Profil uživatele

Jakubson

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (26)
Jiří Landa: 16 % (49)
Lukáš Dubský: 17 % (18)
Pavel Širmer: 17 % (26)
Anežka Kotoučová: 18 % (8)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 9.10.2017)
(zadáno: 30.7.2017)
(zadáno: 15.7.2017)
Představení jsem viděl několikrát, bohužel však bez Sáry Venclovské v hlavní roli, nedosahuje takových kvalit, jako s ní.
Přesto dávám 100 %, protože ty večery se sářinou Gertou byly naprosto nezapomenutelné. Nápaditá scéna, kvalitní dramatizace, neskutečné herecké výkony.
Když se mě někdo zeptá, co bych mu doporučil za představení, je to právě Gerta. S dovětkem, že však musí hrát Sára.
(zadáno: 29.5.2017)
10% za první obraz. Jinak velmi špatné.
(zadáno: 10.12.2016)
Srnky jsou "výletem" do absurdna. Od začátku nevíte, zda je předvádění na jevišti myšleno vážně nebo jestli jde o vtip. Na konci je vám to však úplně jedno, protože vás hra naprosto pohltí do zmíněné absurdnosti. Je to prostě tak blbý, až je to vtipný.
(zadáno: 24.11.2016)
(zadáno: 14.11.2016)
Jestli je záměr, abychom se smáli při "tragických" scénách, klobou dolů. Požitkáři nezasáhnou tak jako Hamleti, ale rozhodně nejde o divadelní brak.
(zadáno: 14.11.2016)
(zadáno: 14.11.2016)
Dojemné, místy vtipné, obohacující a vyvolávající mrazení v těle. Oceněníhodné herecké výkony. Zábradlí ? díky! Doporučuji všem, kteří chtějí vidět opravdové divadlo.
(zadáno: 2.11.2016)
Až na mírně slabší začátek jsem naprosto šokován. Tak geniální věc jsem dlouho neviděl. Tolik témat, které si v inscenaci můžete najít, tolik překvapivých momentů, které přináší plynutí děje, tolik úctyhodných hereckých výkonů (Jana Plodková především!)... Hamlety by měl vidět snad každý, protože zažije něco, co do té doby nezažil. Díky tvůrcům!
(zadáno: 26.9.2016)
(zadáno: 26.9.2016)
(zadáno: 26.9.2016)
(zadáno: 17.8.2016)
Jakože cože? Kdybych místo představení proseděl večer ve foyer, vyjde to úplně nastejno. Možná dobrá myšlenka, která se ovšem totálně utopila v šílených hereckých výkonech. Od Zuzany Bydžovské bych tohle snížení vážně nečekal.
(zadáno: 16.8.2016)
(zadáno: 16.8.2016)
(zadáno: 16.8.2016)
(zadáno: 16.8.2016)