Profil uživatele

Jakubson

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (29)
Jiří Landa: 17 % (52)
Lukáš Dubský: 17 % (19)
Pavel Širmer: 17 % (30)
Helena Grégrová: 18 % (37)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 2.7.2018)
Hrozná pitomost. Ale chápu, že se to většině publika líbilo...
(zadáno: 26.6.2018)
(zadáno: 26.6.2018)
(zadáno: 18.6.2018)
Nelze jinak než souhlasit se všemi dosud zmíněnými komentáři. Okomentoval bych to jedním slovem - průser. I když jsem zhlédl generální zkoušku, nemyslím si, že by se inscenace nějak výrazně mohla zlepšit. Doslova trapné provedení opravdu zachraňuje pouze Zuzana Kronerová, ale nestačí to na to, aby svým výkonem zastínila to hrozné, co se na scéně děje. Asi jsem úplně nepochopil, o co inscenátorům šlo. Ale to asi většina diváků, protože pokud se bavilo 5 lidí, tak je to hodně. O přestávce jsem byl znechucený, po představení otrávený z promarněného času.
(zadáno: 29.1.2018)
(zadáno: 28.1.2018)
Neměl jsem moc představu, co od představení čekat. Snad i proto jsem byl představením velmi mile překvapen. Premiéra a repríza se odehrávaly ve volebních dnech, takže pro mne mělo představení i politický přesah. Myslím, že každý divák si tam najde něco, co mu "zalahodí" - od pohybu až po text. Určitě vřele doporučuji.
(zadáno: 6.11.2017)
(zadáno: 30.7.2017)
(zadáno: 15.7.2017)
(zadáno: 29.5.2017)
10% za první obraz. Jinak velmi špatné.
(zadáno: 10.12.2016)
Srnky jsou "výletem" do absurdna. Od začátku nevíte, zda je předvádění na jevišti myšleno vážně nebo jestli jde o vtip. Na konci je vám to však úplně jedno, protože vás hra naprosto pohltí do zmíněné absurdnosti. Je to prostě tak blbý, až je to vtipný.
(zadáno: 24.11.2016)
(zadáno: 14.11.2016)
Jestli je záměr, abychom se smáli při "tragických" scénách, klobou dolů. Požitkáři nezasáhnou tak jako Hamleti, ale rozhodně nejde o divadelní brak.
(zadáno: 14.11.2016)
(zadáno: 14.11.2016)
Dojemné, místy vtipné, obohacující a vyvolávající mrazení v těle. Oceněníhodné herecké výkony. Zábradlí ? díky! Doporučuji všem, kteří chtějí vidět opravdové divadlo.
(zadáno: 2.11.2016)
Až na mírně slabší začátek jsem naprosto šokován. Tak geniální věc jsem dlouho neviděl. Tolik témat, které si v inscenaci můžete najít, tolik překvapivých momentů, které přináší plynutí děje, tolik úctyhodných hereckých výkonů (Jana Plodková především!)... Hamlety by měl vidět snad každý, protože zažije něco, co do té doby nezažil. Díky tvůrcům!