Profil uživatele

Irena

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Holubec: 12 % (6)
Lukáš Dubský: 13 % (20)
Pavla Haflantová: 13 % (7)
Anežka Hrebiková: 15 % (8)
Michal Novák: 15 % (15)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2

(zadáno: 15.1.2012)
Moc jsme se pobavili a nasmáli. Výborné herecké výkony.
(zadáno: 28.4.2014)
Myslím, že se toto představení povedlo.
(zadáno: 26.10.2014)
Moc se mi představení líbilo.
(zadáno: 5.4.2018)
Očekávala jsem asi více, ale zklamaná nejsem. I když jsem se dost nasmála, je pro mě příběh smutný. Výborní herci, především úžasný Matouš Ruml a skvělý Martin Hofmann.
(zadáno: 21.10.2018)
Rozhodně inscenace o které budete přemýšlet. Lucie Štěpánková - 90%.
(zadáno: 31.3.2016)
Za mě 85 %. Všichni byli dobří, ale Veronika Freimanová úžasná.
(zadáno: 13.1.2018)
Musím především pochválit Petru Tenorovou - ta Taťánou opravdu byla, dále výborná Jitka Smutná a Aleš Bílík. Jiří Hána se mi líbil až úplně v závěru, kdy příběh gradoval. Naprosto strašná a zbytečná postava byl Milan Kačmarčík. Úplně se mi nelíbila hudba, moc dohromady nesouznila, "nahý" začátek mi přišel rovněž zbytečný.
(zadáno: 22.9.2014)
Zvláštní, neobvyklé, zajímavé, zážitek. Herci skvělí - všichni. Kdyby šlo, dala bych 85%.
(zadáno: 22.3.2015)
Člověk samozřejmě srovnává aniž chce s filmem, který je geniální. Ale divadelní zpracování se mi i tak líbilo. Skvělá Martina Randová, okouzlující Marie Doležalová a Ludmila Molínová, muži sekundovali víc než zdatně.
(zadáno: 27.9.2016)
Skvělé přenesení knihy na divadelní prkna, nevěřila jsem, že u téhle knížky je to možné. Výborní herci - všichni, Hana Briešťanská skvělá.
(zadáno: 14.9.2014)
Představení se mi líbilo, i když film se mi zdál lepší. Herci byli dobří, jen bych vytkla, že občas bylo vzadu špatně slyšet. Nejvíc se mi líbil
František Večeřa jako Brendan a Renáta Klemensová.
(zadáno: 14.5.2018)
Líbila se mi scéna, povedla se až pohádková atmosféra u lípy v druhé polovině představení. Nadšená jsem z Jana Vondráčka (na každý jeho výstup jsem se těšila) - za mě 100 % výkon, líbila se mi moc i přesvědčivá Eva Hacurová, samozřejmě výborný Miroslav Hanuš i Magdalena Zimová. Přesto se mi zdálo, že představení něco chybělo a občas se mi zdálo, že text je až zbytečně parodován. Úplný závěr zbytečný a na efekt.
(zadáno: 19.2.2016)
Dala bych 75%, představení se povedlo, herci byli výborní.
(zadáno: 7.4.2013)
Viděno v Ostravě u Bezručů. Představení se mi líbilo, především Honza Potměšil a Adrian Jastraban. Ale pochválit musím i ostatní herce.
(zadáno: 15.9.2014)
Skvělá Andrea Březinová, nemám ráda úpravy v ději (proboha proč?), když už ten příběh někdo vymyslel. Pro mě málo zapomatovatelných melodií.
(zadáno: 29.9.2013)
Moc jsem se na představení těšila, takže jsem bohužel byla zklamaná. Hodně, ale opravdu hodně se mi líbil Vasil Fridrich jako Joza, líbila se mi i Jitka Smutná jako Lucka. Když jsem se v druhé polovině přenesla přes to, že jsem přišla na Želary a brala to jako neznámý příběh tak se mi to nakonec i líbilo. Nesnáším jakékoliv úpravy textu, přejmenování postav apod. Oldřich Vízner byl pro mě zklamáním, nevím, jestli neměl svůj den, ale byl skoro nijaký.
(zadáno: 7.12.2015)
Bohužel si myslím, že autoři nevyužili svou šanci a mohlo to být mnohem lepší. Kdyby bylo celé představení v duchu skvělé šou - Whisky, to je moje gusto od Kataríny J. Kramolišové bylo by to na 100%. Jinak výborná Katarína Kramolišová, super skvělý Martin Valouch jako Hogo Fogo, výborný Roman Harok, ale pro mě nevýrazná Tereza Bartošová jako Winnifred, líbili se mi i ostatní, kromě Michala Stalmacha (Dough), ale to je spíš chyba příšerného kostýmu a divně napsané postavy.
(zadáno: 21.8.2017)
Vzhledem k hodnocení a příšernému zážitku v předloňském roce (Romeo a Julie) jsem se docela představení obávala. Naštěstí zbytečně. Ano, vyškrtaný text chyběl a představení mě nezasáhlo, ale slušné divadlo to bylo. Dobří herci, kteří bohužel měli málo prostoru, ale scéna Gertrudy a Hamleta se povedla. Rovněž vtipný nápad divadelního představení se mi líbil. Situování u Míčovny nebylo vůbec špatné - jen moc v rovině a nevím, ale provoz mě netušil vůbec. Zvon ze sv. Víta zněl magicky. Za mě 65%.
(zadáno: 26.1.2019)
Skvělý Patrik Děrgel, který dokáže nádherně a přirozeně říkat verše - což tato inscenace moc nevyužívá a výborný Kamil Halbich. Líbil se mi zpomalený pohřeb Ofélie i její skleněný hrob. Nebyl špatný nápad s divadlem. Příběh mi přišel hodně roztříštěný a neustále ho rozbíjela uřvaná hudba a rychlé přechody herců. Vůbec jsem neměla čas do příběhu ponořit. Méně je někdy více. Pan Špinar dle mého příliš tlačí na pilu. Chvílemi jsem měla pocit, že jsou tam blázni úplně všichni.
(zadáno: 26.8.2012)
Inscenace mě moc nenadchla. Jiří Langmajer v roli Richarda III. mi přišel trochu mimo, roli spíše odříkal - možná to tak mělo být?
Skvělá byla Eva Salzmannová, Líbila se mi také Simona Postlerová a Karel Dobrý, Jan Teplý.
(zadáno: 15.10.2013)
Docela zklamání, zcela zbytečné lechtivé narážky, scéna příliš minimalistická. Neumím polsky, takže mě otravoval i občasný polský text.
(zadáno: 15.1.2012)
Vůbec mě příběh neoslovil, tak dobrých herců je na toto představení škoda.
(zadáno: 5.12.2016)
Také já jsem se na představení těšila. Znám dobře knížku i výborný seriál z roku 1995. Na představení jsem se nudila, často nechápala, ale co mi vadilo nejvíc, byly chybně podané charaktery některých postav. Líbila se mi Iva Janžurová a její dialog s Magdalenou Borovou, Pavel Batěk byl ucházející, ale takový nijaký, výtečná byla Eva Salzmannová, Filip Rajmont, dobrý Patrik Děrgel. Bylo mi líto výborné herečky Jany Preissové, která má roli o "5" větách. Chvílemi bylo představení spíše parodií. Zdá se mi, že vysoká hodnocení mohou psát jen diváci, kteří vůbec tento příběh neznají.
(zadáno: 26.7.2015)
Bohužel hra byla strašná. Hodně zbytečných, nicneříkajících, uječených a křečovitých momentů - takže hru hodnotím takto nízko. Herce ohodnotím zvlášť: především úžasný Jan Sklenář - 90%, výborný Jiří Vyorálek - 80%, Saša Rašilov - 70%, naopak strašná Tereza Voříšková - 10%. Její odříkání veršů v duchu "Co bylo dnes k obědu" bylo strašné, ale i její "Má lásko" ve stejném pojetí a naprosto bez emocí ..... Romeo a Julie je nádherná hra, která má vzbuzovat dojetí, úsměv, zasnění - toto pojetí ale ve mě nezakřeslo vůbec nic. Bohužel.

Další stránky hodnocení: < 1 2