Profil uživatele

Jakubson

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (26)
Jiří Landa: 16 % (49)
Lukáš Dubský: 17 % (18)
Pavel Širmer: 17 % (27)
Anežka Kotoučová: 18 % (8)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 22.11.2019)
(zadáno: 9.1.2020)
(zadáno: 16.6.2020)
(zadáno: 22.7.2020)
(zadáno: 14.9.2020)
Ačkoliv literární předloze neholduji, tato adaptace je velmi zdařilá. Výkon Jana Ciny je strhující a uvěřitelný. Velké plus inscenace je i nepochybně scénografie, která si pohrává s divákovou fantazií a nejednou překvapí.
(zadáno: 22.9.2021)
(zadáno: 16.8.2016)
(zadáno: 26.9.2016)
(zadáno: 14.11.2016)
Jestli je záměr, abychom se smáli při "tragických" scénách, klobou dolů. Požitkáři nezasáhnou tak jako Hamleti, ale rozhodně nejde o divadelní brak.
(zadáno: 24.11.2016)
(zadáno: 9.10.2017)
(zadáno: 26.6.2018)
(zadáno: 26.9.2018)
Klobouk dolů divadlu Studio DVA, že sáhlo po tomto kusu. Herecký koncert obou představitelů, důmyslná scéna a především nepromarněný večer v hledišti divadla.
(zadáno: 31.1.2019)
Zde se potvrdilo, že číst recenze se nevyplácí. Jednak si člověk předem udělá negativní obrázet a ještě se připraví o jinak velmi milý moment...
Za mne velké překvapení a velmi příjemný večer ve společnosti hereček s velkým H.
Jediná výtka patří snad jen členkám 420PEOPLE, kdy mi jejich zapojení v některých scénách přišlo trošku rušivé.
(zadáno: 8.2.2019)