Profil uživatele

Jakubson

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (26)
Jiří Landa: 16 % (49)
Lukáš Dubský: 17 % (18)
Pavel Širmer: 17 % (26)
Anežka Kotoučová: 18 % (8)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 16.8.2016)
(zadáno: 16.8.2016)
(zadáno: 26.9.2016)
(zadáno: 2.11.2016)
Až na mírně slabší začátek jsem naprosto šokován. Tak geniální věc jsem dlouho neviděl. Tolik témat, které si v inscenaci můžete najít, tolik překvapivých momentů, které přináší plynutí děje, tolik úctyhodných hereckých výkonů (Jana Plodková především!)... Hamlety by měl vidět snad každý, protože zažije něco, co do té doby nezažil. Díky tvůrcům!
(zadáno: 14.11.2016)
Dojemné, místy vtipné, obohacující a vyvolávající mrazení v těle. Oceněníhodné herecké výkony. Zábradlí ? díky! Doporučuji všem, kteří chtějí vidět opravdové divadlo.
(zadáno: 15.7.2017)
Představení jsem viděl několikrát, bohužel však bez Sáry Venclovské v hlavní roli, nedosahuje takových kvalit, jako s ní.
Přesto dávám 100 %, protože ty večery se sářinou Gertou byly naprosto nezapomenutelné. Nápaditá scéna, kvalitní dramatizace, neskutečné herecké výkony.
Když se mě někdo zeptá, co bych mu doporučil za představení, je to právě Gerta. S dovětkem, že však musí hrát Sára.
(zadáno: 23.5.2019)
(zadáno: 30.5.2019)
(zadáno: 31.8.2020)
(zadáno: 16.8.2016)
(zadáno: 16.8.2016)
(zadáno: 16.8.2016)
(zadáno: 16.8.2016)
(zadáno: 14.11.2016)
(zadáno: 10.12.2016)
Srnky jsou "výletem" do absurdna. Od začátku nevíte, zda je předvádění na jevišti myšleno vážně nebo jestli jde o vtip. Na konci je vám to však úplně jedno, protože vás hra naprosto pohltí do zmíněné absurdnosti. Je to prostě tak blbý, až je to vtipný.
(zadáno: 28.1.2018)
Neměl jsem moc představu, co od představení čekat. Snad i proto jsem byl představením velmi mile překvapen. Premiéra a repríza se odehrávaly ve volebních dnech, takže pro mne mělo představení i politický přesah. Myslím, že každý divák si tam najde něco, co mu "zalahodí" - od pohybu až po text. Určitě vřele doporučuji.
(zadáno: 29.1.2018)
(zadáno: 10.8.2018)