Profil uživatele

Jan456

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 10 % (25)
Iva Bryndová: 13 % (39)
Michal Novák: 13 % (52)
Lukáš Dubský: 14 % (68)
Jiří Landa: 16 % (83)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 26.10.2011)
(zadáno: 26.11.2011)
Velmi zajímavé představení a velmi dobře zahrané a zrežírované. Až mě při představení napadala myšlenka, jak by si s touto hrou poradili "pražští muzikáloví interpreti":-) Před Brnem klobouk dolů
(zadáno: 15.2.2012)
Pěkná pohádka pro celou rodinu. Doporučuji:)
(zadáno: 9.6.2012)
Po slabší Naně, velmi působivém muzikálu Červený a černý opět další velmi zdařilý kus dvojice Štědroň-Uhde. Velmi krásný příběh plný nádherných melodií z různých hudebních žánrů. Inscenačně velmi pěkně zinscenované. A koukat na Andreu Březinovou v její první hlavní roli je příjemný pocit. Doufám, že bude také dostávat více příležitostí, jako ostatní členové souboru. Inscenace, která si zaslouží obdiv a na kterou určitě s radostí opět zajdu
(zadáno: 14.9.2012)
Myslím, že lépe se Mahenova činohra do nové sezony uvést nemohla. Je radost po čase opět vidět v Brně nějakou inscenaci (režijně zajímavou) od p. Černína. Celé představení je poutavé, režijně i herecky velmi zajímavé. Počáteční obavy z představitele Romea, které jsem měl a viděl v této roli spíše ostatní členy souboru se taky rozplynuly... Prostě paráda, doporučuji.
(zadáno: 31.10.2012)
Avantgarda, ale přijatelně zpracovaná. Myšlenky ze samotné hry mě po představení provázely ještě několik dní.
(zadáno: 27.9.2014)
Je fajn vidět a slyšet v Brně zase český muzikál od autorů, se kterými se v této metropoli běžně nesetkáváme. Je to příjemné oživení. Petr Gazdík dokazuje jak v roli samotného hrdiny, tak režijně, že je člověkem na svém místě, i když herecky mě upoutal spíše jeho alternant. Je to příjemný muzikál s krásnými melodiemi. A velký dík za objev a obsazení S. Holečkové.
(zadáno: 27.9.2014)
Nové, moderní, dobré a navíc úžasná scéna.
(zadáno: 27.9.2014)
Proč kontroverzní inscenace. Velmi dobrá inscenace!
(zadáno: 27.9.2014)
(zadáno: 24.10.2014)
U této inscenace je trochu překážkou, že jsem znal anglickou verzi, kterou mám naposlouchanou. Takže mě vadilo trochu nevýrazné hudební nastudování a trochu i zpěv hlavních představitelů, který nebyl tak výrazný, jak jsme tomu jindy zvyklí. Ale dost negativ. Je to velmi dobré představení, které v tomto divadle umí. Výborná scéna, kostýmy i výprava. Výborná Zdena Herfortová, ta opravdu k sežrání, ne-li na Thalii, dobrý Dušan Vitázek. Rozhodně běžte, budete uslzení jak ze smíchu, tak ze samotného mýdlového příběhu, který se povedl!
(zadáno: 24.10.2014)
Povedlo se. Začali dobře Mrtvými dušemi a dobře pokračují i Duchem. Samé tejmno, co? Výborný M. Isteník a všichni, kteří ho skvěle doplňují. Snad tu jen nezbývá souhlasit s ostatními, řekl bych, že v druhé půli, právě díky snu Čičikova a rozuzlení celého příběhu, které zůstává v první části zahalené tajemstvím, inscenace nabírá spád a graduje. Výborná výprava, výborné karikaturní postavy, poctivé nové divadlo.
(zadáno: 8.1.2015)
Jako jo:-) Jen se ptám Byl to sen nebo nebyl? Inscenace klade otázku tohoto typu a předpokládám, že je na divákovi, jak si ji vysvětlí. Radost mám z toho, že se podařilo zinscenovat starší romantické drama do velmi příjemné polohy a inscenace. A Lukáš Janota? Byl výborný.
(zadáno: 12.2.2015)
Možná jsem poznamenán tím, že jsem tuto hereckou dvojici viděl na divadle poprvé, ale dá se říct o velmi kvalitním herectvím obou představitelů. Hra, respektive komedie je sice jednoduššího charakteru, ale po trochu rozvážném začátku se jedná o příjemnou konverzační komedii. Za kontroverzní inscenaci bych ji rozhodně nepovažoval.
(zadáno: 16.2.2015)
Myslím, že se jedná o velmi povedenou činohru této sezóny v Brně, která má zaděláno na úspěch. Velmi pěkné kostýmy, velmi dobré herectví - zde je třeba vyzdvihnout zejména Ivanu Vaňkovou a Svetlanu Slovákovou. Inscenace je delší, ale to nic nebrání tomu se do příběhu ponořit a v podstatě ani sám příběh, který je zajímavý a žene stále kupředu, nás nedonutí sledovat čas a hodinky. Jediným záporem celé inscenace je přílišně častá klipovitost jednotlivých scén, které se mění po krátkých intervalech jak na běžícím pásu. Na konec představení potlesk ve stoje - na abonentní představení výkon:-)