Profil uživatele

Irena

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Holubec: 12 % (6)
Lukáš Dubský: 13 % (20)
Pavla Haflantová: 13 % (7)
Anežka Hrebiková: 15 % (8)
Michal Novák: 15 % (15)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 31.3.2016)
Bosé nohy v parku - agentura Harlekýn: 80 %
Za mě 85 %. Všichni byli dobří, ale Veronika Freimanová úžasná.
(zadáno: 10.4.2015)
Cry Baby Cry - Švandovo divadlo: 90 %
Výborné představení u kterého jsem se pobavila, ale i zamyslela. Konečný "ortel" kouče byl krutě přesný. Vynikající Michal Dlouhý, Kristýna Frejová, Klára Cibulková, ale dobří byli všichni.
(zadáno: 15.1.2012)
Cyrano - Divadelní spolek Kašpar: 100 %
První hodnocení 2012 - Úžasné představení. Nyní po 3 letech a prostě skvělé. Nádherný, dojemný konec. Nejlepší Cyrano jakého jsem viděla.
(zadáno: 16.7.2018)
Cyrano - Divadelní léto pod plzeňským nebem: 100 %
Opravdu nádherné letní představení. Musím pochválit všechny herce, ale trojice hlavních hrdinů: Michal Dlouhý, Andrea Mohylová a Miloslav Tichý to byl Cyrano, Roxana a Kristián jak mají být. Asi nejkrásnější balkónová scéna jakou jsem viděla. Jediným kazem dle mého byla válečná scéna, která se do tohoto představení nehodila.
(zadáno: 29.1.2015)
Deštivé dny - Divadlo Ungelt: 100 %
Úžasný zážitek v Opavě. Oba herci výborní, ale Richard přeci jen o jednu hvězdičku víc.
(zadáno: 15.9.2014)
Divá Bára - Městské divadlo Brno: 70 %
Skvělá Andrea Březinová, nemám ráda úpravy v ději (proboha proč?), když už ten příběh někdo vymyslel. Pro mě málo zapomatovatelných melodií.
(zadáno: 15.10.2013)
Donaha! - Slezské divadlo Opava: 90 %
Tak to se opravdu povedlo. Spíš než o muzikál jde o bezvadnou komedii
s písničkami, ale opravdu super!
(zadáno: 6.4.2019)
Dopisy - Divadelní spolek Kašpar: 90 %
Opravdu moc krásné, pro mě mohlo být i delší.Krásné připomenutí doby, kdy se psala tak krásná vyznání v dopisech. Pro mě nejhezčí Jiří Orten a Jaroslav Vrchlický, ale líbilo se mi všechno.
(zadáno: 3.5.2015)
Dracula - Hudební divadlo Karlín: 100 %
Nádherné představení, úžasná atmosféra a měla jsem i štěstí na skvělé obsazení. Daniel Hůlka, Leona Machálková, Eva Burešová, Tomáš Trapl, Josef Vágner, ale samozřejmě všichni - taneční company byli prostě na 1.
(zadáno: 22.3.2015)
Eva tropí hlouposti - Divadlo Na Fidlovačce: 80 %
Člověk samozřejmě srovnává aniž chce s filmem, který je geniální. Ale divadelní zpracování se mi i tak líbilo. Skvělá Martina Randová, okouzlující Marie Doležalová a Ludmila Molínová, muži sekundovali víc než zdatně.
(zadáno: 13.1.2018)
Evžen Oněgin - Městská divadla pražská: 80 %
Musím především pochválit Petru Tenorovou - ta Taťánou opravdu byla, dále výborná Jitka Smutná a Aleš Bílík. Jiří Hána se mi líbil až úplně v závěru, kdy příběh gradoval. Naprosto strašná a zbytečná postava byl Milan Kačmarčík. Úplně se mi nelíbila hudba, moc dohromady nesouznila, "nahý" začátek mi přišel rovněž zbytečný.
(zadáno: 4.3.2018)
Fantom Londýna - Národní divadlo moravskoslezské: 90 %
Další skvělý muzikál v ostravském provedení. Martina Šnytová, Hana Fialová byly úžasné, skvělý Lukáš Adam a Ondřej Bábor. Líbil se mi i vtipný výstup Jitky Zelenkové a pochválit musím opravdu všechny.
(zadáno: 12.5.2017)
Funny Girl - Studio DVA divadlo: 100 %
Skvělý muzikál, výborní herci, úžasná Monika Absolonová. S ní toto představení stojí a padá.
(zadáno: 26.1.2019)
Hamlet - Švandovo divadlo: 60 %
Skvělý Patrik Děrgel, který dokáže nádherně a přirozeně říkat verše - což tato inscenace moc nevyužívá a výborný Kamil Halbich. Líbil se mi zpomalený pohřeb Ofélie i její skleněný hrob. Nebyl špatný nápad s divadlem. Příběh mi přišel hodně roztříštěný a neustále ho rozbíjela uřvaná hudba a rychlé přechody herců. Vůbec jsem neměla čas do příběhu ponořit. Méně je někdy více. Pan Špinar dle mého příliš tlačí na pilu. Chvílemi jsem měla pocit, že jsou tam blázni úplně všichni.
(zadáno: 21.8.2017)
Hamlet - Letní shakespearovské slavnosti: 60 %
Vzhledem k hodnocení a příšernému zážitku v předloňském roce (Romeo a Julie) jsem se docela představení obávala. Naštěstí zbytečně. Ano, vyškrtaný text chyběl a představení mě nezasáhlo, ale slušné divadlo to bylo. Dobří herci, kteří bohužel měli málo prostoru, ale scéna Gertrudy a Hamleta se povedla. Rovněž vtipný nápad divadelního představení se mi líbil. Situování u Míčovny nebylo vůbec špatné - jen moc v rovině a nevím, ale provoz mě netušil vůbec. Zvon ze sv. Víta zněl magicky. Za mě 65%.
(zadáno: 28.4.2014)
Jak důležité je mít Filipa - Národní divadlo moravskoslezské: 80 %
Myslím, že se toto představení povedlo.
(zadáno: 14.10.2017)
Jesus Christ Superstar - Národní divadlo moravskoslezské: 100 %
Naprosto jedinečný zážitek. Všichni byli skvělí, ale Lukáš Vlček, Lukáš Adam
a Martina Šnytová úžasní. A nádheru árie Gethsemane v podání Lukáše Vlčka jsem vydýchávala ještě notnou chvíli.
(zadáno: 26.1.2014)
Johanka z Arku - Divadlo Kalich: 90 %
Já mám tenhle muzikál moc ráda, takže se jít na něj podívat naživo byl můj splněný sen. Bára Basiková byla pěvecky i herecky skvělá, i když jsem trochu měla problém s věkem. Kamil Střihavka a Ondřej Ruml byli oba bezvadní. Ale moc se mi líbily i vedlejší role - Zdeněk Podhůrský, Petr Dopita, Petr Opava. Za mě 95%.
(zadáno: 15.1.2012)
Kumšt - Divadlo Na Jezerce: 40 %
Vůbec mě příběh neoslovil, tak dobrých herců je na toto představení škoda.
(zadáno: 29.9.2013)
Les Misérables (Bídníci) - Goja Music Hall: 90 %
Moc se mi líbilo. Marián Vojtko jako Jean Valjean byl skvělý, Magda Malá je dobrá vždycky, líbil se mi Josef Štágr, ale hlavně jako Mario skvělý Josef Vágner a jako Cossetta neméně skvělá Tereza Vágnerová.
(zadáno: 7.12.2015)
Limonádový Joe - Slezské divadlo Opava: 60 %
Bohužel si myslím, že autoři nevyužili svou šanci a mohlo to být mnohem lepší. Kdyby bylo celé představení v duchu skvělé šou - Whisky, to je moje gusto od Kataríny J. Kramolišové bylo by to na 100%. Jinak výborná Katarína Kramolišová, super skvělý Martin Valouch jako Hogo Fogo, výborný Roman Harok, ale pro mě nevýrazná Tereza Bartošová jako Winnifred, líbili se mi i ostatní, kromě Michala Stalmacha (Dough), ale to je spíš chyba příšerného kostýmu a divně napsané postavy.
(zadáno: 14.5.2018)
Lucerna - Divadlo v Dlouhé: 80 %
Líbila se mi scéna, povedla se až pohádková atmosféra u lípy v druhé polovině představení. Nadšená jsem z Jana Vondráčka (na každý jeho výstup jsem se těšila) - za mě 100 % výkon, líbila se mi moc i přesvědčivá Eva Hacurová, samozřejmě výborný Miroslav Hanuš i Magdalena Zimová. Přesto se mi zdálo, že představení něco chybělo a občas se mi zdálo, že text je až zbytečně parodován. Úplný závěr zbytečný a na efekt.
(zadáno: 17.4.2016)
Manon Lescaut - Národní divadlo: 90 %
Překrásné představení! Ne tedy, že by se mi líbily pro mne naprosto zbytečné vulgární a oplzlé výstupy sboru, ale dokázala jsem je odclonit a soustředit se na skvělé vyjádření příběhu hlavních hrdinů. Patrik Děrgel, Jana Pidrmanová
a Radúz Mácha mají mých plných 100 %. Láska, zranitelnost, hledání, nenávist, odpuštění to vše tam je.
(zadáno: 26.2.2013)
Mary Poppins - Městské divadlo Brno: 100 %
Byla jsem nadšená, nedá se mu vytknout snad vůbec nic. Skvělé herecké
a pěvecké výkony, taneční čísla. A ze všech učinkujících sálá radost, nasazení. Nejlepší muzikál jaký jsem viděla.

Další stránky hodnocení: 1 2 >