Profil uživatele

Jakubson

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (26)
Jiří Landa: 16 % (49)
Helena Grégrová: 17 % (34)
Lukáš Dubský: 17 % (18)
Pavel Širmer: 17 % (26)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 2.7.2018)
(zadáno: 24.7.2021)
(zadáno: 22.11.2019)
(zadáno: 20.8.2020)
První půlka je delší a vláčnější, ale to se snad během několika repríz usadí. Velmi dobré výkony Zuzany Kronerové a Kryštofa Hádka, kterým se v menších rolích vyrovnávají Radim Madeja, Václav Liška a Roman Štabrňák. Herecké zklamání je Sabina Remundová, která zde předvádí svoji divadelní klasiku posledních let (pravdou je, že její poloha ve druhé polovině byla mnohem lepší). V jiných inscenacích to možná funguje, ale zde ne. Jinak velmi příjemný večer s dobře uchopenou klasikou.
(zadáno: 26.6.2018)
(zadáno: 26.9.2016)
(zadáno: 29.1.2018)
(zadáno: 10.12.2016)
Srnky jsou "výletem" do absurdna. Od začátku nevíte, zda je předvádění na jevišti myšleno vážně nebo jestli jde o vtip. Na konci je vám to však úplně jedno, protože vás hra naprosto pohltí do zmíněné absurdnosti. Je to prostě tak blbý, až je to vtipný.
(zadáno: 22.7.2020)
(zadáno: 22.9.2021)
(zadáno: 22.11.2019)
Hra, ve které není co hrát... Koukat se na takové představení bylo čiré utrpení. 10 % jen z úcty k hercům, kteříse snažili z prázdného textu vykřesat maximum...
(zadáno: 17.8.2016)
Jakože cože? Kdybych místo představení proseděl večer ve foyer, vyjde to úplně nastejno. Možná dobrá myšlenka, která se ovšem totálně utopila v šílených hereckých výkonech. Od Zuzany Bydžovské bych tohle snížení vážně nečekal.
(zadáno: 22.5.2019)
(zadáno: 24.7.2021)
(zadáno: 6.11.2017)
(zadáno: 1.11.2018)
Těch 10 % snad jen z úcty k Simoně Stašové. Jedna z nejzbytečnějších inscenací, které jsem ve svém životě viděl. Několikrát zmíněné přehrávání a mluva S. Stašové přes nos mě naprosto iritovalo. Děj de facto o ničem a celým posláním inscenace je zřejmě vydržet tuto šílenost do konce.
(zadáno: 15.7.2017)
Představení jsem viděl několikrát, bohužel však bez Sáry Venclovské v hlavní roli, nedosahuje takových kvalit, jako s ní.
Přesto dávám 100 %, protože ty večery se sářinou Gertou byly naprosto nezapomenutelné. Nápaditá scéna, kvalitní dramatizace, neskutečné herecké výkony.
Když se mě někdo zeptá, co bych mu doporučil za představení, je to právě Gerta. S dovětkem, že však musí hrát Sára.