan Pařízek: 15 % (32)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >

(zadáno: 6.4.2019)
Opravdu moc krásné, pro mě mohlo být i delší.Krásné připomenutí doby, kdy se psala tak krásná vyznání v dopisech. Pro mě nejhezčí Jiří Orten a Jaroslav Vrchlický, ale líbilo se mi všechno.
(zadáno: 12.4.2020)
Výborné představení, které pobavilo. Skvělá Šárka Vaculíková,
Honza Šťastný, Tomáš Töpfer i Sváťa Skopal. Herci se mi líbili moc.
(zadáno: 1.5.2020)
Neobyčejně silný příběh, skvělí herci, především Tereza Terberová, Tomáš Dastlík, Dagmar Havlová a všichni ostatní.
(zadáno: 15.1.2012)
Moc jsme se pobavili a nasmáli. Výborné herecké výkony.
(zadáno: 28.4.2014)
Myslím, že se toto představení povedlo.
(zadáno: 14.9.2014)
Představení se mi líbilo, i když film se mi zdál lepší. Herci byli dobří, jen bych vytkla, že občas bylo vzadu špatně slyšet. Nejvíc se mi líbil
František Večeřa jako Brendan a Renáta Klemensová.
(zadáno: 22.9.2014)
Zvláštní, neobvyklé, zajímavé, zážitek. Herci skvělí - všichni. Kdyby šlo, dala bych 85%.
(zadáno: 26.10.2014)
Moc se mi představení líbilo.
(zadáno: 22.3.2015)
Člověk samozřejmě srovnává aniž chce s filmem, který je geniální. Ale divadelní zpracování se mi i tak líbilo. Skvělá Martina Randová, okouzlující Marie Doležalová a Ludmila Molínová, muži sekundovali víc než zdatně.
(zadáno: 31.3.2016)
Za mě 85 %. Všichni byli dobří, ale Veronika Freimanová úžasná.
(zadáno: 27.9.2016)
Skvělé přenesení knihy na divadelní prkna, nevěřila jsem, že u téhle knížky je to možné. Výborní herci - všichni, Hana Briešťanská skvělá.
(zadáno: 13.1.2018)
Musím především pochválit Petru Tenorovou - ta Taťánou opravdu byla, dále výborná Jitka Smutná a Aleš Bílík. Jiří Hána se mi líbil až úplně v závěru, kdy příběh gradoval. Naprosto strašná a zbytečná postava byl Milan Kačmarčík. Úplně se mi nelíbila hudba, moc dohromady nesouznila, "nahý" začátek mi přišel rovněž zbytečný.
(zadáno: 5.4.2018)
Očekávala jsem asi více, ale zklamaná nejsem. I když jsem se dost nasmála, je pro mě příběh smutný. Výborní herci, především úžasný Matouš Ruml a skvělý Martin Hofmann.
(zadáno: 14.5.2018)
Líbila se mi scéna, povedla se až pohádková atmosféra u lípy v druhé polovině představení. Nadšená jsem z Jana Vondráčka (na každý jeho výstup jsem se těšila) - za mě 100 % výkon, líbila se mi moc i přesvědčivá Eva Hacurová, samozřejmě výborný Miroslav Hanuš i Magdalena Zimová. Přesto se mi zdálo, že představení něco chybělo a občas se mi zdálo, že text je až zbytečně parodován. Úplný závěr zbytečný a na efekt.
(zadáno: 21.10.2018)
Rozhodně inscenace o které budete přemýšlet. Lucie Štěpánková - 90%.
(zadáno: 15.4.2020)
Výborné představení, výborní herci, jediný, kdo mi nesedl byla Anna Linhartová.
(zadáno: 27.4.2020)
Skvělé představení na zamyšlení. Výborné herecké výkony.
(zadáno: 20.6.2020)
Příjemné představení, herecké výkony naprosto vyrovnané. Je obtížné přenést tak známý a výborný muzikál, nikdo se neubrání srovnání s ním. Ale všichni obstáli se ctí, trojka kytaristů skvělá. Bohužel nám představení propršelo, ale dostali jsme pláštěnku, tak se to dalo.
(zadáno: 7.4.2013)
Viděno v Ostravě u Bezručů. Představení se mi líbilo, především Honza Potměšil a Adrian Jastraban. Ale pochválit musím i ostatní herce.
(zadáno: 15.9.2014)
Skvělá Andrea Březinová, nemám ráda úpravy v ději (proboha proč?), když už ten příběh někdo vymyslel. Pro mě málo zapomatovatelných melodií.
(zadáno: 19.2.2016)
Dala bych 75%, představení se povedlo, herci byli výborní.
(zadáno: 29.3.2020)
Povedené představení, Tomáš Dastlík a Jan Šťastný byli výborní. Jen si neuvědomuji, že by byl Martin Nedobyl až tak negativní postava - to se mi nelíbilo. Děkuji za příjemné, klasické divadlo, které je dnes spíš vyjímkou.
(zadáno: 14.5.2020)
Zajímavé představení, mohlo být ještě víc na dřeň. Herečky výborné, Andrea Elsnerová úžasná. Jsem z ní naprosto nadšená.
(zadáno: 29.9.2013)
Moc jsem se na představení těšila, takže jsem bohužel byla zklamaná. Hodně, ale opravdu hodně se mi líbil Vasil Fridrich jako Joza, líbila se mi i Jitka Smutná jako Lucka. Když jsem se v druhé polovině přenesla přes to, že jsem přišla na Želary a brala to jako neznámý příběh tak se mi to nakonec i líbilo. Nesnáším jakékoliv úpravy textu, přejmenování postav apod. Oldřich Vízner byl pro mě zklamáním, nevím, jestli neměl svůj den, ale byl skoro nijaký.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >