Profil uživatele

Jackmartas

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 14 % (5)
Jan Pařízek: 18 % (11)
Michal Novák: 18 % (18)
Pavel Širmer: 20 % (20)
Jiří Koula: 22 % (16)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 22.9.2017)
391 repríza divadelní hry Bez předsudků svědčí o všem. Výkon Pavla Zedníčka, Jany Paoulové byl k nezaplacení. Celou dobu skoro improvizovali nahrávali na smeče a bravůrně to zvládli. Scény kdyby jako ze života. Celé představení jsem prosmál až dokonce. Dvojice Zedníček, Paulová sazka na jistotu. Kdo se chce uvolnit moc nepřemýšlet o smyslu hry a prostě se pobavit vřele doporučuji tuto činohru.
(zadáno: 9.11.2017)
úspěšný muzikal podle stejnomého filmu. Za mě zpracovaní vyborné, akorát nevýhoda, že víte jak to dopadne. Na muzikál jsem zašel kvůli Lucce Bílé, která byla fámozní a byla to její show. Za zmínku stojí výkon i Martina Pisářika, který mile překvapil. Standing ovation mluví za vše.
(zadáno: 12.12.2015)
komedie u které prostě odpočinete, celou dobu jsem se smál. A výkon Lindy Rybové prostě úžasnej.
(zadáno: 24.5.2016)
výborný kryštof hádek, eva holubová a ostatní :)taková klasická groteska na odregovaní :)
(zadáno: 7.3.2014)
vynikající hořká komedie s výb. hereckým obsazením a záplatkou.
(zadáno: 20.11.2016)
taková klasická odychovka. Ve hře bylo použito dost vulgarit, ale do děje krásné vstupovalo, nepříbíjelo a bylo to akceptovatelný. Hra měla plno otázníků, hlavně po první půle vznikla otázka co se bude dít ve druhé půlce když to tak skončilo? vřele doporučuji.
(zadáno: 2.5.2015)
výborné herecké výkony pana Kaisera a Lábuse, malinko utažené za vlasy, ale proč ne :)
(zadáno: 12.7.2015)
hra byla průměrná, ale výkon evy holubové perfektní. Spíše určeno pro ženy
(zadáno: 20.5.2019)
Opravdu detektivka, vraha hledate celou dobu. Hodne vtipnych hlasek. Vrele doprucuji
(zadáno: 26.2.2017)
vynikající, odpočinkové přestavení od všeho trochu, kabaret, cirkus, divadlo. Klaun v podaní pana Kaliny prostě fantastické.
(zadáno: 18.5.2017)
odychovka, jedním slovem skvělá čurina :) kdo neviděl nepochopí... herecké výkony jsou užásné, žadné "profláklé" jména, ale nové tváře doporučuji
(zadáno: 18.10.2016)
Zde platí v jednoduchosti je krása. Nic složitého jednoduchá pointa, která opravdu zaujme a uvolníte myšlenky, zasmějete se. K tomu jestě přidejte super herecké TRIO Heřmánek, Carda, Žák není co dodat.
(zadáno: 17.10.2018)
Vynikaji hlasky, behem predstaveni..komorni divadlo herce mate na dosah ruky, tema hry velmi zajimave. Vrele doporucuji na uvolneni a pobaveni
(zadáno: 17.5.2014)
klasická anglická komedie, která neurazí. Zápletka velmi vydařáná a hlavně ten konec.. Herecké výkony vynikající
(zadáno: 11.11.2019)
Tato divadelni hra, ma spad. Tema hry je docela vazne a k zamysleni. Odychovku moc necekejte, pac ke konci hry vas ceka silne rozhodovani o vinne ci nevinne obzalovaneho.
(zadáno: 25.4.2018)
(zadáno: 8.6.2019)
Pro vsechny, kteri zrali serial Beverly Hills 90210. Dokonce uvidite i 90 v cechach. Predstaveni si uzizijete a zasmejete se.
(zadáno: 9.7.2019)
Myslím, že k výkonu Jany Paulové není co dodat. Mile překvapil i Jan Kříž. Komedie, kterou se vyplatí vidět. Jen upozorňuji velké shoda s filmem Oscar. Toto se dalo očekávat.
(zadáno: 2.9.2017)
Vynikající výkon Bohuslava Polívky a Simone Štašové.
(zadáno: 25.10.2017)
Hra je na skvělé odregovaní. DOporučuji nespojovat přímo s filmem nebo budete vedět jak to dopadne. Herecký výkon Michala Dlouhého byl vynikající.
(zadáno: 2.5.2015)
(zadáno: 1.11.2015)
Vynikající hra, ale celou dobu spíš srovnávate s filmem, film je film a divadlo je divadlo.
(zadáno: 19.5.2018)
Situační "klasická" komedie s jasnou zápletkou a koncem. Ikdyz přesně tušíte jak to dopadne,skvěle se budete bavit i tak

Další stránky hodnocení: 1 2 >