Profil uživatele

Ivo Železný

Místo emajlové adresy jen jméno Ivo Železný.
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 17 % (64)
Jan Pařízek: 18 % (48)
Jiří Koula: 18 % (61)
Michal Novák: 18 % (36)
Jiří Landa: 19 % (89)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>

(zadáno: 28.4.2019)
Další dívadlo se všemi pé. Spousta vtipu a srandy na lautr vážná témata. Vynikající byli na jevišti všichni: Tereza Kostková, Máša Málková, Eva Josefíková i Pavel Nečas. Tereza Kostková navíc kominda k sežrání. Zvláště klokan. Kouř byl.
(zadáno: 28.4.2019)
Pro mě třetí komedie Divadla bez hranic, a zatím nejlepší. Je to výzva. Ke kompletaci. Vedle tahouna Jana Bartošky byli výborní i všichni ostatní. Sranda převeliká. Opon vícero.
(zadáno: 28.4.2019)
Zcela zbytné představení.
(zadáno: 27.4.2019)
Bára Hrzánová, Jana Boušková, Mário Bihári, dóóóbrý!
(zadáno: 26.4.2019)
David Drábek je po Kanibalkách značka kvality. Výstražná. Jestli platí, že módní návrháři se mstí ženám, pak tento režisér celému světu a hercům, z nichž udělal trapné kašpary, zvláště. Smutný úsměv Oldřicha Víznera v závěrečné scéně to shrnul. Tím zoufalým ajntopfem autor prosvítal jen tu a tam, režisérovi navzdory, takže aspoň Pavla Tomicová se nedala. Těch 50 % dávám ze soucitu k hercům, jinak 20 %.

Pokud chcete vidět skutečného Revizora, tak https://www.youtube.com/watch?v=sofIM-xckUc&t=44s
(zadáno: 25.4.2019)
A zase dobré dívadlo. Jen se nenechte zmást nálepkou komedie. Zas tak moc se nezasmějete. Zato si budete moct vychutnat průvodní zpěv a dost magickou živou hudbu na basklarinet.

Stejně je to rozežranost. Dobré dívadlo pro 30 - 50 diváků. Díky bohu za ty dary.

Jinak převelice sympatický prostor, dost nový. Slušné víno, na divadelní kavárny vynikající, za velmi přívětivé ceny.
(zadáno: 25.4.2019)
Totální nářez. Dvouhodinový koncert pro tři virtuosy. Pro Barbaru Lukešovou, Terezu Rumlovou a Ladislava Hampla. Tři monology odehrané v ďábelském tempu. Potlesk vestoje tak na deset opon.
(zadáno: 25.4.2019)
Klasika, kterou občas můžu. Oproti Slečně Julii chudý příbuzný, otloukánek. Šílence Ógysta (tak si po francouzském způsobu přál vyslovovat své křestní jméno) Strindberga jest třeba bráti po kapkách. Tyhle se docela povedly.
(zadáno: 24.4.2019)
Celkem zvládnutá nehratelnost. Trocha národovectví nikdy neuškodí. Nakonec docela dobré. Kouř byl.
(zadáno: 23.4.2019)
Další představení, bez kterého bych se klidně obešel.
(zadáno: 21.4.2019)
Obnovená premiéra. Proč?
Osm povídek. Herci i dřeli, ale nebylo na čem. Kouř byl.
(zadáno: 21.4.2019)
Dobře zrežírovaný, dobře zahraný kus, bez kterého bych se obešel.
(zadáno: 20.4.2019)
Dámská trojice Martina Hudečková, Petra Špalková a Linda Rybová naprosto k sežrání, pánové Saša Rašilov a David Prachař jim zdatně sekundovali tak, jak jim to autor napsal a režisér dovolil.
Nepochybně výjimečná konstelace. Po pár "normálních" odbouráních se rozjela úžasná soutěž, koho napadne ještě něco lepšího, pod vedením Martiny Hudečkové, která neuvěřitelně perlila. Všichni začali blbnout na kvadrát, ale tak vzácně, že se královsky bavilo i hlediště, a ne jak to obvykle bývá. Druhá půle byl nepřerušovaný brutální útok na bránici.
(zadáno: 19.4.2019)
Dobré dívadlo o Arménské genocidě.
(zadáno: 17.4.2019)
Situační komedie, výborná. Aleš Háma exceloval v roli, která měla dobře počítáno nejmíň polovinu textu celé hry.
(zadáno: 17.4.2019)
Divadlo jednoho herce. Dovedené k dokonalosti. Herec sám nejen na jevišti, ale i v divadle. Jako herec, uvaděč, osvětlovač, prodavač v divadelním kavárničce. Plus deset diváků. To se přirozeně týkalo předpremiéry, i když...
(zadáno: 14.4.2019)
One-man show Šimona Krupy. Německy psaná dramatika, ouha, česká. Tak proto k přežití. Text nic moc, herec dost dóbrý.
(zadáno: 13.4.2019)
Dobrá romantická komedie. Skvělý text, skvělí herci
(zadáno: 13.4.2019)
Standardní komedie s dobrým obsazením. Kobercový lišej na kolenou jedné z představitelek zlidšťujícím prvkem. Kouř zde nebývá. Díky.
(zadáno: 12.4.2019)
Zatím nejlepší představení v tomto dívadle. Bylo vidět od samého počátku, že hra představitelům sedla.
PS Jak jsem přelétl zdejší hodnocení, odhaduji, že se liší především podle věku diváka. A nemohu nevzpomenout na šok ze zhnusení mé jinak výborné mladé a blonďaté sekretářky nad třesoucími se troskami Katharine Hepburnovou a Henrym Fondou v úžasném filmu Na zlatém jezeře.
(zadáno: 12.4.2019)
Chytrá a dobře zahraná komedie na vážné téma v obsazení Patricie Solaříková, Václav Krátký a Jarmil Škvrna (bude se hrát ve dvojím obsazení).

5 (mé letošní 65. dívadlo)
(zadáno: 11.4.2019)
Solidní česká dramatika na solidním českém divadle, halt trabant.

Jo a kouř byl.
(zadáno: 10.4.2019)
Komedie. K pláči. Hodně mínusovou první půli dotáhla druhá aspoň na nulu. Australský autor v roce 1992 zasadil hru do doby vietnamské války, která skončila 1975. S křížkem po čemkoli.
Kouř byl.
(zadáno: 10.4.2019)
Velmi solidní komedie hvězdně obsazená a adekvátně zahraná. Kouř byl, tentokrát smysluplně, ze spáleného přístroje.
(zadáno: 8.4.2019)
Slova, slova, slova. Proč? Proč? Proč? Německy psaná dramatika nezklame, je na ni spoleh. Liší se kus od kusu jen tím, jak moc velký průšvih to je. Na špici je dlouhá léta rakouská, toto byla aspoň německá.

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>